• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar.Sabah kontrolüm vardı.bebişim bugün itibariyle 13 hafta 4 günlük.Gelişimi normalmiş.2litestin sonucunu bekliyorum inşallah bişey çıkmaz.Doktor ense kalınlığı falan normal dedi.bugün çok mutluyum .Bebişimin cinsiyetini öğrendik.Doktor erkek dedi.Doktordan geldiğimden beri uyuyamıyorum.Rüyamda görmüştüm rüyam çıktı.Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.

Günaydın kızlar.Sabah kontrolüm vardı.bebişim bugün itibariyle 13 hafta 4 günlük.Gelişimi normalmiş.2litestin sonucunu bekliyorum inşallah bişey çıkmaz.Doktor ense kalınlığı falan normal dedi.bugün çok mutluyum .Bebişimin cinsiyetini öğrendik.Doktor erkek dedi.Doktordan geldiğimden beri uyuyamıyorum.Rüyamda görmüştüm rüyam çıktı.Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin.

gözün aydın canım çookk sevindim darısı başımızaa..oo bir oğluşumuz daha olacak yani ne güzelll

kızlar bende çok kötüyüm diş agrısı 3 gündür mahvoldum.agladım gece.dün dr gittim.5 ay alsun doggunu alır çürügü temizlerim dedi.antibiyotik verdi.agrı kesici ama ben hala agrıdan duramıyorum

merhaba arkadaşlar. ben 34 yaşındayım sat 30 mayıs ama 1 hafta erken gittiği için 12 haftalık hamileyim.. inşallah hayırlısıyla şubat annesi olabilirim :((( 5 gün önce doktorum ultrasonda ense kalınlığını fazla buldu. hemen prof a yönlendirdi. prof da onayladı ve kan testi yani 2li testi yapmaya bile gerek yok çünkü çok kalın dedi:((( 5 gündür hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum. bulantı ve kusmaların hala devam ediyor.. sıcaklar bir yandan bu haber bir yandan.. yine de isyan etmiyorum Allah'ıma şükür diyorum gerçi.. bugün proftan çarşambaya randevu aldım. cvs dedikleri karından plesan taya girip parça alma işlemini yapacaklar. eğer 16. haftaya kadar beklersem de amniyosentez yapacaklardı. cvs de de amniyosentezde de düşük riski varmış. Allah yardımcım olsun lütfen dularınızı bekliyorum:((( çok gerideki yazılanlara bakamadım ama burdan sorsam var mı benimle aynı durumda olan??? ve doktorları yüzde kaç iyi sonuç çıkar diyorlar??? ben hep başka şeyler duydumç özellikle ense kalınlığı çok önemli bir bulguymuş :((((

alocum aslında senin durumun bi benzerinide ben yaşıyorum.bakalım doktor bana ne dicek.bende hamile olduğumu bilmeden sintigrafi çekilmiştim dolayısıyla radyasyon aldım.hamile olduğumu öğrendiğimde tabii aklıma gelen ilk şey bu olmuştu doktoruma dedim ve hemen kürtaj dedi direkt olarak yani.resmen yıkıldık.prof.lara kadar çıktım derken 5 doktor gezdim ve hepsinin söylediği aynıydı.direkt yatışını yapalım hemen alalım riske etmeyelim dediler.ama ben hayır dedim.en son gittiğim doktor istediğim ışığı verdi bana.bakalım çarşamba günü test için gidecez inşallah bişe çıkmıycak.sizde canınızı sıkmayın lütfen..kalbinizi ferah tutun..sizi çok iyi anlıyorum büyük ihtimal bana da amniyosentez yolu gözüküyo.dua edecez canım başka çaremiz yok.herşey Allah tan..

hiç duymamıştım ama öğrendiğim iyi oldu aklımızda bulunsun

sonunda pazartesiye doktordan randevu aldım.inşallah bende güzel haberlerle gelirim.eğer doktorum izin verirse bir kaç günlüğüne memlekete annemin yanına gitmek istiyorum çok özledim insan şu nazlı günlerinde annenin bakımını istiyor ne yalan söyleyeyim. ana gibi yar olmuyorr

Allah yardımcın olsun canım bozma moralini.bizim topikte bildiğim kadarıyla yaptıran herkesin 2 li test sonucu güzel çıktı.kalın çıkan yok yani.dualarımız seninle.

