2011 Şubat Anneleri

Sabah sana özel msj atmıştım canım ama cevap gelmedi senden bilgilerinle ilgili bana bilgilerini ver ekliyim,sadece isim yazmıyoruz tatlım.

Sen bilgilerini bana ver ben senin için yapıyım.Neden böyle bir hata verdi bilmiyorum farklı bir yerdenmi deniyorsun acaba bilmiyorumkismile

Benimle aynı sorunu yaşıyan olmamış galiba aceba hamilelikle alakalı değilmiki bu sivilceler fisfisfis

çok teşekkür ederim darısı bütün bebiş isteyenlerin başına allah hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar versin :))

Benimle aynı sorunu yaşıyan olmamış galiba aceba hamilelikle alakalı değilmiki bu sivilceler fisfisfis

bende şimdiye kadar çok az sivilce çıkardı ama hamilelikte bendede sivilce çıkıyordu ama başlarda şu aralar yok bende sebebini bilmiyorum ama bende merak etmiştim..

merhaba benim sat 23 nisan.75 kg ile hamile kaldım hala aynıyım göbeğimde henüz bir belirti yok tahmini doğum tarihim 3 şubat ve bizde cinsiyet öğrenemiyoruz göstermiyor

Geçmiş olsun.. Dikkat et kendine.. Hava değişikliğinden belkide hastalanmış olabilirsin. Biran önce iileşş:)

[QU OTE=Nazim83;14828911]cinsiyeti öğrenen arkadaşlar çin takvimine baktınız mı hiç tuttumu[/QUOTE]

benim tuttu :) oğlum oluyor..

çin takvimine adet tarihiniz değilde 15 gün ekleyip bakın öle sölediler bana öle bakınca tutuyor benimki sizinkiler tutçakmı bakalım..

ewet bu şekilde ben de biliyorum.. Mesela ben 27 nisanda son adet oldum.. Nisana değilde mayıs ayına bakmıştım. Nisan kız mayıs erkekti. Nisanda hamile kalmam imkansız zaten :) Bebeğimde erkek:)

ne güzelll hayırlı vefalı bir kız ewladın olur inş:) herşein ii olmasına sewindim.. Ne güzell prenseslerde artıyor:)

Sağol cnm ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin . Ama 1 ay önce gitmiştim şimdi 4 aylık olcak o hareketlerini gördüğümde içim bi hoş oldu gözlerimden yaş geldi ellerini ayaklarını pek oynatıyor Allah herkese bu duyguyu yaşatsın aratmasın kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…