• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

valla çoğu kişinin kilo tartımı yapılıyormuş bzimkiler neden yapmıyor bir dahaki sefere sorularımın içine bunuda ekleyeyim tansiyonumnu ölçüyorlar ama kilomu değil
sonrada bayağı almışsın diyor
ühühühühühühü gelde ağlama

Mrb canım nasılsın.
İnş.canım yarın olmasıın sabırsızla bekliyorum,az önce bir arkadaşım geldi şirkete ayy bu erkek göbeği dedi,benimde iki erkek çocuğum var tanırım hemen dedi.Herkes birşey söylüyor kafam karıştı iyice bilmiyorumkismile

banada herkes erkek diyodu dogru cıktı kaydirigubbakcemile3

hatta biride kesin erkek erkek bebklerin karnı büyük olur seninkide öyle demişti çiçekcim.

seninki nasıl sadece bel cevresinde çıkmadı benim göbeğim

midemden itibaren büyüyo karnım kocaman bişey :1::nazar:

kızlar sizin doktorlarınız kilo takibini nasıl yapıyor her gittiğinizde tartıyormu szi
ben şu zaman kadar hiç tartmadı ayrıca hiç kilomuda sormadı
ben sorunca belirtti
sizinki nasıl:uhm:

beni her gittiğimde tartıyor ve tansiyonumu ölçüyor bunu not alıyor.

odaya giriyorum önce karşısına oturtuyor nasılsın iyimisin falan filan..şikayetlerin varmı diye soruyor.bu muayenede ne yapacağını anlatıyor sorum varsa onları alıyor

sonra hemşireyi çağırıyor gebelik muayenesi için hazırla diyor içeri geçiyoruz önce beni tartıyor sonra tansiyonumu ölçüyor doktora söylüyor.sonra yatırıyor karnımı açıyor o sıvıyı döküyor doktoru çağırıyor doktor geliyor bakıyor ediyor falan.

sonra hemşire karnımı siliyor temizliyor kaldırıyor beni ultrason resmimizi veriyor.tekrar doktorun karşısına oturuyorum söylenecek bişi varsa söylüyor işte bir sonraki randevu tarihimizi söylüyor bitiyorr

bana muayenelerde hep bunları yaptılar

3'lü test yaptırıp başka sonucu bekleyen varmı arkadaşlar,artık listemizi bu şekilde güncelleyip gidelim diyorum siz ne dersiniz.Başka fikirleriniz varsa söyleyin lütfen,birbirimizi takip etmemiz kolaylaşsın bu şekilde

banada herkes erkek diyodu dogru cıktı kaydirigubbakcemile3

hatta biride kesin erkek erkek bebklerin karnı büyük olur seninkide öyle demişti çiçekcim.

seninki nasıl sadece bel cevresinde çıkmadı benim göbeğim

midemden itibaren büyüyo karnım kocaman bişey :1::nazar:

Nayır nolamaz benim göbişimde seninki gibi büyüyor kaydirigubbakcemile3

nasıl yapacaksın ayriyettewn bir topik dahamı açacaksın 3 lü tarama testi diye ben onu anlamadım canım

Yok tatlım ,kalbi pıtpıt atıyor kısmına,3'lü tarama testi yapıldı,sonuç bekliyor yada temiz çıktı diye yazıcam,en son size eklediğim listede neslinin ki vardı onun gibi,ama sizdende değişik fikirler gelir diye düşüncelerinizi almak istedim

anam kızlar bu ne oku oku bitiremedim gücenenler olmuş sevinenler olmuş ben okurken çok ğelendim çünkü acısıyla tatlısıyla aile gibi olmuşuz.Her ailede de olur ya sakinler,panikler,mızmızlar,küsenler,sempatikler,neşeliler bizde aynen öyle olmuşuz.Hepinizi çok seviyorum.Bende ailenin sevgi pıtırcığı olayım bari:)

hoşgeldin manik

ya bi oturuşta yarım kilo hurma yiyecek halimiz yok 3-4 taneden zarar gelmez heralde

zaten herşeyin fazlası zarar diilmi

Nayır nolamaz benim göbişimde seninki gibi büyüyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 bende kız bekliyodum ismini bile bulmuştum valla hepte pembeye bakardım ailemdekilerde kız bekliyorlardı süpriz çıktı :1: ablamında erkek çocugu var artık onun küçüklük eşyalarının çogunu ben kullanıcam herşeyi pembeye cevirecektim öyle hayallaerim vardı. artık hayırlısı olsun sağlıklı olsun diye dua ediyorum kaydirigubbakcemile3

bayanlar doktor muayeneleriniz nasıl geçiyor?
belki daha önce bu muhabbet geçmiştir ama ben yeni katıldığım için kusuruma bakmayın
bugunkü bikaç mesajı da okudum muayene ile ilgili.
muayenelerim sanki kısa sürüyormuş gibi geliyor, sonra düşünüyorum daha fazla ne olabilir ki diye ama yine de kafama takılıyor.

