• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar selam yazılanları okumaktan kendi sorumu soramadım.Bugün eşimin kulağını karnıma dayattım ve kalp sesi duyuyormusun bak dedim.Ben surt üstü yatmıştım oda dayadı ve duydu hemen emin misin dedim evet dedi çok net duyuyorum.Bende çok heyecanlandım.Sizde duydunuz mu? doğrumudur yani bebeğin kalp atışlarımıdır.Eğer öyleyse bebek iyimi diye endişelenmeme gerek kalmayacak her sabah dinletirim artık.Hatta steteskop edinip bende dinlemek istiyorum.Olur mu sizce?

kızlar selam yazılanları okumaktan kendi sorumu soramadım.Bugün eşimin kulağını karnıma dayattım ve kalp sesi duyuyormusun bak dedim.Ben surt üstü yatmıştım oda dayadı ve duydu hemen emin misin dedim evet dedi çok net duyuyorum.Bende çok heyecanlandım.Sizde duydunuz mu? doğrumudur yani bebeğin kalp atışlarımıdır.Eğer öyleyse bebek iyimi diye endişelenmeme gerek kalmayacak her sabah dinletirim artık.Hatta steteskop edinip bende dinlemek istiyorum.Olur mu sizce?

ben stateskopla kaç defa denedim ama duyulmuyo.nefesimi tutuyorum duyyayım diye ama kendi kalp atışlarımı duyuyorum.eşinin de duyduğu muhtemelen senin kalp atışlarındır.duyulmuyo çünkü ben eminim..

Canım günaydın zemuszemus
İkilitest sonucun hayırlı olsun. Eğer dr un içine sinmediyse değiştir bence. Ben de ilk zamanlar dr uma güveniyorum diye bırakmak istememiştim ama sadece güvenmek yetmiyor ilgili olmasını da bekliyorsun. İlk dr um öyleydi benim soğuk nevaleydi. İşi ve tecrübesi iyiydi. Yoğun bir doktordu ama bunlar tek başına yeterli olmuyor. Muayeneye gittiğimizde 10 dk bile duramıyorduk yanında ben soruyordum nasıl diye. "İyi sorun yok " söylediği sözler sadece bu. Tansiyonumu kilomu falan ölçmemişti bile. Yeni dr um detaylı anlatıyor herşeyi ilgili. En azından içim rahatlıyor öteki dr a giderken bile huzursuz oluyordum.
Bence başka dr a da git bak. Kıyaslarsın ondan sonra bırakırsın. Biz öyle yaptıkk şekerr.

Canım öncelikle tebrik ederim ama dr.çok yalnış birşey yapmış bende kilolu hamile kaldım 70li rakamlarda ama dr.bana çok kilolusun göremiyorum demedi.Keşke dr.la açık bir şekilde konuşsaydın o an ama moral bozukluğu nedir bilirim.Benide başka bir dr.öyle terslemişti.Nasıl birşey bu minicik gözükmüyor hiçbirşeyi falanda diye kızıp durmuştu 7 haftalık bebekte ne görecekse.Bence yine aynı dr.gideceksen bu gidişinde onunla daha kontrole oturmadan konuş,geçen sefer böyle böyle olmuştu ben rahatsız oldum de.Eğer biz onlarla konuşup iletişim kuramazsak inan ilerki aylarda daha çok üzülürüz.

canım çok teşekkür ederim önerilerin için evet başka bir doktora gidip denesem hiç fena olmayacak ama samsunda fazla şans yok benim doktorum iiçin herkes samsunun en iyi doktoru diyor o yüzden onu bırakamıyorum ama çok kararsızım denemekte fayda var

yakalarım ben, özledim seni yaaav, arada gel de iki sohbet edelimzemuszemus

Benim bebişler iyidir inşallah, yarın kontrolümüz var görücem yinekaydirigubbakcemile2 sen nasılsın, meleğin nasıl?

bende özledimmm ama kimse uğramıyor bizim topiğe benimde meleğim iyi inş bende haftaya cuma gidicemm sen nereye gidiceksin yarınn hüsamettin beyemi

Günaydın kızlar
Bugün yine iyiyiz biz sadece gece huzursuz uyuyoruz biraz

kızlarrr bugün dokorum aradı test sonuçları çıkmış

17000 de bir dedi yani sorunlu olma ihtimali sıfırın bile altında dedi çok ferahladım

kan değerlerinde çok güzel kansızlık falanda yok dedi....önümüzdeki ay kontrolde görüşürüz dedi

ferahladımmm

gözün aydın canım.için rahatlamıştır ne güzel:)

