Hayırlı geceler manikkcimben burdayım canım demek kovalar inatçı oluyor benimki kesin kova olacak gibi.Kova bayanlarının özellikleri nasıldır?
Bende Allah kısmet ederse Şubat annesiyim .Kendimde Kova burcuyum Umarım Balık burcu olurda iki kova (İnatçı )Çekilmez oluruz .Sat 20 Mayıs Cuma günü gittim Doktoruma ama Hiç birşey sölemedi :2: Benim Allahım Bağışlarsa 1 oğlum !1 de Kızım var ..Ama yinede insan merak ediyo Allah Tüm Anne adaylarına hayırlı doğumlar Nasip etsin İnşallah Hayırlı Evlatlar Olurlar umarım
evet canım bakalım benim çocukla napıcaz böyle iki yönetici kişilik neyse daha küçükten eziyim başını bariAslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. . Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'Yönetirim' dir.
Yaşam sahnesinde her zaman parlayarak, odak noktası olmak isterler. Organizasyon güçleri çok fazladır. İsteklerini başkalarına kabul ettirmek, onlar için yaşamlarının 'olmazsa olmaz' şartıdır. İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan'lar sevimli ve iyimser kişilerdir...kovaların da lider ruhu vardır yönetim ve lider .. kaydirigubbakcemile
Ben küçük anne oldum .şimdi kocaman oldular dün gibi.baktıkça bunlar benimmi diyorum bunda inşallah büyümüş bilinçli anne olcam ..Allahım inşallah Tüm anne olmak isteyenlere bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder..
Günaydın kızlar ne güzel haberler gelmiş cumartesi pazar ,aramıza prensler,prensesler gelmiş çok sevindim anneler gözünüzaydın olsun.Bakalım biz çarşamba günü neyle karşılacağız :))
Aramıza yeni katılan anneler olmuş,hoşgeldiniz.
günaydın çiçek az kaldı cinsiyetini öğrenmek için bende cuma günü 3lü test sonucunu göstericem o zaman biraz yalvarayım doktora tekrar baksın görebilecekmi bakalımm
Günaydın canım,evet çok az kaldı son iki gün diyorum inş.gösterir göstermezse zaten başka dr.daha gidicem o gün içinde.
3'lü testi nasıl yaptırdın sadece kan mı verdin.
Çağlayançiçek bence senin bebiş kız. Güzelim 16. haftayı da bitirmişsin hala göstermediğine göree opuyorumnanaktan. Utanıyor annesi :kedi: Benim daha 2 haftam var bakalım daha önce söylerse sürpriz olacak bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?