• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

bende şubat 2011 de hobbidilicem inşallah.herkesin gözü aydın bu arada.allah analı babalı büyütsün.kucağımıza almak nasip etsin.çok güsel bi duygu.ultrasonda minik elleri görmek dünyaları veriyor o zaman insana uy uy keşke hergün ultrasona girsem de görsem bebişimiiii:)

tekrar geçmiş olsun canım bende çekiom ikisini bi arada ve ikinci kutu antibiyotiğe başladık mecburen bebiş ii olsunda ilaç içmeye razıyım

benim dr um ilaç vermedi ya nasıl geçecekki bu ilaçsız bol bol dinlen dedi dinlenerek gripmi geçerCADIARZU

bende şubat 2011 de hobbidilicem inşallah.herkesin gözü aydın bu arada.allah analı babalı büyütsün.kucağımıza almak nasip etsin.çok güsel bi duygu.ultrasonda minik elleri görmek dünyaları veriyor o zaman insana uy uy keşke hergün ultrasona girsem de görsem bebişimiiii:)

hoşgeldin aynen canım varya evde ultarson olsa 1 dk ayrılmam herlade yanından 10-15 dk görmek yetmiyor...

sık valla iyi olur ben mutfak konusunda gayet beceriksiz biri olduğum için seni bulmuşken bırakmayayım.Biz bu gidişle doğumda hastanede karşılaşıcaz artık.Yan yana yatarız belki belli mi olur:)

Çalışıyor olmasam gündüzleri canım,bulaşalım diycem ama pazar günü evdeyim sadece belki bayramdan sonra ayarlarız bir buluşma bebişlerimizde büyümüş olurlar..
Hastanede aynı zamanda yatma imkanımızda var haftalarımız aynı çünkü :))

merhaba ben 3lü tarama testimi cumartesi yaptırdım çarşamba sonucu alacam inşallah iyi çıkar hepimizinki

Tamam canım ekliyim hemen sonucuda bize bildir inş.güzel çıkar sonuç

süper olur canım ben çok merak ediyorum çünkü internetteki ölçümlerle benim paşamın ölçüleri tutmuyor en azından karşılaştırma yapabilirim...çok saol

Tamam canım bundan sonraki randevularımızda başlarız.

merhaba arkadaslar
gecmis olsun diyen tüm arkadaslara teşekkür ederim
hala burun akıntısı aynı anda tıkanıklık (nasıl oluyorsa oluyor işte)
hapşırık halsizlik fenayım yani
50 sayfa birikmiş geçmişi okuyamadım
umarım hepiniz ve bebişleriiz iyidir
dün ilaç yazdırmak için dr a gittik gitmişken gel bebişe bakalım dedi 1 hafta olmadan bebişimi yine gördüm ama cinsiyet hala yok
hafif hafif hissediyorum dedim
imkansız olamaz 2. gebelik bile olsa 16. haftadan önce hissettiklerin gaz hareketi
helede ilk bebekse kesinlikle 4.5 aydan önce hissedilmez
anne adayar hissetmek istedikleri için hissettiklerini sanıyorlar dedi birazda tuhaf güldü kıl oldum
amann en iyisi kendi dr un işte
öpüyorum şimdilikzemuszemus

Hoşgeldin canım,tekrardan geçmiş olsun..Bol bol dinlenmeyi ihmal etme :))

bende bir fikir verebilirmiyim boyu kilosu ve son çekilen ultrasyon fiilimi koysak nasıl olur

Güzel fikir canım yapalım ama herkes filmini ekleyemiyor bunu daha öncede konuşmuştuk.

Hoşgeldin aramıza,Bebişin hayırlı olsun

Listemizin Son Güncel Hali Bu Sayfada
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/368459-2011-subat-anneleri-nerdeeee-346.html

Son düzenleme:
benim dr um ilaç vermedi ya nasıl geçecekki bu ilaçsız bol bol dinlen dedi dinlenerek gripmi geçerCADIARZU

bol bol uyu dicem kızın bırakırsa :) c vitamini al özell,ikle kırmızı biber ye bol bol aşağı yukarı senin haftanda gittiğimde bana öle demişti mecbur veremio şuan ilaç ama ben son gittiğimde 15+3 olduğum yani 16 hftlık sayıldığım için verdi

bu arada kızlar ne güzel kilo almıyoruz diye konuşmuşsunuz unutmadan ben tamı tamına 5 kilo aldım benim kadar çok alan varmı merak ediyorum...

a aaaa ne 10 dakikası dr 2 dk bakıyooo fırt fotoğrafını çekiyo neresine bakıcamı şaşıyorum inan doyamıyorum :(senağlama

saolun kızlar dediklerinizi deniyeceğim
sağolsun eşim çok anlayışlı sabah kızıma baktı ben bol bol uyudum gece uyuyamıyorum bir türlü:(

ben ultrasona bakarken doktor şu şurası bu burası derken hani neresi ben niye görmüyorum eli nerde kolu nerde diyorum süreyi biraz uzatıyorum zemuszemus

fns93: merhaba inşallah gönlünden geçen olur kızın kaç yaşında

benim oğlum 9 yaşında aralarında çok yaş var ama efe çok istedi

Yarın ben masaya bir yatıcam en az 20 dk kalkmıycam :)))
Zamanda geçmiyor bir türlü gözüm sürekli saat'te

kalkma valla çağlayan zaten çok uzun 1 ay bekliyoruz azcık doktorlarda anlayışlı olsun son günler çok heyecanlı oluyor seni çok iyi anlıyorum şuan benimde öle saat yaklaştıkça kalbim yerinden fırlıcak gibi oluyor benimde randevum 7sinde ama ben 1 hafta erken gidicem ilk defa bu kadar uzun görmedim bebeğimi

merhaba arkadaslar
gecmis olsun diyen tüm arkadaslara teşekkür ederim
hala burun akıntısı aynı anda tıkanıklık (nasıl oluyorsa oluyor işte)
hapşırık halsizlik fenayım yani
50 sayfa birikmiş geçmişi okuyamadım
umarım hepiniz ve bebişleriiz iyidir
dün ilaç yazdırmak için dr a gittik gitmişken gel bebişe bakalım dedi 1 hafta olmadan bebişimi yine gördüm ama cinsiyet hala yok
hafif hafif hissediyorum dedim
imkansız olamaz 2. gebelik bile olsa 16. haftadan önce hissettiklerin gaz hareketi
helede ilk bebekse kesinlikle 4.5 aydan önce hissedilmez
anne adayar hissetmek istedikleri için hissettiklerini sanıyorlar dedi birazda tuhaf güldü kıl oldum
amann en iyisi kendi dr un işte
öpüyorum şimdilikzemuszemus

inşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım demek dr hareketleri hissedemezsin dedi ya ama bende kesin hissediyorum diye seviniyorum daha önce olmayan bişey çünkü gaz hareketi olsa onu biliriz degilmi hem benimki tekme atmıyoki zaten sadece segirme gibi kanat çırpıntısı gibi oluyor bunlar daha önce hiç olmamıstı bence dr lar kendileri bilmiyorlar :))))))))))))

Back
X