kızlar birde benim akıntım arttı ve kaşıntım var geçen randevuda doktoruma söyledim ama hamilelikte normal deyip b,irşey vermedi
ama normal olması için kaşıntının ve yanmanın olmaması gerekiyor bende bunlarda var bir enfeksiyon var büyük bir ihtimalle o zamanda belirttim halbuki ama hamilelikte olur deyip kestirip attı aslında riskli bir enfeksiyon yada bir mantar varsa bu gidişimde ısrarla söyleyeyeim bari üstelemeyince onlarda önemsemiyorlar sanırım nede olsa çeken benim
şuan 16 haftanın içindeyiz gittiğimde 17 haftayı bitiriyor olacağım.Haftaya cuma randevum. Senin haftan kaç?
senin randevun kaçta çağlayan?
kızlar birde benim akıntım arttı ve kaşıntım var geçen randevuda doktoruma söyledim ama hamilelikte normal deyip b,irşey vermedi
ama normal olması için kaşıntının ve yanmanın olmaması gerekiyor bende bunlarda var bir enfeksiyon var büyük bir ihtimalle o zamanda belirttim halbuki ama hamilelikte olur deyip kestirip attı aslında riskli bir enfeksiyon yada bir mantar varsa bu gidişimde ısrarla söyleyeyeim bari üstelemeyince onlarda önemsemiyorlar sanırım nede olsa çeken benim
Canım evet kaşıntı ve yanma varsa idrar yolları enfeksiyonu olabilir. Bence tahlil yaptırın...
Saol canım,
Bayramdan sonrası için çağırdılar beni.sen aşım var diyorsan bile oraya gidip kaydını yaptır,çünkü bebeğin doğduğunda her ay aşılarını yaptırmak için zaten oraya gideceksin.Birde düzenli olarak testlerini yapıyorlar ücretsiz olarak ben dr.ilk aylarda onları götürmüştüm hep sağlık ocağında yaptırıp
çok geçmiş olsun canım.bol bol su iç belki iyi gelir..tuzlu kraker filan belki bastırır
hımm bugun üşenmezsem inşallah gideyim o zaman zaten üşengeçtim iyice abarttım akşama kadar yatıyorum kalkıyorum başka bişi yok
şafak 2 canım seninde az kaldı inşallah hayırlı haberler alırsın
14 hafta benim daha 2 haftam var desene
nasıl yapılıyor.ultrasonda bakılıyormu kanmı veriyorsun
devlet hastanesinde mi yaptırdın? yoksa özeldemi yaptırdın farklı bir ücret veriyormuyuz.ikiliye 100 tl verdim ben özelde
kızlar bu altdaki tabloyu ben yapamıyorum bana yardımçı olun
günaydın kızlar nasılsınız ben yine güne kusarak başladım ne zamn geçiçek bu bulantılarr yoruldum artıkk(
14 hafta benim daha 2 haftam var desene
merhabalar güzel annişler...ben çok uyuyorum şu 1 haftadır hiç yataktan çıkasım yok bebişim acıkmasa hep uyucaz heralde...cinsiyetini öğrenenler olmuş hepsine tek tek hayırlı olsun...3lü test için doktorumuz hiçbişey sölemedi geçen gittiğimizde 1 ay sonra gel demişti gitçeğimizde 18 haftalık olcak artık arayıp hatırlatsammı acaba ...
benimde dr.um 18 haftada yapıorum 3lüyü dedi,bende o zmn gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?