2011 Şubat Anneleri

selam kızlar
sadece nesli'yle ben mi varız kilosu eksilerde olan??? ben 62 kiloyla hamiş kaldım.2li test için gittiğimde 60kg çıktım.doktorum bişi demedi.hatta bebeğimin 5 gün ileride çıktı gelişimi. ben de onun gelişimi iyi olduğu için endişelenmeyi bıraktım. şimdi 61 kiloya yakınım. ama 3 kilo alanları falan duyunca panik oldum eyvahedigeldismile aslında hiç bulantı kusma şikayetim de olmadı iştahım da gayet iyi ama ( pazar günü randevumuz var.sorucam bu kilo konusunu bilmiyorumkismile

benim daha ilk kez bu gittiğimde ölçtüler kilomu tansiyonumu 4. gidşim hatta tansiyonun 9a 4 dedi
hemşire o kadar bişi demediğine göre normaldir sanırım dedim ama öğrendiğime göre düşük müş değerler madem bilgi vermeyeceksin niye ölçüyosun sonra işte dünde yazdım buraya doktora dedim kalsiyum filan verecekmisiniz diye yazdı bide kan hapı yazdı tamam 1 bir buçuk ay sonra görüşelim dedi vaktin varsa kan testi yaptıralım dedi yok dedim :)) iğneden korkuyorum sen vakin varsa dersen bende yokderim yani

tmm iyimisin diye soruyor bende iyiyim diyorum bi sıkıntım yok çok şükürde aman öyle işte bidaha gideyimde bakalım olmazsa değiştireceğim

günaydın kızlar iki gündür kötüuüm grip oldum çok kötüü (
çok çok geçmiş olsun vitaminli gidalar al kendine dikkat et canım inş hemen iyiyleşirsin....

bende senin gibiyim ne mide bulantısı ne baş dönmesi hiç bir şikayetim olmadı sadece düşük tehlikem olduğundan yattım oğlum olucak allah kısmet ederse hiç üzmedi oğlum annesini sorun yaşamadık hiç ama benimde şu 2 haftadır karnımı görenler kız geliyor diyolar ama ultrasonda baya bi net oğluşumun pipisi bakalım allah sağ aslim kucağımıza almayı nasip etsin..

benim progestanı 12. haftadan sonra 3 den 4 çıkardı ama benim risk var

sorun olmaz canım bende geçen haftaya kadar içtim ama kilo yapıyor dikkat ettimde rahimin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş progestan..

günaydın kızlar..saat 3 de dr randevum var.çook heyecanlıyım ve merak ediyorum bebişimi.umarım herşey yolundadır.ve bakalım bizim nazlı bebiş cinsiyetini gösterecek mi :))

ayyy ne güzel randevu günün gelmiş ne mutlu sana bebeğini görüceksin konuş bebeğinle annesini üzmesin göstersin hemencik diye (ben öle yaptımzemuszemus)inş öğrenirsin bekliyoruz haberinii prensmi prensesmi????

hayırlı olsun oğluşun benim oğluma bi arkadaş daha geldi:lepi:

senin doktorda iyice acımzasızmış benimkide çok almasan iyi olur demişti 3 ay 1 kilo sonrasında 2 şer kilo alabilirsin demişti takılma hiç böle şeylere bebeklerimiz sağlıklı olsun biz 30 kilo alalım hiç problem değil...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 böyle şeylere inanmamak lazım o zaman kaydirigubbakcemile3
inanma inanma tabi her gören bir şey sölüyor bu arada senin bebişin cinsiyetinide çok merak ediyorum inşallah gösterir artık göstermezsede doktorunu değiştir zemuszemus

hoşgeldin 16 haftalık olmuş maşşalla belki doktor görmüştürde sölemek istememiştir hayırlısı olsun bi dahakine kesin öğrenirsin ...
Kızlar şu mesajıma cevap vermediniz benim,listemiz için sizden yardım istiyorum lütfen
ben yeni gördüm çok güzel olur hatta grlarınıda yazsan takip açısından güzel olur

Yaşım : 27
hamiş kaldığım kg : 65

teşekkürler :)
hoşgeldin hayırlı olsun b
ebeğin...
merhaba güzel anneler
dünden bugüne ne kadar muhabbet olmuş :)) bitiremedim oku oku valla rahatsızlananlar olmuş geçmiş olsun. aramıza katılanlarda hoşgelmişler.

aynen canım varya sabahtan beri okumakla uğraşıyom muhabbet bi almış başını gittmişşş...

