• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

selam kızlar çağlayan ellerine sağlık yeni liste güzel olmuş:))))

kızlar ben bazen hissediyorum sanki bebeği 3-4 sn bişi sanki ama geçince yok değildir diyorum
tekmelese keşke :)))))))))))))))))

bi kere de yan yatrken aynı çağlayanın ki gibi kaydı o tarafa sanki ama emin olamıyorum bi türlü:))))

perşembe doktora gidicem görücem miniğimi
bana cinsiyetini istanbulda gittiğim bi doktor söyledi kendi doktorumdan duyunca rahatlıcam
kesin dedi istanbuldaki doktor ama ben kendi doktorumdan da duymak istiyorum:))))

alışveriş yapan oldu mu hiç????
erken ama ben alttan çıtçıtlı body aldım 17 tane:))))))))))))))))))

Geçmiş olsun canım aman hemen iyileşirsin inşallah
ne kadar dikkat etsekte çekiyoruz resmen hastalığı

canım ne güzel bir erkek gözünüz aydınboshayallersmile içinizden de erkek mi geçiyordu

evet canım benim içimden hep erkek geçiyordu gerçek oldu annelere malum olurmuş ya bana oldu gerçekten : )

kızlar ben bazen hissediyorum sanki bebeği 3-4 sn bişi sanki ama geçince yok değildir diyorum

bi kere de yan yatrken aynı çağlayanın ki gibi kaydı o tarafa sanki ama emin olamıyorum bi türlü:))))

bana cinsiyetini istanbulda gittiğim bi doktor söyledi kendi doktorumdan duyunca rahatlıcam
kesin dedi istanbuldaki doktor ama ben kendi doktorumdan da duymak istiyorum:))))

biliyorum erken ama bizde anneannesiyle dayanamayıp biiirr sürü şey aldık :):ecrin_bebek:

bende bende birsürü şey aldım oğluşuma hastane çıkışı 5li zıbın tulum biberon çıtçıtlı badi vs...her gördüğümü alasım geliyor içim gidiyor bu kadar tutabildim kendimi

Merhaba Kızlar; Allah tan hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı diliyorum. Bir süredir okuyorum sizi ,ancak yazıyorum. Benim de sat 4 Mayıs ; yaşım 32 . 2 li taramamızı yapan doktorumuza göre %90 erkek bebişimiz.Sağlıkla sıhhatle gelsin ama kız olsaydı ismi bile hazırdı. En gıcık olduğumdan başından beri kız istediğimi bile bile erkek olacak erkek diyenler :( 2 hafta sonra kendi doktorumu cinsiyeti ne görecek bakalım. Hepinize sağlıklı kolay bir hamilelik diliyorum .Sevgiler.

Sabah sana özel msj atmıştım canım ama cevap gelmedi senden bilgilerinle ilgili bana bilgilerini ver ekliyim,sadece isim yazmıyoruz tatlım.

Sen bilgilerini bana ver ben senin için yapıyım.Neden böyle bir hata verdi bilmiyorum farklı bir yerdenmi deniyorsun acaba bilmiyorumkismile

özel msj açamadım 2.3 saat uğraştım
yaşım 32 tahmini doğum 14-02-2011 son adet tarihi.02/05/2010 cinsiyet kız isim ece

kızlar benim bhcg değerim 42 bakalım doğru çıkacak mı çarşambayı bekleyemiycem valla bugün gidicem doktora.

Arkadaşlar dr. dan geldim. Çok mutluyum 2 li taramam iyi ve bebeğim kızzzzzzzzzz:)

Canım çok sevindim gözünaydın prensesin sana sağlıcakla gelsin inş.Yarın bakalım bizde öğrenicez bakalım kız mı erkek mi :))

Saol canım
Maşallah baya bir body almışsın bebişe benim ablam alıyor ufaktan hem kıza hem erkeğe göre birşeyler ama ben henüz başlamadım :)))

bende bende birsürü şey aldım oğluşuma hastane çıkışı 5li zıbın tulum biberon çıtçıtlı badi vs...her gördüğümü alasım geliyor içim gidiyor bu kadar tutabildim kendimi

Keşke benimde cinsiyet erkekden belli olsaydı canım,sana çok özeniyorum ilk öğrenenlerden olmuştun çok şanslısın prens hemen gösterdi kendini :))

