• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

merhabalar güzel annişler...ben çok uyuyorum şu 1 haftadır hiç yataktan çıkasım yok bebişim acıkmasa hep uyucaz heralde...cinsiyetini öğrenenler olmuş hepsine tek tek hayırlı olsun...3lü test için doktorumuz hiçbişey sölemedi geçen gittiğimizde 1 ay sonra gel demişti gitçeğimizde 18 haftalık olcak artık arayıp hatırlatsammı acaba ...

canım bende izmirim hangi doktora gidyorsun ben gaziye başladım bu ay

selam güzel anneler
cok kötü grip oldum 2 gündür yatıyorum soğuk soğuk terliyorum ve boğazlarım berbatbilmiyorumkismile
geçmiş sayfaları okuyamadım inşallah sizler ve bebişleriniz iyidiropuyorumnanaktanöptüm

Geçmiş olsun canım aman hemen iyileşirsin inşallah
ne kadar dikkat etsekte çekiyoruz resmen hastalığı

vallabizim ortada buluşabildiğimiz tek isim oldu kağan o yüzden kesin dedik :)))

canım ne güzel bir erkek gözünüz aydınboshayallersmile içinizden de erkek mi geçiyordu

Herkese MERHABA.... Hasta olan arkadaşlar Çok geçmiş olsun ..Ben sivilcelerden şikayetçiyim ne ergenlikte nede Diğer hamileliklerimde böle bir sorun yaşamadım Sivrisinek ısırmış gibi kabarıyo ve el deymiyo resmen çok acıyo mafoldumben Aranızda aynı sorunu yaşıyan varmı :uhm:

Yumurtalama tarihinide baksam kız,adet tarihine 15 gün eklesemde kız.İçimdende kız geçiyor ama 2 gün sonra öğrenicez bakalım :))

merhaba siteye yeni üye oldum bende şubat annesiyim 23 yaşındayım sat tarihim 15 mayıs muhtemel doğum tarihim 19 şubat 65 kilo ile hamile kaldım listeye benide eklerseniz sevinirim.

herkese merhabalaropuyorumnanaktan
bir hafta ara verdim maşallah yine döktürmüşsünüz, ne çok yazmışsınız öyle;) okuyamadım pek çoğunu hala.
bu arada bir sürü oğluşumuz olacak galiba. cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin inş.
bu sabah ben de ikili testin kan sonuçlarını doktoruma göstermeye gittim, uyuyordu bebiş biraz uyandırdı doktor bi kaç hareket yapıp gene uyudu sıpam. sonuçlar da iyi, rahatladık çok.
ikili testi yapan perinatolog erkek tahmin etmişti ama bugün doktoruma sorduğumda daha erken 1 ay daha bekleyelim dedi. :emir_bebek:

selam güzel anneler
cok kötü grip oldum 2 gündür yatıyorum soğuk soğuk terliyorum ve boğazlarım berbatbilmiyorumkismile
geçmiş sayfaları okuyamadım inşallah sizler ve bebişleriniz iyidiropuyorumnanaktanöptüm

canım çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda toparlanırsın.

çin takvimi bende de tuttu :1:

çağlayancım yaşımı 23 bebeğimide erkek olarak listeye eklermisin

CAnım sabah attığın msjdan sonra 346.sayfaya ekledim.1.sayfayı baz almayın 346.sayfayı baz alın

merhaba siteye yeni üye oldum bende şubat annesiyim 23 yaşındayım sat tarihim 15 mayıs muhtemel doğum tarihim 19 şubat 65 kilo ile hamile kaldım listeye benide eklerseniz sevinirim.

Hoşgeldin canım aramıza eklerim tabi hayırlı olsun bebişin :))

herkese merhabalaropuyorumnanaktan
bir hafta ara verdim maşallah yine döktürmüşsünüz, ne çok yazmışsınız öyle;) okuyamadım pek çoğunu hala.
bu arada bir sürü oğluşumuz olacak galiba. cinsiyet öğrenenleri tebrik ediyorum hayırlı evlatlarımız olsun hepimizin inş.
bu sabah ben de ikili testin kan sonuçlarını doktoruma göstermeye gittim, uyuyordu bebiş biraz uyandırdı doktor bi kaç hareket yapıp gene uyudu sıpam. sonuçlar da iyi, rahatladık çok.
ikili testi yapan perinatolog erkek tahmin etmişti ama bugün doktoruma sorduğumda daha erken 1 ay daha bekleyelim dedi. :emir_bebek:

canım çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda toparlanırsın.

Hoşgeldin canım,seni buralarda görmek çok güzel ,sonuçlarında güzel çıkmış gözünaydın opuyorumnanaktan

çevremdekilerin de hep tutuyooo
saçma bişey ama öğrenene kadar takılıyoz işte
benm de kız çıkıyor bakalım
sen nereye gidiyorsun dr. konyada canm

büyükşehir de nihal demirköprülü
sen nereye gidiyorsun bu ayda gideyim sonra bakacam çok ilgilenmiyor normal diyor nasılsın diyor tmm başka birşey konuşmadık doğum filan giriyormusunuz dedim evet dedi kafamçokkarıştı
bilemiyorum çok mu evham yapıyorum ama calsiyum hapını bile kendim istedim kafamçokkarıştı
bu ayda gideyimde belki daha erken diye böyle yapıyodur

bende her iki türlüde kız çıkıyor tutmuyor yani bakalım pazartesi kesinleşir cinsiyeti merakla bekliyorum kendimi erkeğe alıştırdım gerçi kız derse şok olurum kafamçokkarıştı

benim doktorumda ikidir erkek diyor alıştırdım kendimi oğlum oğlum diye ama gören herkes karnın yayılmış kızmı geliyor diyor ama herkes acabamı diye soru oluyor ??doktordan iyi kimse bilemezde benimde değişirse şoklanırım vallaakannehir

Yumurtalama tarihinide baksam kız,adet tarihine 15 gün eklesemde kız.İçimdende kız geçiyor ama 2 gün sonra öğrenicez bakalım :))

caglayan cicek.... bende çin takvimini uyguladım ve oldu kız istiyordum oldu

beni sayfaya ekledinmi sürekli soruyorum kusura bakma birde bu altdaki tabloyu yapamıyorum.çünkü tahmini doğum 2011 yazamıyorum bebek doğmuş görünüyor sana gene birşeyler soruyorum kusura bakma ........hoşcakal...

biz bebeğin cinsiyetini doğduğunda görücez heralde :))) babası hep öyle istiyordu öğrenmeyecekmiş şimdi meraktan çatlasada göremiyo

Back
X