• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar blog yapmaya çalışıyorum bebeğim doğana kadar ve doğduktan sonra bütün anılarını orda paylaşayım istiyorum.şimdilik biraz acemicee ama bi bakın fikir verin mercimeğin annesi

ay inceliyorum henüz daha blogunu ama ilk ayzıları okudum beni en çok duygulandıran İzmir'den Elazığ'a gitmen oldu.Biliyosun bende İzmir liyim ve yaptığının ne kadar büyük birşey olduğunu anlıyorum.Umarım eşinde anlıyodur canım benim.Allah sana bebişlerin en tatlısını en hayırlısını nasip etsin inş.Çok duygulandım :gitme:

ay inceliyorum henüz daha blogunu ama ilk ayzıları okudum beni en çok duygulandıran İzmir'den Elazığ'a gitmen oldu.Biliyosun bende İzmir liyim ve yaptığının ne kadar büyük birşey olduğunu anlıyorum.Umarım eşinde anlıyodur canım benim.Allah sana bebişlerin en tatlısını en hayırlısını nasip etsin inş.Çok duygulandım :gitme:

Kıızz manik bu hamilelik seni iyice duygusallaştırdııopuyorumnanaktanuyumadın mı sen dahaa

günaydın kızlar, dün doktora kontrolüm vardı
Bebeğimizin cinsiyetini öğrendik
Ailemize bir yakışıklı katılıyor opuyorumnanaktan

kizlaaar oglumuz olacakmiss:))) her ne kadar kiz hevesimiz olsada oglumuz merhaba dedi bize ultrasonda:)
15+1 belli oldu cinsiyeti bebisimin... 15 cm 150 gr mis pasam:)
dogum tarihinide erkene aldi 9.2 normalde boyundan dolayi 4.2.2011 dedi...bakalim hayirlisi...

canım gözün aydın.tebrik ederim prensiniz geliyomuş :))

kızlar blog yapmaya çalışıyorum bebeğim doğana kadar ve doğduktan sonra bütün anılarını orda paylaşayım istiyorum.şimdilik biraz acemicee ama bi bakın fikir verin mercimeğin annesi

hayırlı olsun blogun canım.çook süper olmuş.hele yazın benide ağlattı.ultrason fotolarından varsa videosu onlarıda koyabilirsin :))

tebrik ederim canım .evinizin yakışıklısına sağlıcakla kavuşursunuz inş.

gözünaydın canım...Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin yakışıklını...evet hanımlar yakışıklılar artıyoo yok mu arttıranhihoyyytbizde bi öğrenseydik hayırlısıylaa

sen öyle içli içli gurbette gencecik bir anne adayıyım yazarsan hislenirim tabi.Olsan şöyle benim gibi 28 inde fırlama bi anne adayı hislenmezdim :3:

gıızzz gııızzzz ağlayıp ağlayıp bebemin arkideşini üzmee:oklava:bi de anne olsam ohh keyfime o zaman gurbet murbet vıız gelir:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar ben de şubat annesi olucam inşallah
1 aydır istanbulda annemdeydim giremedim
16+2 olduk bugün

istanbuldaki doktor 14+3 ken erkek dedi kesin dedi amA
ben cuma günü burdaki doktoruma gidicem o söyleyince idrak edebilicem sanırm
göbek çıktı yavaş yavaş

herkes iyidir inşallah artık daha sık gelirim
ha bu arada adı efe olucak oğluşumun:)))

hayırlı olsun canım
günaydın kızlar...herkese mutlu pazarlar diliyorumm:))
günaydın...sana da
selam kızlar ben de şubat annesi olucam inşallah
1 aydır istanbulda annemdeydim giremedim
16+2 olduk bugün

istanbuldaki doktor 14+3 ken erkek dedi kesin dedi amA
ben cuma günü burdaki doktoruma gidicem o söyleyince idrak edebilicem sanırm
göbek çıktı yavaş yavaş

herkes iyidir inşallah artık daha sık gelirim
ha bu arada adı efe olucak oğluşumun:)))

hoşgeldinn..hepimiz için hayırlısı olsun zemuszemus

Back
X