Merhaba Kızlar; Allah tan hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı diliyorum. Bir süredir okuyorum sizi ,ancak yazıyorum. Benim de sat 4 Mayıs ; yaşım 32 . 2 li taramamızı yapan doktorumuza göre %90 erkek bebişimiz.Sağlıkla sıhhatle gelsin ama kız olsaydı ismi bile hazırdı. En gıcık olduğumdan başından beri kız istediğimi bile bile erkek olacak erkek diyenler :( 2 hafta sonra kendi doktorumu cinsiyeti ne görecek bakalım. Hepinize sağlıklı kolay bir hamilelik diliyorum .Sevgiler.

Gözünaydın arkadaşım hayırlı olsun.

özel msj açamadım 2.3 saat uğraştım
yaşım 32 tahmini doğum 14-02-2011 son adet tarihi.02/05/2010 cinsiyet kız isim ece

:)) tamam canım ekliyorum birazdan listeye seni.

günaydınnnnnnnn

Günaydın neslicim nasılsın bugün :))

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, ben bugün çok iyiyim ama bebişimi hissedemiyorum yaa.
yani bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum,akşamları sadece hareketleniyor benim bebişim,ben sola yatınca onu orda farkediyorum sadece,yarın olsada gidip görsem bebişimi artık çok özledim onu :))

günaydınnnnnnnn
günaydın sana da...
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, ben bugün çok iyiyim ama bebişimi hissedemiyorum yaa.
yani bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum,akşamları sadece hareketleniyor benim bebişim,ben sola yatınca onu orda farkediyorum sadece,yarın olsada gidip görsem bebişimi artık çok özledim onu :))
kıyamam ya...sağlıklı olsunlar da sessiz olsunlar
günaydın kızlar iki gündür kötüuüm grip oldum çok kötüü :((

geçmiş olsun

çağlayan sanırım listeyi sen yapıyorsun listeyi göremedim gerçi de beni de eklersen sevinirim

sat 22 mayıs
muhtemel tarih 26 şubat
yaşım 29
cinsiyet kız
isim Elvin Dila

başka kaldı mı bilmiyorum

canım biraz daha sabret bi ikihafta sonra artık iyice hissedeceksin benim erken doğum tehlikem varya sen bu sabırsızlıkla benden önce doğurcaksın bak :)))))))

ben söylüyorum kimse bana inanmıyor ama ben 9.haftadan beri hareketleri hissediyorum.halamında öyle olmuş bir tek o inanıyor.
bence karın bölgemde duyu sinirleri yoğun va ben çabuk hissettim.

hisettiğimden de şurdan eminim ilk bebebğim 12. haftada alındı ve alındıktan sonra o kıpırtıların hepsi bitti.ondada erken hissetmiştim.

günaydın kızlar iki gündür kötüuüm grip oldum çok kötüü :((

Günaydın canım,geçmiş olsun ne oldu böyle bir anda grip'e yakalandın çok dikkat et kendine c vitamini almaya çalış bol bol
günaydın sana da...

kıyamam ya...sağlıklı olsunlar da sessiz olsunlar

geçmiş olsun

Evet sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiycem :))

çağlayan sanırım listeyi sen yapıyorsun listeyi göremedim gerçi de beni de eklersen sevinirim

sat 22 mayıs
muhtemel tarih 26 şubat
yaşım 29
cinsiyet kız
isim Elvin Dila

başka kaldı mı bilmiyorum

Günaydın canım,listemizin son hali 346.sayfada bulunuyor,haftada 1 kerede 1.sayfaya güncel hali geçiriliyor.hamiş kaldığın kg'yıda yazarsan sorun yok :))

canım biraz daha sabret bi ikihafta sonra artık iyice hissedeceksin benim erken doğum tehlikem varya sen bu sabırsızlıkla benden önce doğurcaksın bak :)))))))

Bazen böyle hissediyorum bazen hissetmiyince panik oluyorum ne yapıyım ilk göz ağrım o benim çok istiyorum sağlıkla gelsin inş.zamanında. :)))
Aklıma gelmiyorda değil hani bazen canım korkuyorumda zaten sizden önce ben doğururum diye ::))

Listemizin Son Güncel Hali Burada :))
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/368459-2011-subat-anneleri-nerdeeee-346.html

Son düzenleme:
Back
X