• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Bende Allah kısmet ederse Şubat annesiyim .Kendimde Kova burcuyum Umarım Balık burcu olurda iki kova (İnatçı )Çekilmez oluruz .Sat 20 Mayıs Cuma günü gittim Doktoruma ama Hiç birşey sölemedi :2: Benim Allahım Bağışlarsa 1 oğlum !1 de Kızım var ..Ama yinede insan merak ediyo Allah Tüm Anne adaylarına hayırlı doğumlar Nasip etsin İnşallah Hayırlı Evlatlar Olurlar umarım

ben burdayım canım demek kovalar inatçı oluyor benimki kesin kova olacak gibi.Kova bayanlarının özellikleri nasıldır?

sanada hayırlı geceler yatacaktım şöyle son bi göz atayım dedim ne var ne yok diye
sorma bende aslan burcuyum şimdiden iktidar çatışmaları başlayacak desene

Bende Allah kısmet ederse Şubat annesiyim .Kendimde Kova burcuyum Umarım Balık burcu olurda iki kova (İnatçı )Çekilmez oluruz .Sat 20 Mayıs Cuma günü gittim Doktoruma ama Hiç birşey sölemedi :2: Benim Allahım Bağışlarsa 1 oğlum !1 de Kızım var ..Ama yinede insan merak ediyo Allah Tüm Anne adaylarına hayırlı doğumlar Nasip etsin İnşallah Hayırlı Evlatlar Olurlar umarım

maşallah 3. çocukmuş şimdi farkettim evet nasılsa her ikisindende birer tane varmış bu farketmez sanırım:) Senin büyük ihtimalle balık burcu olur.Balık burcu çocukları çok uyumlu şanslısın.

Aslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. . Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'Yönetirim' dir.
Yaşam sahnesinde her zaman parlayarak, odak noktası olmak isterler. Organizasyon güçleri çok fazladır. İsteklerini başkalarına kabul ettirmek, onlar için yaşamlarının 'olmazsa olmaz' şartıdır. İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan'lar sevimli ve iyimser kişilerdir...kovaların da lider ruhu vardır yönetim ve lider .. kaydirigubbakcemile

Ben küçük anne oldum .şimdi kocaman oldular dün gibi.baktıkça bunlar benimmi diyorum bunda inşallah büyümüş bilinçli anne olcam ..Allahım inşallah Tüm anne olmak isteyenlere bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder..

Aslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. . Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'Yönetirim' dir.
Yaşam sahnesinde her zaman parlayarak, odak noktası olmak isterler. Organizasyon güçleri çok fazladır. İsteklerini başkalarına kabul ettirmek, onlar için yaşamlarının 'olmazsa olmaz' şartıdır. İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan'lar sevimli ve iyimser kişilerdir...kovaların da lider ruhu vardır yönetim ve lider .. kaydirigubbakcemile
evet canım bakalım benim çocukla napıcaz böyle iki yönetici kişilik neyse daha küçükten eziyim başını bari :1:
Ben küçük anne oldum .şimdi kocaman oldular dün gibi.baktıkça bunlar benimmi diyorum bunda inşallah büyümüş bilinçli anne olcam ..Allahım inşallah Tüm anne olmak isteyenlere bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder..

dileklerin içiin sağol canım sana ve herkese iyi geceler biz çok yorulduk bugün bebeişimle hep gezmalerlerdeydik.

Günaydın kızlar ne güzel haberler gelmiş cumartesi pazar ,aramıza prensler,prensesler gelmiş çok sevindim anneler gözünüzaydın olsun.Bakalım biz çarşamba günü neyle karşılacağız :))

Aramıza yeni katılan anneler olmuş,hoşgeldiniz.

Günaydın kızlar ne güzel haberler gelmiş cumartesi pazar ,aramıza prensler,prensesler gelmiş çok sevindim anneler gözünüzaydın olsun.Bakalım biz çarşamba günü neyle karşılacağız :))

Aramıza yeni katılan anneler olmuş,hoşgeldiniz.

günaydın çiçek az kaldı cinsiyetini öğrenmek için bende cuma günü 3lü test sonucunu göstericem o zaman biraz yalvarayım doktora tekrar baksın görebilecekmi bakalımm

günaydın çiçek az kaldı cinsiyetini öğrenmek için bende cuma günü 3lü test sonucunu göstericem o zaman biraz yalvarayım doktora tekrar baksın görebilecekmi bakalımm

Günaydın canım,evet çok az kaldı son iki gün diyorum inş.gösterir göstermezse zaten başka dr.daha gidicem o gün içinde.
3'lü testi nasıl yaptırdın sadece kan mı verdin.

Dün gece ben yerde yatıyorum,sola döndüm yattım,benimle birlikte bir ağırlıkta aşağıya doğru kaydı.Ve elimi oraya götürdüğümde gerçekten o sert cismi hissettim.Aranızda böyle olan varmı kızlar,bebişim genelde geceleri atağa kalkıyor nedense,gündüzleri pek ses yokta,geceleri daha hareketli geliyor bana.Ve şöyle bir durumda var benim bebeğim artık böyle göbeğime doğru çıkmaya başladı sanki.Yukardan aşağıya doğru geliyor sizde durumlar nasıl.

Günaydın canım,evet çok az kaldı son iki gün diyorum inş.gösterir göstermezse zaten başka dr.daha gidicem o gün içinde.
3'lü testi nasıl yaptırdın sadece kan mı verdin.

Çağlayançiçek bence senin bebiş kız. Güzelim 16. haftayı da bitirmişsin hala göstermediğine göree opuyorumnanaktan. Utanıyor annesi :kedi: Benim daha 2 haftam var bakalım daha önce söylerse sürpriz olacak bizim için.

Çağlayançiçek bence senin bebiş kız. Güzelim 16. haftayı da bitirmişsin hala göstermediğine göree opuyorumnanaktan. Utanıyor annesi :kedi: Benim daha 2 haftam var bakalım daha önce söylerse sürpriz olacak bizim için.

Bilmiyorumki güzelim geçen akşam iftara gittik arkadaşıma senin bebeğin kız olacak dedi.Her gören bu bebek kızmı diyor nasıl anlıyorsunuz diyorum içime doğuyor diyorlar bakalım çarşamba ne çıkacak.

İnş.canım sen benim kadar beklemeden öğrenirsinopuyorumnanaktan.Çok nazlı çıktı bu bebişler herkes gördü biz göremedik bir türlü kaydirigubbakcemile3

Back
X