cinsiyeti öğrenen arkadaşlar çin takvimine baktınız mı hiç tuttumu
Geçmiş olsun canım aman hemen iyileşirsin inşallah
ne kadar dikkat etsekte çekiyoruz resmen hastalığı
canım ne güzel bir erkek gözünüz aydınboshayallersmile içinizden de erkek mi geçiyordu
selam kızlar çağlayan ellerine sağlık yeni liste güzel olmuş:))))
kızlar ben bazen hissediyorum sanki bebeği 3-4 sn bişi sanki ama geçince yok değildir diyorum
tekmelese keşke :)))))))))))))))))
bi kere de yan yatrken aynı çağlayanın ki gibi kaydı o tarafa sanki ama emin olamıyorum bi türlü:))))
perşembe doktora gidicem görücem miniğimi
bana cinsiyetini istanbulda gittiğim bi doktor söyledi kendi doktorumdan duyunca rahatlıcam
kesin dedi istanbuldaki doktor ama ben kendi doktorumdan da duymak istiyorum:))))
alışveriş yapan oldu mu hiç????
erken ama ben alttan çıtçıtlı body aldım 17 tane:))))))))))))))))))
Sabah sana özel msj atmıştım canım ama cevap gelmedi senden bilgilerinle ilgili bana bilgilerini ver ekliyim,sadece isim yazmıyoruz tatlım.
Sen bilgilerini bana ver ben senin için yapıyım.Neden böyle bir hata verdi bilmiyorum farklı bir yerdenmi deniyorsun acaba bilmiyorumkismile
Arkadaşlar dr. dan geldim. Çok mutluyum 2 li taramam iyi ve bebeğim kızzzzzzzzzz:)
selam kızlar çağlayan ellerine sağlık yeni liste güzel olmuş:))))
kızlar ben bazen hissediyorum sanki bebeği 3-4 sn bişi sanki ama geçince yok değildir diyorum
tekmelese keşke :)))))))))))))))))
bi kere de yan yatrken aynı çağlayanın ki gibi kaydı o tarafa sanki ama emin olamıyorum bi türlü:))))
perşembe doktora gidicem görücem miniğimi
bana cinsiyetini istanbulda gittiğim bi doktor söyledi kendi doktorumdan duyunca rahatlıcam
kesin dedi istanbuldaki doktor ama ben kendi doktorumdan da duymak istiyorum:))))
alışveriş yapan oldu mu hiç????
erken ama ben alttan çıtçıtlı body aldım 17 tane:))))))))))))))))))
bende bende birsürü şey aldım oğluşuma hastane çıkışı 5li zıbın tulum biberon çıtçıtlı badi vs...her gördüğümü alasım geliyor içim gidiyor bu kadar tutabildim kendimi
Merhaba Kızlar; Allah tan hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almamızı diliyorum. Bir süredir okuyorum sizi ,ancak yazıyorum. Benim de sat 4 Mayıs ; yaşım 32 . 2 li taramamızı yapan doktorumuza göre %90 erkek bebişimiz.Sağlıkla sıhhatle gelsin ama kız olsaydı ismi bile hazırdı. En gıcık olduğumdan başından beri kız istediğimi bile bile erkek olacak erkek diyenler2 hafta sonra kendi doktorumu cinsiyeti ne görecek bakalım. Hepinize sağlıklı kolay bir hamilelik diliyorum .Sevgiler.
özel msj açamadım 2.3 saat uğraştım
yaşım 32 tahmini doğum 14-02-2011 son adet tarihi.02/05/2010 cinsiyet kız isim ece
günaydınnnnnnnn
günaydın sana da...günaydınnnnnnnn
kıyamam ya...sağlıklı olsunlar da sessiz olsunlarGünaydın kızlar nasılsınız bakalım, ben bugün çok iyiyim ama bebişimi hissedemiyorum yaa.
yani bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum,akşamları sadece hareketleniyor benim bebişim,ben sola yatınca onu orda farkediyorum sadece,yarın olsada gidip görsem bebişimi artık çok özledim onu :))
günaydın kızlar iki gündür kötüuüm grip oldum çok kötüü(
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım, ben bugün çok iyiyim ama bebişimi hissedemiyorum yaa.
yani bazen hissediyorum bazen hissedemiyorum,akşamları sadece hareketleniyor benim bebişim,ben sola yatınca onu orda farkediyorum sadece,yarın olsada gidip görsem bebişimi artık çok özledim onu :))
günaydın kızlar iki gündür kötüuüm grip oldum çok kötüü(
günaydın sana da...
kıyamam ya...sağlıklı olsunlar da sessiz olsunlar
geçmiş olsun
çağlayan sanırım listeyi sen yapıyorsun listeyi göremedim gerçi de beni de eklersen sevinirim
sat 22 mayıs
muhtemel tarih 26 şubat
yaşım 29
cinsiyet kız
isim Elvin Dila
başka kaldı mı bilmiyorum
canım biraz daha sabret bi ikihafta sonra artık iyice hissedeceksin benim erken doğum tehlikem varya sen bu sabırsızlıkla benden önce doğurcaksın bak :)))))))
Günaydın canım,geçmiş olsun ne oldu böyle bir anda grip'e yakalandın çok dikkat et kendine c vitamini almaya çalış bol bol
bilmiyorum ki canım hafta sonu bir boğaz agrısıyla başladı dün gribe döndü her yerim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?