Canim benim bu mubarek ramazan ayinda bolbol dua ederiz merak etme.icini ferah tut tatlim,Allahtan başka kimse bilemez ne olacağini.Boyle sorunlu denipte dogdugunda cok saglikli bebekler oldugunu bildigimiz o kadar cok ornek varki.insallah iyi sonuclarla geleceksin.

yaa benim dokununca göğüs acıması dışında bi hamilelik belirtim kalmadı.bişeymi var acaba diye endişeleniyorum.randevumada 18 gün var daha.bu rahatlık beni endişelendiriyor.

merhaba arkadaşlar. ben 34 yaşındayım sat 30 mayıs ama 1 hafta erken gittiği için 12 haftalık hamileyim.. inşallah hayırlısıyla şubat annesi olabilirim :((( 5 gün önce doktorum ultrasonda ense kalınlığını fazla buldu. hemen prof a yönlendirdi. prof da onayladı ve kan testi yani 2li testi yapmaya bile gerek yok çünkü çok kalın dedi:((( 5 gündür hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum. bulantı ve kusmaların hala devam ediyor.. sıcaklar bir yandan bu haber bir yandan.. yine de isyan etmiyorum Allah'ıma şükür diyorum gerçi.. bugün proftan çarşambaya randevu aldım. cvs dedikleri karından plesan taya girip parça alma işlemini yapacaklar. eğer 16. haftaya kadar beklersem de amniyosentez yapacaklardı. cvs de de amniyosentezde de düşük riski varmış. Allah yardımcım olsun lütfen dularınızı bekliyorum:((( çok gerideki yazılanlara bakamadım ama burdan sorsam var mı benimle aynı durumda olan??? ve doktorları yüzde kaç iyi sonuç çıkar diyorlar??? ben hep başka şeyler duydumç özellikle ense kalınlığı çok önemli bir bulguymuş :((((

Canim benim bu mubarek ramazan ayinda bolbol dua ederiz merak etme.icini ferah tut tatlim,Allahtan başka kimse bilemez ne olacağini.Boyle sorunlu denipte dogdugunda cok saglikli bebekler oldugunu bildigimiz o kadar cok ornek varki.insallah iyi sonuclarla geleceksin.

yaa benim dokununca göğüs acıması dışında bi hamilelik belirtim kalmadı.bişeymi var acaba diye endişeleniyorum.randevumada 18 gün var daha.bu rahatlık beni endişelendiriyor.

Canim ilk trimesterin bitmis zaten bu zamanda bulantin falan biter gogusler hassasiyetini surdururmus genelde.sende rahat doneme hosgeldiiiiin!!!

zaten bulantım fazla olmadı hiç kusmadım canım.bazı kokulardan biraz bulantı oldu.1 hafta kadarda midemde kaynama olmuştu okadar.anneme benzemişim onunda hiç olmamış.

ya sorma o paranoya bendede var hatta bi kaç gündür mide bulantım geçmiş olmasına rağmen midem hafif hafif bulanınca acaba bişi olduda ondanmı bulanıyo diye manyaklaşmaya başladım

öfff hayırlısıyla bi doktora gitseydim

yaa aslında böle düşünmemek gerek rahat olmak lazım ama olmuyo işte herşeyden nem kapıyoruz.belirti olsa bi dert olmasa bi dert:bbo:

canım bende öyleydim ama doktorum kanaman olmadığı sürece korkma dedi.

ya sorma o paranoya bendede var hatta bi kaç gündür mide bulantım geçmiş olmasına rağmen midem hafif hafif bulanınca acaba bişi olduda ondanmı bulanıyo diye manyaklaşmaya başladım

öfff hayırlısıyla bi doktora gitseydim

bende senin gibi çok rahat hamileleik geçiriyorum maşallah diyeyim de nazarım değmesin üçümüze de:)))) ohaoldumsmile

Back