2011 Şubat Anneleri

oo kızlar isimleri netleştirdiniz demek
ben efe istiyorum eşim oğuzhan

sanırım oğuzhan efe olucak ama net değil değişebilir gamyoncuiremsu

selam güzel anneler
cok kötü grip oldum 2 gündür yatıyorum soğuk soğuk terliyorum ve boğazlarım berbatbilmiyorumkismile
geçmiş sayfaları okuyamadım inşallah sizler ve bebişleriniz iyidiropuyorumnanaktanöptüm

slm güzel anneler nasılsınız
ben de daha cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim ama bugün rüyamda
bebeğim erkek olmuştu erkekti erkek olmasına rağmen ama bebekim çinliydi
:)))))))) çok komikti bu kime benzemiş böyle diyorum ama kucağpımda bir yandanda
seviyorum öyle çok tatlıydı hayırlıısı bakalım kız oğlan ne olacaksa sağlıklı olsunda haaa bide çinli olmasın tabiiiii))))))))))

geçmiş olsun canım bu sıcaklar çok tehlikeli
sıcak diye heryeri açıyoruz ceyran yapıyo terliyoruz soğuyoruz dikkat etmekk lazım allah şifalar versin

alemsin valla

Ahh canım ya çok geçmiş olsun,çok dikkat et kendine bol bol c vitamini almaya çalış.

:roflol:

geçmiş olsun canım,dikkat et bol c vitamini al,döndünmü tatilden

bende rüyamda oğlum olcağını görmüştüm gerçektende oğluşumuz olucak allah kısmet ederse genelde doğru çıkarmış anneler hissedermiş bakalım senin çıkçakmı rüyan??

fns93 çok geçmiş olsun ceryan da kaldın galiba canım malum bu sıcaklarda serinleyemiyoruz ki

nazim83 canım sen çin takvimine kafanı çok taktın galiba bebegi çinli gördügüne göre :)))

bende rüyamda oğlum olcağını görmüştüm gerçektende oğluşumuz olucak allah kısmet ederse genelde doğru çıkarmış anneler hissedermiş bakalım senin çıkçakmı rüyan??

hayırlısıyla kucağımıza alalımda ben erkek çocuklarını da çok severim paşa paşa oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…