Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
defne al benden de o kadar kaynana konusunda
bi de karşı blokta oturuyor
İyi akşamlar kızlar en şanslılardan biriyim galiba ben kayınvalidemle altlı üstlü otururum yemek derdim yok, çamaşır derdim yok yarına ne yapayım ne istersiniz diyen annem var çok şükür zaten çok yiyen biri değildim şimdi hiçbirşey yemiyorum desem yeridir kadına dert oldu valla yemiyorum diye öyle işte.
benim kaynanam yapar sağolsun
utanma canım hamilelikten yapamıyosun şimdi... yoksa sende ne maharetler vardır kesin bundan sonra sendeyiz şekerim yemeğe haberin olsun... topic olarak artık karnımızı doyurursun heralde...
gel tatlım bekliyorum.... ayyy bu kayınvalideler neden hep aynı benimki de lazım olduğunda ya misafirdedir ya misafir ondadır... lazım olmadığında da benim evde... gene de allah razı olsun kadın ne pişirse getiriyo bana da o yüzden bizim evden çıkmıyo o ayrı
kızlar eğer kızınız olursa Rabbim hepsine benm kayınvaldem gibi anne versin inş.
kendi annem gibidir saolsun
yemekleri yapar buzluğa atar atar gönderir
gerçi benm yemek konusunda sıkıntım yok ama hep düşünür
her misafirim geleceğinde mutlaka ben daa böreğimi yapmadan gönderir ki ben yorulmiim
gerçekten hayatımda bu kadar düşünceli başka bi insan görmedim
Rabbim nazarlardan saklasın inş.
zaten eskidenmiş gelin kayınvalide çekişmeleri artık o kadar çok oluyor genelde...
bende öle düşünüyorum cnm şimdi herkes birbirine anlayışlı
Maşallah senin kayınvalidenede kızım olursa ben gibi gelin ve benim kaynanam gibi annesi olmasını isterim bu güne kadar ben cam sildiğimide bilmem yatağımı topladığımı da hepsini yapar ama bende bir dediğini iki etmem oğluyla anlaşamaz benle olduğu kadar çok şükür.
inanmıyorummm kızlar siz uzaydamısınız nerdesiniz yaw
hakikaten şuanda hayatta öle kayınvalideler varmı
... bende 2 haftaya kadar hep onlarda yedim
eşimin ve k.pederimin diretmesiyle ama nası yedim Allah biliyo
burnundan getirir adamın düzenlide yemek yapmaz dı zaten
bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar Allaha emanet olun
evet canım tabiki karşılıklı
annem çok şükür çok iidir ama tabi bende hiç saygısızlık etmem
ben çok dua etmiştim ama Rabbim gönlüme göre bi kayınvalde ver die
eşimizi seçebilioruz ama ailesini seçme imkanımız yok
yok canım valla var öle insanlar
Rabbim evlatlarımızı da iilerle karşılaştırsın
çok haklısın cnm allah evlatlarımızı hayırlı insanlarla karşılaştrsın
ahhhahhh bence biz uzaya gittik öyle kaynanalara can kurban benimki çayını bile doldurmaz...gerçi aynı şehirde değiliz allahtan...inanmıyorummm kızlar siz uzaydamısınız nerdesiniz yaw
hakikaten şuanda hayatta öle kayınvalideler varmı
... bende 2 haftaya kadar hep onlarda yedim
eşimin ve k.pederimin diretmesiyle ama nası yedim Allah biliyo
burnundan getirir adamın düzenlide yemek yapmaz dı zaten
bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar Allaha emanet olun
aramıza hg canım...evet bulantı oluyor ne yapcan anne olmak kolay değil...sen biraz daha şanslısın canım..başlarda bendede yoktu ama zamanla peydah oluyor..kaç haftalık hamilesin festancım?