Yeşimcim o zaman şöyle yapıcaz dr.artık zaten grla konuşmaya başlıycak galiba o zamanda,her kontrolden gelen boyunu vekg söyler onlarıda not kısmına ekleriz

evet ya hatırladım hastaneye yakınım filanda demiştin hatta pardon:) bu hamilelik insanda akıl bırakmıyor ki...

Evet canım,bizim tarafa yolun düşürse gel beklerim bir çayımı kahvemi içersin diycem ama onlar yasak ben sana meyve suyu sıkarım taze taze onu ikram ederim :))

mrb canım bende aynı durumdayım 54 ile kaldım ilk 2 ay 52 ye düştüm son kontrolde 50 ye düşmüştüm midem bulanmıo ama bir porsiyon yemek bir oturuşta bitmio ben buna bağlıom hakkımızda hayırlısı olsun bebişimi gelişimi için iyi dedi dr

merhaba arkadaslar
gecmis olsun diyen tüm arkadaslara teşekkür ederim
hala burun akıntısı aynı anda tıkanıklık (nasıl oluyorsa oluyor işte)
hapşırık halsizlik fenayım yani
50 sayfa birikmiş geçmişi okuyamadım
umarım hepiniz ve bebişleriiz iyidir
dün ilaç yazdırmak için dr a gittik gitmişken gel bebişe bakalım dedi 1 hafta olmadan bebişimi yine gördüm ama cinsiyet hala yok
hafif hafif hissediyorum dedim
imkansız olamaz 2. gebelik bile olsa 16. haftadan önce hissettiklerin gaz hareketi
helede ilk bebekse kesinlikle 4.5 aydan önce hissedilmez
anne adayar hissetmek istedikleri için hissettiklerini sanıyorlar dedi birazda tuhaf güldü kıl oldum
amann en iyisi kendi dr un işte
öpüyorum şimdilikzemuszemus

Evet canım,bizim tarafa yolun düşürse gel beklerim bir çayımı kahvemi içersin diycem ama onlar yasak ben sana meyve suyu sıkarım taze taze onu ikram ederim :))

sık valla iyi olur ben mutfak konusunda gayet beceriksiz biri olduğum için seni bulmuşken bırakmayayım.Biz bu gidişle doğumda hastanede karşılaşıcaz artık.Yan yana yatarız belki belli mi olur:)

merhaba ben 3lü tarama testimi cumartesi yaptırdım çarşamba sonucu alacam inşallah iyi çıkar hepimizinki

Yeşimcim o zaman şöyle yapıcaz dr.artık zaten grla konuşmaya başlıycak galiba o zamanda,her kontrolden gelen boyunu vekg söyler onlarıda not kısmına ekleriz

süper olur canım ben çok merak ediyorum çünkü internetteki ölçümlerle benim paşamın ölçüleri tutmuyor en azından karşılaştırma yapabilirim...çok saol

dün doktora gittim ve bebeğin cinsiyetini öğrendik yeni üyemiz prenses artık 4 kişilik bir aile olduk .......
oğlum diyorki anne 2 ye 2 olduk ......

tebrikler canım ayyy darısı başıma
bizde 3 kişilik aileyiz 1 kızım var ve hepimizin içinden geçen erkek

tekrar geçmiş olsun canım bende çekiom ikisini bi arada ve ikinci kutu antibiyotiğe başladık mecburen bebiş ii olsunda ilaç içmeye razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…