Çiçekcim bizim kızımızın adını Dila Ezel olarak yazabilir misin?
Eşim Dila olsun diyor, Ben Ezel diyorum. ikisi olsun dedik :)
Son anda degiştirmezsek tabi :)
kızlar bende beyaz koyu bir akıntı var normalmi dr söyledim umursamaz bir tavır takındı hiç birşey söylemedi.değiştireceğim onu
çiçekcim bizimde oğlumuz oluyor isminide kağan koyucaz inşallah eklermisin bizide :)
Ekledim canım,hayırlı olsun bir oğluşumuz daha oluyor demekki,ismide çok güzel canım,darısı artık benim başıma kaydirigubbakcemile3
vallabizim ortada buluşabildiğimiz tek isim oldu kağan o yüzden kesin dedik :)))oo kızlar isimleri netleştirdiniz demek
ben efe istiyorum eşim oğuzhan
sanırım oğuzhan efe olucak ama net değil değişebilir gamyoncuiremsu
selam güzel anneler
cok kötü grip oldum 2 gündür yatıyorum soğuk soğuk terliyorum ve boğazlarım berbatbilmiyorumkismile
geçmiş sayfaları okuyamadım inşallah sizler ve bebişleriniz iyidiropuyorumnanaktanöptüm
slm güzel anneler nasılsınız
ben de daha cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim ama bugün rüyamda
bebeğim erkek olmuştu erkekti erkek olmasına rağmen ama bebekim çinliydi
:)))))))) çok komikti bu kime benzemiş böyle diyorum ama kucağpımda bir yandanda
seviyorum öyle çok tatlıydı hayırlıısı bakalım kız oğlan ne olacaksa sağlıklı olsunda haaa bide çinli olmasın tabiiiii))))))))))
selam güzel anneler
cok kötü grip oldum 2 gündür yatıyorum soğuk soğuk terliyorum ve boğazlarım berbatbilmiyorumkismile
geçmiş sayfaları okuyamadım inşallah sizler ve bebişleriniz iyidiropuyorumnanaktanöptüm
:)))))))) çok komikti bu kime benzemiş böyle diyorum ama kucağpımda bir yandanda
seviyorum öyle çok tatlıydı hayırlıısı bakalım kız oğlan ne olacaksa sağlıklı olsunda haaa bide çinli olmasın tabiiiii))))))))))
selam güzel anneler
selam güzel anneler
bende rüyamda oğlum olcağını görmüştüm gerçektende oğluşumuz olucak allah kısmet ederse genelde doğru çıkarmış anneler hissedermiş bakalım senin çıkçakmı rüyan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?