2011 Şubat Anneleri

Canım evet kaşıntı ve yanma varsa idrar yolları enfeksiyonu olabilir. Bence tahlil yaptırın...

kızlar bende beyaz koyu bir akıntı var normalmi dr söyledim umursamaz bir tavır takındı hiç birşey söylemedi.değiştireceğim onu

senin randevun kaçta çağlayan?

12'de canım.

Geçmiş olsun canım,kaşıntı ve yanma varsa bunlar zaten mantar belirtileri canım,ihmal etme mantar önemli çünkü dr.randevuna daha çok varsa telefon açıp söyle sana bir ilaç versin dahada kötü olmadan.
Benim dr.her gittiğimde soruyordu akıntı oranım nasıl,idrarımda yanma varmı diye.

hımm bugun üşenmezsem inşallah gideyim o zaman zaten üşengeçtim iyice abarttım akşama kadar yatıyorum kalkıyorum başka bişi yok

şafak 2 canım seninde az kaldı inşallah hayırlı haberler alırsın

Ahh canım inş.güzel haberlerle geliriz.Çarşamba günü'nü iple çekiyorum inş.miniş gösterir kendini yoksa başka dr.daha gidicem o gün görmeden gelmiycem :))

caglayan cicek.merhaba sanada çok geçmiş olsun .3 tarama testini yaptır .ne olur ne olmaz içinizde şube kalmasın .............

14 hafta benim daha 2 haftam var desene

cinsiyet içinmi 2 hafta diyosun benim 14. haftada belli oldu canım hiç beklemiyoduk ultrasona bakarken doktor erkek gibi filan dedi erkek dedi sonra çok şaşırdık çok heyeceanlı çok garip bir duygu ya rabbim herkeze nasip etsin bebişi olmayanlara olamayanlara :2: herşeye ağlıyorum bide ben ya dün annemlerden kendi evime gelirken bile duygulandım eve gelince hüngür hüngür aağladım sanki yeni gelin cıkıyomuşm gibi oldu kaydirigubbakcemile3 halbuki 5 sene oldu evleneli şimdiye kadarda hiç böle bişi aklıma gelmemişti o zaman bile ağlamadım ahh bu bebişler

nasıl yapılıyor.ultrasonda bakılıyormu kanmı veriyorsun
devlet hastanesinde mi yaptırdın? yoksa özeldemi yaptırdın farklı bir ücret veriyormuyuz.ikiliye 100 tl verdim ben özelde

sadece kan veriyorsun ben özel hastaneye gidiyorum ikili için 20 tl üçlü için 10 tl fark verdim muayene ücretide 21 tl siz neden o kadar çok veriyorsunuz bilmiyorum

günaydın kızlar nasılsınız ben yine güne kusarak başladım ne zamn geçiçek bu bulantılarr yoruldum artıkk (

selam canım
benımde bulantılrım ve kusmalarım devam edıodu ta kı ayvayaı kesfedene kadar.uzun suredır canım ıstıodu fakat bulmaıyorduk.artık yesıl elma gbı olmaya basladılr.kesınlıkle tavsıye edıorum.mıde suyunu alıyor.ıyı gelıyor.

merhabalar güzel annişler...ben çok uyuyorum şu 1 haftadır hiç yataktan çıkasım yok bebişim acıkmasa hep uyucaz heralde...cinsiyetini öğrenenler olmuş hepsine tek tek hayırlı olsun...3lü test için doktorumuz hiçbişey sölemedi geçen gittiğimizde 1 ay sonra gel demişti gitçeğimizde 18 haftalık olcak artık arayıp hatırlatsammı acaba ...

ayyy,herkeşler cinsiyetini öğrendi minişlerinin,ne güzelallah kucaklamak nasip etsin herkese,gönlünde yatanı sağlıkla versin inşallah,benim daha çok var dr.a gitmeme allahım banada sabır versin günleride çabucak geçirsin :)

benimde dr.um 18 haftada yapıorum 3lüyü dedi,bende o zmn gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…