a aaaa ne 10 dakikası dr 2 dk bakıyooo fırt fotoğrafını çekiyo neresine bakıcamı şaşıyorum inan doyamıyorumsenağlama
Yarın ben masaya bir yatıcam en az 20 dk kalkmıycam :)))
Zamanda geçmiyor bir türlü gözüm sürekli saat'te
Kızlar ben dayanamadım hastaneye gittim,şuan 15+1 günlüğüz ama ultrasonda 3 gün büyük çıktı,cinsiyetinide öğrendik Kız olacakk:)))) eşim halen erkek diye diretiyor,gerçi pipi gibi ufak bişey gördük ama,doktor ısrarla kız dedi,o gördüğümüz neydi anlayamadım.ben pembe cibinlik falan bakmaya başlim şimdiden:)))))[
kalkma valla çağlayan zaten çok uzun 1 ay bekliyoruz azcık doktorlarda anlayışlı olsun son günler çok heyecanlı oluyor seni çok iyi anlıyorum şuan benimde öle saat yaklaştıkça kalbim yerinden fırlıcak gibi oluyor benimde randevum 7sinde ama ben 1 hafta erken gidicem ilk defa bu kadar uzun görmedim bebeğimi
Kızlar ben dayanamadım hastaneye gittim,şuan 15+1 günlüğüz ama ultrasonda 3 gün büyük çıktı,cinsiyetinide öğrendik Kız olacakk:)))) eşim halen erkek diye diretiyor,gerçi pipi gibi ufak bişey gördük ama,doktor ısrarla kız dedi,o gördüğümüz neydi anlayamadım.ben pembe cibinlik falan bakmaya başlim şimdiden:)))))[
benim kızın son resmini ben ekleyim ama bize sırtını dönmüş resme bakıp bakıp gülüyoruz
cinsiyeti yarın mi belli olucak inşallah herşeyi çok güzel olur bence kızzzzzzzzzz
kızımın adını listeye eklermisiniz Ayşe Dilan
canım gözünaydın prensesin hayırlı olsun opuyorumnanaktan o görünen kordondur pipi degildir genelde öyle görünüyormuş
aynen canım 2 dk bakıyo bitiyo yani cinsiyet için de bişi demedi taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayramdan sonraya gel dedi ühü ühühühüh:sinifsinif:
İnş.canım topikte kız olacak diyenler çoğunlukta bakalım inş.gönlümden geçen olur.
Ayşe Dilan ismide çok güzelmiş,
fns93: merhaba inşallah gönlünden geçen olur kızın kaç yaşında
benim oğlum 9 yaşında aralarında çok yaş var ama efe çok istedi
inşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım demek dr hareketleri hissedemezsin dedi ya ama bende kesin hissediyorum diye seviniyorum daha önce olmayan bişey çünkü gaz hareketi olsa onu biliriz degilmi hem benimki tekme atmıyoki zaten sadece segirme gibi kanat çırpıntısı gibi oluyor bunlar daha önce hiç olmamıstı bence dr lar kendileri bilmiyorlar :))))))))))))
ben listeye nasıl giricem:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?