,
benimde teyzem karnıma baktı eminim bu bebek kız
bu göbek kız göbeği bak görürsün dedi çok emindi
bebek erkek kaydirigubbakcemile3
çağlayancım sen kız mı istiyorsun erkek mi ?
merhabalar,
ben de inşallah 2011 Şubat annesi olacağım.
Şu an 15+6 günlük hamileyim. henüz cinsiyeti belli değil benim bebişimin.
dün aylık doktor kontrolumuze gittik, cinsiyetini göstermedidiğer aya artık.
bizi meraklandırıyor..
beni de listeye ekler misiniz?
SAT : 5 Mayıs
Beklenen Doğum Tarihi : 10 Şubat
Mrb canım nasılsın.
İnş.canım yarın olmasıın sabırsızla bekliyorum,az önce bir arkadaşım geldi şirkete ayy bu erkek göbeği dedi,benimde iki erkek çocuğum var tanırım hemen dedi.Herkes birşey söylüyor kafam karıştı iyice bilmiyorumkismile
nasıl yani hiç kilo almaışsın haftan da fazla ama benim doktorum ilk 3 ay 1 kilo alınması gerekiyormuş öyle söyledi seninki ne diyor kilo konusunda o yüzden kendini üzme ne güzel işte doğumdan sonra zorlanmayacaksın kilo vermek için güzel yanıda bu
kızlar sizin doktorlarınız kilo takibini nasıl yapıyor her gittiğinizde tartıyormu szi
ben şu zaman kadar hiç tartmadı ayrıca hiç kilomuda sormadı
ben sorunca belirtti
sizinki nasıl:uhm:
kızlar sizin doktorlarınız kilo takibini nasıl yapıyor her gittiğinizde tartıyormu szi
ben sorunca belirtti
merhabalar,
bizi meraklandırıyor..
Mrb canım,ama hiçbirşey yemezsen olmazki sen hiç atlamamışsın ilk 3 ay sendromunu canım ya,yemek yapamıyorsan bile eşinin yardımcı olmasını iste,canım o sana yapar,senin bu aylardan sonra çok iyi beslenmen gerek bebeğin için,
bende bebişimi çok üzdüm hep kız,kız dedim.Babasını daha çok sevicek.O Hep erkek dedi. bilmiyorumkismile
sağol canım iyi olmaya calışıyorum. yatılı misafirim vardı. hastaneye gelmişlerdi, bir kaç tahlil daha yaptırıp yatırıcaz hastaneye ağır durumu çok. ona üzülüyoruz.
ama bebiş biraz da olsun herkesin keyfini yerine getiriyor. yeni bir hayat yeni bir heyecan. hayat böyle napalım.
zaten herkes kendini tahmin yapmak zorunda hissediyor canım) gül geç hepsine, sonuçta sadece tahmin.
bana da herkes kız kız demişti, doktor da erkek:ecrin_bebek: hala da iddia ediyorlar kızın olacak diye:CüvCüv: bakalım en fazla 5 buçuk ay sonra göreceğiz kim haklı...
merhaba hoş geldin,
et yiyemiyorum diye dert etme, ben de pek yiyemiyorum bu aralar kokudan zaten hamilelikten önce de çok severek yemezdim. doktorum dün protein ağırlıklı beslen yeter dedi bunu için et yemek şart değil. baklagillerden yiyebilirsin, süt yumurta peynir tüketebilirsin. her öğünde mutlaka protein olsun ama ne olduğu çok da farketmez dedi. kilo almadığımız için şanslıyız aslında) 4 ayda almaya başlarsın zaten merak etme canım. :CüvCüv:
ben sorunca belirtti
merhabalar,
bizi meraklandırıyor..
ben sorunca belirtti sizinki nasıl:uhm:
bende bebişimi çok üzdüm hep kız,kız dedim.Babasını daha çok sevicek.O Hep erkek dedi. bilmiyorumkismile
3'lü test yaptırıp başka sonucu bekleyen varmı arkadaşlar,artık listemizi bu şekilde güncelleyip gidelim diyorum siz ne dersiniz.Başka fikirleriniz varsa söyleyin lütfen,birbirimizi takip etmemiz kolaylaşsın bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?