2011 Şubat Anneleri

dün doktora gittim ve bebeğin cinsiyetini öğrendik yeni üyemiz prenses artık 4 kişilik bir aile olduk .......
oğlum diyorki anne 2 ye 2 olduk ......

günaydın kızlar, dün doktora kontrolüm vardı
Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik
Ailemize bir yakışıklı katılıyor opuyorumnanaktan

Ayyy çok güzel senindemi yakışıklı prensin geliyor Allahım hepimizin bebişini kucagına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım senindemi prensin geliyor şubat ayı bebişleri çogu erkek olucak galiba kaydirigubbakcemile3

dün doktora gittim ve bebeğin cinsiyetini öğrendik yeni üyemiz prenses artık 4 kişilik bir aile olduk .......
oğlum diyorki anne 2 ye 2 olduk ......

gözünaydın efecan06 iyi oğluşunun istedigi gibi olmuş :)) bir erkek var birde kız geliyor ne güzel maşallah :dance:

şimdi listeye baktım da erkek çok
ama kızlar daha geç belli oluyo ya sanırım sonradan artacak kız sayısı

bu arada kızlar beni de ekleyin listeye kim ilgileniyo ki????
bilgilerimi gönderiym

çaglayan çiçek varya o ilgileniyor ama yarın ekleyebilir bugun gelmez ona yazarsın bilgilerini cnm

ne güzel herkes öğrendi sayılr cinsiyeti.inşallah bende haftaya belli olur.15 hafta oluyor
dayanamazsam bu hafta gitsem acaba belli olurmu ki

merhaba arkadaşlar ne güzel artık cinsiyetler hızlı bir şekilde belli olmaya başaladı ilk sayfaya baktımda hemen hemen çoğunun cinsiyeti belli olmuş artık ismler seçilir kıyafetler alınmaya başlanır prensim porensesim ifadeleri kullanmaya başalanır ne güzeeel.bende haftaya pazartesi öğreneceğim bakalım gösterirse bizim ufaklık

Selam kızlarr.. efecan hadi gözün aydın eceniz mi gelecekkk kaydirigubbakcemile (efecan eceyi götürüyor)

ben de yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım.İnternette özellkle doğumu kolaylaştırıcı bazı hareketler gösteriyo.

slm kızlar uzun zaman oldu görüşmeyeli şifrem ve mail adresimde sorun vardı giriş yapamıyodum. bildirdim kadınlar kulübüne düzeldi çok şükür.
çoook şeyler olmuş bebişler büyümüş maşallah cinsiyetlerde belli oluyo yavaş yavaş
ama bende daha öğrenemedim kısmetse çarşamba gidicez inş gösterirde meraktan kurtuluruz.

bu arada ikili testi geçen ay yaptım normal çok şükür. bu ay da üçlü var sanırım yaptırsam mı acaba genelde ikili normal çıkıyosa üçlüye gerek duymuyolarmış.

Arkadaşlar yarın saat 16:30 da dr. gidiyorum inş. bebeğimin cinsiyetini öğrencez tabi gösterirse:) Gelince de sizlere haber veririm heyecanlandım şimdiden sağlıklı olduğunu öğreneyim başka bişi istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…