öylemi benim günde 6 saat ilköğretimdeyim ben sen sanırım lisedesin senin işin daha zormuş canım kolay gelsin ama ben benimkilere anlattıramam malesef küçük oldukları için yapamazlar ortalık savaş alnına döner daha berbat benim için ama bende kendimi zorlamamyı düşünüyorum.Zaten sık sık tahtadakileri yazmaları için ara veriyorum o aralarda dinlenicem artık mecbur

evet ben lisedeyim canım.hemde meslek lisesi oldugu için çok rahatım.
öğrencilerin anlatamadığı konuları ben anlatırım diğerlerini onlar anlatır diye düşünüyorum ama nasıl olur bilemiyorum.en zor branş bizimki ya keşke bedenci falan olsaydık topu verip hadi maç yapın derdiksırnaşık şey

kızlar benim size bir sorum var bunu çok merak ediyorumn; öncelikle 2 li test sonucumuz iyi çıktı ve birde oğluşumuz olucakmış onu öğrendik bugün gerçekten çok çok çok mutluyuz allah olmayanlarada versin ne kadar şükür etsek azdır çok şükür !!! ama aklıma takılan birşey var ben doktorumdan çok memnunum ama son 2 kontrolde biraz üzüldüm kafam karıştı ben 73 kilo ile hamile kaldım ve şimdi 76 kiloyum 3 kilo aldım bu kilo alışıma bişey demiyor normal diyor ama ultrasonda bakarken kilolusun çok net göremiyoruz o yüzden diyor hatta bu yüzden vajinal ultrason yaptık kaç kere bu vajinal olayından rahatsız olmadım ama benim gibi kiloda olan herkes bebeğini net göremiyormu merak ediyorum gerçekten ? son olayda bugün cinsiyete baktık 2 dakika baktı ve yine kilo var görmek zor dedi kıza benziyor ama 2 oda yanda bir arkadaşım var o baksın birde daha iyi dedi ona gönderdi şaşırdım doğrusu sonra gittim dopler yazıyordu kapıda adam 2 dakikada baktı hımm erkek dedi emin misiniz dedim evet dedi (soğuk bir adamdı soruda sorulmuyor nalete )!! sonra doktorumun yanına geri döndüm arkadaşım gördüyse doğrudur dedi yüzde yüz falan dedi tebrik etti bana tuhaf geldi ama benmi büyütüyorum acaba sizce ? ne dersiniz ?

canım ben ilk bebeğime 84 kg ile hamile kaldım ve çokta net gördüm her seferde
bunada 94 kilo ile hamile kaldım ve yine görüyorum sadece son gittiğim başka bir dr kilolardan rahat görünmüyor dedi yani bence senin drunda problem kilonda hiçte sorun yok yani
bu arada gözün aydın:emir_bebek:

günaydın kızlarr annemler eskişehirde gelmediler hala.gelince bende yemeğe alıcam ama hazır bişiler yaptırıcam ya içini hazırlayıp verivercem.yaa daha doktora gitmeye 18 gün var dayanamıyorummmmmmmmmmmmmm.

bende eskişehirliyim canım
çok özledim memleketimi yaaabilmiyorumkismile

kızlar günaydınn ben geldim doktora gittik sabah bebişimiz çok iyi üçlü testimizide verdik bağdaş kurmuş turuyordu doktorumuz kesin olmasada kız dediii :))))

Gözün aydın neslicimmmma.s.

Selam canım,ben eşime her akşam dinletiyorum kalp atışlarını oda duyuyorum diyor.Birde sırtüstü yatınca karnını açık izle karnın artık tık tık daha hızlı hareketli olarak atıyor olacak,ben kendimi kötü hissedince öyle yapıyorum,o zaman anlıyorum bebişim iyi

slm kızlar dün stressden dr. geldikten sonra rahatsızlandım bayaa
gelemedim o yüzden su gelme meselesini tam anlayamadı dr. vajinal muayne etmek
gerekiyormuş henüz 3.ayda olduğumuz için muayne etmiycem dedi.
ultrasyando suyuna baktı bir sıkıntı yokmuş büyük ihtimalle mantar enfeksiyonundan
kaynaklanıyor dur dedi birde kullandığım jel yapabilirmiş. bilmiyorum halen içim çok rahat değil ama ama iki dr. korkma dedi heralde vardır bir bildiklerii. cinsiyetine baktı ama göremediii 1 ay sonraya randevumuz var artık hayırlısı inşallh

hadi gözün aydın canım çok meraklanmıştık içimiz rahatladı:1hug:

Günaydın canım,kontrol içinmi gitmiştin dr.'a size kanıp bende gidicem galiba çarşambadan önce böyle giderse ben bu gittiğimde fotoğraf makinasını götürüp eşime çektircem videosunu :)) :))
:))

biz dün çektik videosunu habire seyrediyorum ya harika birşey hihoyyyt

kızlar ben bugün bu yılın ikinci tatileline gidiyorum çok şanslıyım :) annemler alanyada yazlık tuttular bende onların yanına gidicem bu pazar diil ondan sonraki pazar dönücem aklım eşimde ve sizlerde kalıcak valla bi çoğunuzun ben dönene kadar muhtemelen cinsiyetleri belli olur artık dönünce okumaktan fırsat bulursam döndüğümü yazarım :))

ohhh ne güzel
bol bol dinlen canım tatilin keyfini çıkar
ben antalyadayım şuan baya sıcak ama deniz suyuda çok sıcak:)

Merhabaaaaaaaaaaa :)

Doktordan geldik. :) Saat 4.00'de tekrar ayrıntılı ultrasona girecegim ve 3'lü test için kan verecegim.

