2011 Şubat Anneleri

evet bende yemek yapma konsunda hiç etkilenmedim herşeyi yapıyorum bazen miden bulanıyor oda hemen havaalıncageçiyor gerçi insan öyle düşünüyor etkilenseydim de yemek yapmazdım o zmana diye bende öyle düşünmüştüm başlardan 2 gün midem bulanınca aman aman yueterki sağlıklı olayımda herişi yapmaya razıyım diyorsun

merhabalar,

ben de inşallah 2011 Şubat annesi olacağım.
Şu an 15+6 günlük hamileyim. henüz cinsiyeti belli değil benim bebişimin.
dün aylık doktor kontrolumuze gittik, cinsiyetini göstermedi diğer aya artık.
bizi meraklandırıyor..

beni de listeye ekler misiniz?

SAT : 5 Mayıs
Beklenen Doğum Tarihi : 10 Şubat

kızlar sizin doktorlarınız kilo takibini nasıl yapıyor her gittiğinizde tartıyormu szi
ben şu zaman kadar hiç tartmadı ayrıca hiç kilomuda sormadı
ben sorunca belirtti
sizinki nasıl:uhm:

Hoşgeldin aramıza ,hayırlı olsun bebişin
Listeye ekliyim seni ama
Yaşını ve hamiş kaldığın kg söylersen, :))

sağol canım iyi olmaya calışıyorum. yatılı misafirim vardı. hastaneye gelmişlerdi, bir kaç tahlil daha yaptırıp yatırıcaz hastaneye ağır durumu çok. ona üzülüyoruz.
ama bebiş biraz da olsun herkesin keyfini yerine getiriyor. yeni bir hayat yeni bir heyecan. hayat böyle napalım.
zaten herkes kendini tahmin yapmak zorunda hissediyor canım) gül geç hepsine, sonuçta sadece tahmin.
bana da herkes kız kız demişti, doktor da erkek:ecrin_bebek: hala da iddia ediyorlar kızın olacak diye:CüvCüv: bakalım en fazla 5 buçuk ay sonra göreceğiz kim haklı...

bebek sağlıklı olduğu için bişe demiyor çünkü kilo benden gidiyo bi yandan iyi ama inş. bebişimide besleyebiliyorumdur

kızlar sizin doktorlarınız kilo takibini nasıl yapıyor her gittiğinizde tartıyormu szi
ben sorunca belirtti

Asistanlar daha kapıdan girince çağlayan hanım kilonuza bakalım lütfen tartıya diyorlar kaydirigubbakcemile3

hoşgvereliniortakeldin canım burada çok güzel şeyler öğreneceksin

haklısın canım..desteğin için sağol..elimden geleni yapcm..eşim de destek verirse atlatırız bu sıkıntıyı inşallah...

bende bebişimi çok üzdüm hep kız,kız dedim.Babasını daha çok sevicek.O Hep erkek dedi. bilmiyorumkismile

Benim eşim sessiz kalmayı tercih ediyor ama ağır baskılarımdan sonra kız galiba yada erkek diyor kesin birşey demiyor bizimkide kesin babacı olacak :))

Allah acil şifalar versin canım yakınlarına.Bebek haberi her evde ayrı bir heyecan yaşatıyor dimi :))
Bende yarın herkesi arıycam eğer kızsa erkek diyenleri kızım oluyormuş huu diye ama bakalım yarın ne diycek annesine ve babasına kaydirigubbakcemile3

canım beni rahatlattığın için çok teşekkür ederim..yumurta yoğurt ve baklagil yiyorum..biraz daha artırırsam öğünleri herhalde yeterli olacak..
çok sağol..

ben sorunca belirtti

her gittiğimde kilo takibi yapıyor canım ilk hamile kaldığım kilo hamilelik dosyamda kayıtlı zaten her seferinde bakıp ona göre yorum yapıyor

aramıza hoş geldin canım, ne güzel gitgide kalabalıklaşıyoruz, daha keyifli oluyor sohbetlerimiz.

ben sorunca belirtti sizinki nasıl:uhm:

benimki de kilo sormuyor hiç, 4 kez kontrole gittik şimdiye kadar hiç tartmadı canım.

bende bebişimi çok üzdüm hep kız,kız dedim.Babasını daha çok sevicek.O Hep erkek dedi. bilmiyorumkismile

yok annesi üzülür mü hiç, zaten sesleri yeni yeni duymaya başladı daha) sen şimdi oğluşum diye sevince, senin sesini duydukça keyfi yerine gelir paşanın. sositososito

Kızlar şu mesajıma cevap vermediniz benim,listemiz için sizden yardım istiyorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…