önce hemşire tansiyomu ve kilomu ölçüyor, doktor bilgisayara not ediyor.
ardından muayeneye geçiyoruz, doktor bebişe bakıyor, bana anlatıyor, gösteriyor. dün mesela haftasıyla uyumlu olup olmadığı hakkında ölçümler yaptığından bahsetti, (bu arada şu an bebeğim 15+6 günlük).
muayene bittikten sonra benim sorularımı cevapladı, sabahları uyandığımda bacaklarım ağrıdığı için magnezyum verdi. sonra da muayene bitti.
başka olması gereken bişi geliyo mu aklınıza?

merhaba güzel anneler
dünden bugüne ne kadar muhabbet olmuş :)) bitiremedim oku oku valla rahatsızlananlar olmuş geçmiş olsun. aramıza katılanlarda hoşgelmişler.

belki daha önce bu muhabbet geçmiştir ama ben yeni katıldığım için kusuruma bakmayın
muayenelerim sanki kısa sürüyormuş gibi geliyor, sonra düşünüyorum daha fazla ne olabilir ki diye ama yine de kafama takılıyor.

ardından muayeneye geçiyoruz, doktor bebişe bakıyor, bana anlatıyor, gösteriyor. dün mesela haftasıyla uyumlu olup olmadığı hakkında ölçümler yaptığından bahsetti, (bu arada şu an bebeğim 15+6 günlük).
muayene bittikten sonra benim sorularımı cevapladı, sabahları uyandığımda bacaklarım ağrıdığı için magnezyum verdi. sonra da muayene bitti.

beni her gittiğimde tartıyor ve tansiyonumu ölçüyor bunu not alıyor.

odaya giriyorum önce karşısına oturtuyor nasılsın iyimisin falan filan..şikayetlerin varmı diye soruyor.bu muayenede ne yapacağını anlatıyor sorum varsa onları alıyor

sonra hemşireyi çağırıyor gebelik muayenesi için hazırla diyor içeri geçiyoruz önce beni tartıyor sonra tansiyonumu ölçüyor doktora söylüyor.sonra yatırıyor karnımı açıyor o sıvıyı döküyor doktoru çağırıyor doktor geliyor bakıyor ediyor falan.

sonra hemşire karnımı siliyor temizliyor kaldırıyor beni ultrason resmimizi veriyor.tekrar doktorun karşısına oturuyorum söylenecek bişi varsa söylüyor işte bir sonraki randevu tarihimizi söylüyor bitiyorr

bana muayenelerde hep bunları yaptılar

bir önceki sayfada anlatmıştım...benimde hemen hemen aynı şeyler yapılıyor.zaten rutin muayenelerde öyle pek bişi olmuyor galiba

anam kızlar bu ne oku oku bitiremedim gücenenler olmuş sevinenler olmuş ben okurken çok ğelendim çünkü acısıyla tatlısıyla aile gibi olmuşuz.Her ailede de olur ya sakinler,panikler,mızmızlar,küsenler,sempatikler,neşeliler bizde aynen öyle olmuşuz.Hepinizi çok seviyorum.Bende ailenin sevgi pıtırcığı olayım bari:)

Hoşgeldin sevgi pıtırcığı... olumunekankayizsmile
Manikk sen hangi okulda görev yapıyorsun,sürekli karşılaşıyor olmayalım sakın seninle biz okullar açıkken :))

kaydirigubbakcemile3 bende kız bekliyodum ismini bile bulmuştum valla hepte pembeye bakardım ailemdekilerde kız bekliyorlardı süpriz çıktı :1: ablamında erkek çocugu var artık onun küçüklük eşyalarının çogunu ben kullanıcam herşeyi pembeye cevirecektim öyle hayallaerim vardı. artık hayırlısı olsun sağlıklı olsun diye dua ediyorum kaydirigubbakcemile3

Desene pembeden maviye dönüş başladı diye,allahtan daha birşey almadım,ablam alıyordu hem kıza hem erkeğe gidecek renklerde,onunda oğluşu var ikitane bende onlarınkini kullanıcam

Hemen hemen hepimizinki aynı canım,ama biz bebişlerimizi daha fazla görmek istiyoruz sanki yakınlamlarımıız birazcık bu yüzden yoksa dr.benim çok iyi :))

bende hurmanın çok yememek şartıyla dogumu kolaylaştırdıgını duymuştum bilmiyorumkismile

hoşgeldin manik

ya bi oturuşta yarım kilo hurma yiyecek halimiz yok 3-4 taneden zarar gelmez heralde

Zaten toplasınız gün içinde yedim hurma sayısı 5'i geçmez bundan sonra 4'e düşürürüm sadece zemuszemus

hoşgeldin manik

hoşbulduk canım sende hoşgelmişsin okuduğuma göre annen sana iyi bakmış.Anacığım banada iyi bakmıştı ama İzmir 'in sıcağından vücuduma bi katkısı olamadı:)

ay benimde herşeyi pembe yapma hayallerim var nolcek acaba merak içerisindeyim:)

Back
X