- 22 Ağustos 2010
- 277
- 68
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar geçmiş olsun canım bende çekiom ikisini bi arada ve ikinci kutu antibiyotiğe başladık mecburen bebiş ii olsunda ilaç içmeye razıyım
bende şubat 2011 de hobbidilicem inşallah.herkesin gözü aydın bu arada.allah analı babalı büyütsün.kucağımıza almak nasip etsin.çok güsel bi duygu.ultrasonda minik elleri görmek dünyaları veriyor o zaman insana uy uy keşke hergün ultrasona girsem de görsem bebişimiiii:)
sık valla iyi olur ben mutfak konusunda gayet beceriksiz biri olduğum için seni bulmuşken bırakmayayım.Biz bu gidişle doğumda hastanede karşılaşıcaz artık.Yan yana yatarız belki belli mi olur:)
merhaba ben 3lü tarama testimi cumartesi yaptırdım çarşamba sonucu alacam inşallah iyi çıkar hepimizinki
süper olur canım ben çok merak ediyorum çünkü internetteki ölçümlerle benim paşamın ölçüleri tutmuyor en azından karşılaştırma yapabilirim...çok saol
merhaba arkadaslar
gecmis olsun diyen tüm arkadaslara teşekkür ederim
hala burun akıntısı aynı anda tıkanıklık (nasıl oluyorsa oluyor işte)
hapşırık halsizlik fenayım yani
50 sayfa birikmiş geçmişi okuyamadım
umarım hepiniz ve bebişleriiz iyidir
dün ilaç yazdırmak için dr a gittik gitmişken gel bebişe bakalım dedi 1 hafta olmadan bebişimi yine gördüm ama cinsiyet hala yok
hafif hafif hissediyorum dedim
imkansız olamaz 2. gebelik bile olsa 16. haftadan önce hissettiklerin gaz hareketi
helede ilk bebekse kesinlikle 4.5 aydan önce hissedilmez
anne adayar hissetmek istedikleri için hissettiklerini sanıyorlar dedi birazda tuhaf güldü kıl oldum
amann en iyisi kendi dr un işte
öpüyorum şimdilikzemuszemus
bende bir fikir verebilirmiyim boyu kilosu ve son çekilen ultrasyon fiilimi koysak nasıl olur
bende şubat 2011 de hobbidilicem inşallah.herkesin gözü aydın bu arada.allah analı babalı büyütsün.kucağımıza almak nasip etsin.çok güsel bi duygu.ultrasonda minik elleri görmek dünyaları veriyor o zaman insana uy uy keşke hergün ultrasona girsem de görsem bebişimiiii:)
benim dr um ilaç vermedi ya nasıl geçecekki bu ilaçsız bol bol dinlen dedi dinlenerek gripmi geçerCADIARZU
benim dr um ilaç vermedi ya nasıl geçecekki bu ilaçsız bol bol dinlen dedi dinlenerek gripmi geçerCADIARZU
a aaaa ne 10 dakikası dr 2 dk bakıyooo fırt fotoğrafını çekiyo neresine bakıcamı şaşıyorum inan doyamıyorumsenağlama
sorularını tam bebeğe bakarken sor oyala azcık doktorunun...
Yarın ben masaya bir yatıcam en az 20 dk kalkmıycam :)))
Zamanda geçmiyor bir türlü gözüm sürekli saat'te
merhaba arkadaslar
gecmis olsun diyen tüm arkadaslara teşekkür ederim
hala burun akıntısı aynı anda tıkanıklık (nasıl oluyorsa oluyor işte)
hapşırık halsizlik fenayım yani
50 sayfa birikmiş geçmişi okuyamadım
umarım hepiniz ve bebişleriiz iyidir
dün ilaç yazdırmak için dr a gittik gitmişken gel bebişe bakalım dedi 1 hafta olmadan bebişimi yine gördüm ama cinsiyet hala yok
hafif hafif hissediyorum dedim
imkansız olamaz 2. gebelik bile olsa 16. haftadan önce hissettiklerin gaz hareketi
helede ilk bebekse kesinlikle 4.5 aydan önce hissedilmez
anne adayar hissetmek istedikleri için hissettiklerini sanıyorlar dedi birazda tuhaf güldü kıl oldum
amann en iyisi kendi dr un işte
öpüyorum şimdilikzemuszemus