ben 3 lü testi yaptırdım cuma günü alıcam sonuçları inş. güzel çıkar
:uhm:ben 3 lü testi yaptırdım cuma günü alıcam sonuçları inş. güzel çıkar
Çok kötü midem bulanıyor benim sabah birşeyim yoktu bir anda oldu ne olduysa,havada bunaltıcı herşey üstüme geliyor sanki(
3'lü testi bende yaptırıcam ne olur ne olmaz diyerekten içimde kalmasın sonradan.Çarşamba yaparlar heralde 16 haftanın içindeyiz çünkü
hepinize günaydın kızlar bu iki hafta benim için çok heyecanlı bu hafta sizlerin artık cinsiyetleri belli olacak(inş) haftayada benim ve birkaç arkadaşın.Benim şafak 11 ama olsun hızlı geçiyo günler sayenizde.
Şu çarşamba günü gelsede bir görsek artık ne tarafta neler yapıyor çok merak ediyorum.Sen cd aldın mı dr.bizim orası vermiyormuş galiba kameraya çekiyim diyorum bende :))
günaydın kızlar nasılsınız ben yine güne kusarak başladım ne zamn geçiçek bu bulantılarr yoruldum artıkk(
nasıl yapılıyor.ultrasonda bakılıyormu kanmı veriyorsun
devlet hastanesinde mi yaptırdın? yoksa özeldemi yaptırdın farklı bir ücret veriyormuyuz.ikiliye 100 tl verdim ben özelde
Çok kötü midem bulanıyor benim sabah birşeyim yoktu bir anda oldu ne olduysa,havada bunaltıcı herşey üstüme geliyor sanki(
3'lü testi bende yaptırıcam ne olur ne olmaz diyerekten içimde kalmasın sonradan.Çarşamba yaparlar heralde 16 haftanın içindeyiz çünkü
kaç haftalık oldu.bende haftaya gideceğim inşallah öğrenirim
cağlayancım geçmiş olsun bende sabah bir öğürtüyle kalktım normalde geçiyordu aslında yavaş yavaş valla dakikası dakikasına uymuyor kahvaltını yapmışmıydın açlıktanda olabilri
geçmiş olsun canım biz düzelemedik biz zaten buranın havasından mıdır nedir bilmem.Bizde dün sahildeydik arkadaşlarla ayaklarım üşüdü resmen korktum bugün bende çoraplarla geziniyorum.Bu arada biz diyorduk ya doktor tel vermedi filan bize verdikleri kitapçığın arkasında doktorun cebi var ama tabi daha hiç arayıp teyit etmedim. Haberin olsun seninde
Geçmiş olsun canım ya.
ya bide sağlık ocağına filan daha gitmedim ben tetanoz aşısı oldunuzmu siz ben 2 sene önce bir yaptırmıştım şantiye zamanı o kabul olsa olmaz mı kieyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?