Doktor teyzemiz cinsiyeti görmek için çok ugraştı. En az yarım saat ultrasonla baktı. Bebiş uyuyordu, uyandırdık :)

166. gr olmuş epey büyümüş. Yine 10 gün ileriden gidiyoruz :)

Ne olur görün cinsiyetini meraktan çatlayacagım dedim. Ve sonunda o kadar ugraştan sonra 30. dakikada cinsiyetimizi ögrendik :)

O birrrrrr o birrrrrrrrrr kızzzzzzzzzz :) Prensesimiz geliyor. Allah'ıma şükürler olsun :)

OLEEEEEYYYYYhihoyyyt:sm_cool::teytey:
senin adına çok sevindim canım
ayyy Allah gönlüne göre verdi inşallah bizimde öyle olur
nekadar ilgili bir dr muş
30 dakika ultrason ha şok oldum şuan

kızlar bişey sorucam sizde hiç burun kanaması oldumu benm dün ve bugün azar azar kanıyor başına gelen varmı

evet canım normal benimde oluyor korkma
özellikle sabahları kalkınca oluyor burnum kuruyor sabaha kadar

haklısın bebek doğana kadar panik atak olmam inşlllh tedbir alıp tevekkül etmek lazım bliyorm inşllh bundan sonra raht geçiririz bu arada kızlar dün dr. sordu ikili üçlü testleri ben yaptırmıycam dedim gerçektende aldırma düşüncesi yoksa yaptırmaya hiç gerek yok bence birde olur olmaz onun streesini yaşamayım diye yaptırmıycam dedim

bende yaptırmadım 2li testi canım 3lüyüde düşünmüyorum çünkü benimde aldırma gibi bir niyetim yok

kaydirigubbakcemile3 mısranın dediğini yaptım canım,sardım oturayorum öyle,eşim görse kızacak genemi sakarlık yaptın diye.hayır birde ayran paketinden kestim yani kimse yapamaz bunuda heraldeakannehir

geçmiş olsun canım
nasıl oldu canım elin

106 benim ki amanın rüyalarım gerçek mi olacak kız:)))
Çiçekcim senin bebişin cinsiyeti bellimiydi?

hadi hayırısı mısracım :)

valla bizde de steteskop var dinliyoruz ama arada dönmeden kaynaklanan lukurtu seslerindan başka bişi duyamıyoruz.ama bi internet sitesinde şimdi kaçıncı hafta olduğunu hatırlamıyorum şimdi belli bi haftadan sonra el doppleri veya steteskopla kalp atışlarının duyulabileceği yazıyodu.ama sanırım 20. haftalarda falan benim eşim ilaç mümessili bazen doktorlara el doppleri hediye ediyolar bu ara eve gelirse hemen yapışcam valla :))

kızlar benm fbhcg de 80 çıktıııııı :)
acaba kızmı bakalım bu teori tutucakmı bizde

ben bu şeye pek inanmadım benim fb bhcg 16 küsür çıktı ve kız çıktı bu arada fb bhcg si en düşük de benim sanırım bunun nedeni ne acaba ppa değeri düşük olanlarda bebneklerde anomoli görülebiliyomuş benimde çok düşük ama doktor hiç bişi demedi sadece oranlara baktı normal dedi

nesli 81 ve evridiki doktordan gelmişsiniz yeni gördüm hayırlı olsun kızlarınız topiğe kızlar katılmaya başladı eee tabi kız dediğin nazlı olur demezemuszemus

ben bu şeye pek inanmadım benim fb bhcg 16 küsür çıktı ve kız çıktı bu arada fb bhcg si en düşük de benim sanırım bunun nedeni ne acaba ppa değeri düşük olanlarda bebneklerde anomoli görülebiliyomuş benimde çok düşük ama doktor hiç bişi demedi sadece oranlara baktı normal dedi

evt ya maksat gırgır olsun öle vakit geçiriyoruz cinsiyeti öğrenen kadar:) buarada bnmde ppa düşük cnm ya 5.89 yazıyo yani senin kaçç allah emanetler inş hepsi sağlıkla doğarlar

Back
X