• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

genel olarak zor bir hamilelik geçirmedim aslında maşallahh bize.ama işte herkese kendi durumu değişik geliyor güzel şeyler bunlar tabi ama genel bir sıkıntı hali var bir yerim ağrımasa sızlamasada genel bir huzursuzluk var birde şu bebiklerimiz için endişelenmekten kurtulsak onların çok iyi olduğunu aklımızdan çıkarmasak daha rahat geçecek ama

hasssız işte fizikselde ruhsalda hassasız

bebişlerimin hareketlerini bi hissetmeye başlasak hayırlısıyla ozaman daha rahat edicez .en azından iyi hareket ediyor dicez

şubat ayı oğluşların ayı olucak kaç kişi olduk sayamıyorum artık yüzyılın yakışıklıları geliyor hayırlısıyla kız anneleri dikkatli olsun valla :)

merhaba kızlar bu güne kötü başladık nerdeyse 16 haftalık olduk ama mide bulantısı ve çıkarmalardan kurtulamadık hastaneye gittik sabah serum felan taktılar ama bişe yiyemiyorum yesem çıkıyo anlamadım ben şükürler olsun yine ama bunaldım çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk :(((

merhaba kızlar bu güne kötü başladık nerdeyse 16 haftalık olduk ama mide bulantısı ve çıkarmalardan kurtulamadık hastaneye gittik sabah serum felan taktılar ama bişe yiyemiyorum yesem çıkıyo anlamadım ben şükürler olsun yine ama bunaldım çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk :(((
canım sorma bendede halsizlik hat safhada bavulu boşaltayım dedim 3-5 parça bişey yerleştirdim attım kendimi yatağa başımda dönüyor hmen sanırım tnsiyonum düşüyor benim tuzlu şeyler yesem iyi olacak:(

Günaydın kızlar.Sabah kontrolüm vardı.bebişim bugün itibariyle 13 hafta 4 günlük.Gelişimi normalmiş.2litestin sonucunu bekliyorum inşallah bişey çıkmaz.Doktor ense kalınlığı falan normal dedi.bugün çok mutluyum .Bebişimin cinsiyetini öğrendik.Doktor erkek dedi.Doktordan geldiğimden beri uyuyamıyorum.Rüyamda görmüştüm rüyam çıktı.Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.

canım gözünaydın,bir prensimiz daha oluyor:teytey: benimde ense kalınlığı normal çıktı,ben de kan sonucunu bekliyorum,inşallah biz ve bekleyen herkes güzel sonuçlar alırız:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar. ben 34 yaşındayım sat 30 mayıs ama 1 hafta erken gittiği için 12 haftalık hamileyim.. inşallah hayırlısıyla şubat annesi olabilirim :((( 5 gün önce doktorum ultrasonda ense kalınlığını fazla buldu. hemen prof a yönlendirdi. prof da onayladı ve kan testi yani 2li testi yapmaya bile gerek yok çünkü çok kalın dedi:((( 5 gündür hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum. bulantı ve kusmaların hala devam ediyor.. sıcaklar bir yandan bu haber bir yandan.. yine de isyan etmiyorum Allah'ıma şükür diyorum gerçi.. bugün proftan çarşambaya randevu aldım. cvs dedikleri karından plesan taya girip parça alma işlemini yapacaklar. eğer 16. haftaya kadar beklersem de amniyosentez yapacaklardı. cvs de de amniyosentezde de düşük riski varmış. Allah yardımcım olsun lütfen dularınızı bekliyorum:((( çok gerideki yazılanlara bakamadım ama burdan sorsam var mı benimle aynı durumda olan??? ve doktorları yüzde kaç iyi sonuç çıkar diyorlar??? ben hep başka şeyler duydumç özellikle ense kalınlığı çok önemli bir bulguymuş :((((

rabbim korktuğuna uğratmasın, çok sağlıklı bir meleğin olur inşallah:Saruboceq:

nesli canım bende senin gibiydim zofran verdi dr daha iyiyim mide bulantısı ve kusma için...sor bir doktoruna allah şifa versin canım...

mrb arkadaşlar bende şubat annesi olucam inşşalh sat 26 bisan 5 şubat gibi gözküyo şimdilik.bakalım bizim kız acelecilik etmezse tabi.dr 10 gün önce 10 gün sonra olabilr dedi ben 1 haftadır kızımın tepiklerini hissetmeye başladım zaten miniğim acaip hareketli napcaz biz bu yaramazla bilmiyorum zaten kova burcu çocukları pek yerinde duramaz allah hepimize kolaylık versin.hepimiz sağlıkla kucağımıza laırız inşallah bebişerimizi

mrb kızlar nasılsınız
mrb cnm ebişlerimiz arasında iki gün var ne güzel sen ikili testini yaptırdınmı tatlım ben de pazartesiye randevu aldım bebğimi çok merak ediyorum dün gece çok ağrım vardı öyle korktumki inşallah herşey yolundadır onu sağlıkla bi görseydim içimi ferah tutmaya çalışıyorum Rabbime dua ediyorum ama yinede endişeleniyorum işte

mrb arkadaşlar bende şubat annesi olucam inşşalh sat 26 bisan 5 şubat gibi gözküyo şimdilik.bakalım bizim kız acelecilik etmezse tabi.dr 10 gün önce 10 gün sonra olabilr dedi ben 1 haftadır kızımın tepiklerini hissetmeye başladım zaten miniğim acaip hareketli napcaz biz bu yaramazla bilmiyorum zaten kova burcu çocukları pek yerinde duramaz allah hepimize kolaylık versin.hepimiz sağlıkla kucağımıza laırız inşallah bebişerimizi

slm cnm hoşgeldin yaramaz bebişin annesi:) ne güzel cnm bebeğini hissediyosun demek darısı bize inş. hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar hepsi

hoşgeldin canım aramıza evet bende kova burcu çocuklarından korkuyorum bari yükseleni yengeç filan olsa diyorum:( Benimde 8 şubat görünüyo doğum hayırlısı

nesli canım bende senin gibiydim zofran verdi dr daha iyiyim mide bulantısı ve kusma için...sor bir doktoruna allah şifa versin canım...

cuma günü randevum var artık uzun uzun konuşucaz 9 ay sürerse bu ben nasıl dayanırım hiç bilemiyorum allahım sen yardımcımız ol:Saruboceq:

hoşgeldin canım aramıza evet bende kova burcu çocuklarından korkuyorum bari yükseleni yengeç filan olsa diyorum:( Benimde 8 şubat görünüyo doğum hayırlısı

cnm olur tabi merak etme 11 14 haftalar arası yapılıyoo tatlım hadi inş hayırlı haberlerle öneriz hepimiz

cuma günü randevum var artık uzun uzun konuşucaz 9 ay sürerse bu ben nasıl dayanırım hiç bilemiyorum allahım sen yardımcımız ol:Saruboceq:

neslicim allah yardımcın olsun cnm benm ilk zamanlar oldu bulantı ve 8.haftada çok yoğun yaşadım cidden çok zorlu bi dönem ama şükür geçti bnm o haftadan sonra inşallah en kısa zamnada seninde biter olmazsa doktorun ilaç veriri rahatlarsın inşş

Back