• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız? ben iyiyim ama dün sahurdan sonra sonra deprem oldu burda.çok korktum eyvahedigeldismile hemen bebeğim geldi aklıma Allahım sen bizi koru dedim :Saruboceq: çok şükür bi hasar yok hiçbiyerde ama hissetmek bile çok kötü.
onun haricinde iyiyim şükür.sürekli takip ediyorum sohbetinizi kızlar kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım tv den duydum .

çokkk acıktımmmm karnım zil çalıyor yiyecek stoğumda bitti bugünn :(((

Çiçekçim benim bildiğim kadarıyla yumurtaladığın zaman'ı baz alıyorsun

kızlar slm.bugün ikili testimiz vardı.dr herşey normal dedi.bebişin hareketleri çok güzeldi.burnu ağzı çok belirgindi.kan verdim önümüzdeki hafta içi alacaz.ama benim içim rahat.ense kalınlığı 1,25 çıktı.annem cinsiyetini sordu.bu aylarda pek belli olmaz ama kıza benziyor dedi.aaaa kesin kızdır dedim.dr şaşırtıcı olabilir bu ayda dedi.bence kız:)))

beni üzen tek şey kilom.hiç kilo almamışım.hatta birazda vermişim.annem dr şikayet etti beni.dr normal bu durum bünyeylede alakalı dedi.meyve kurusu ye dedi.pekmez içecekmişim.hiç sewmem.

vitamin vermiyorum dedi.doğal yollardan al dedi.sadece demir hapı verdi.içim rahat.korkularım geçti diye bilirim.allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.sağlıklı bi şekilde kucağımıza almmayı nasip etsin allah.

offff midem çok kötü benim kusmalarım geçmiyor bir türlü napcam bilmiyorum. az önce yediklerimi çıkardım zorla yemek yiyorum atıştırıyorum ama bide böyle olunca moralim cok bozuluyor kendimi de bebegimide besleyemiyorum diye 3 ayı da bitirdik ama geçmiyor :sinifsinif:

kızlar slm.bugün ikili testimiz vardı.dr herşey normal dedi.bebişin hareketleri çok güzeldi.burnu ağzı çok belirgindi.kan verdim önümüzdeki hafta içi alacaz.ama benim içim rahat.ense kalınlığı 1,25 çıktı.annem cinsiyetini sordu.bu aylarda pek belli olmaz ama kıza benziyor dedi.aaaa kesin kızdır dedim.dr şaşırtıcı olabilir bu ayda dedi.bence kız:)))

beni üzen tek şey kilom.hiç kilo almamışım.hatta birazda vermişim.annem dr şikayet etti beni.dr normal bu durum bünyeylede alakalı dedi.meyve kurusu ye dedi.pekmez içecekmişim.hiç sewmem.

vitamin vermiyorum dedi.doğal yollardan al dedi.sadece demir hapı verdi.içim rahat.korkularım geçti diye bilirim.allahım herkese bu güzel duyguyu yaşatsın.sağlıklı bi şekilde kucağımıza almmayı nasip etsin allah.

gözün aydın canımm büyümüş bebiş demekki artık kilo almadıgın icin üzülme ben de almadım hatta verdim halen de öyle mirmirmirmir

kızlar selam hepinize. Birşey sorucam sizce çin takvimine son adet tarihine göre mi bakılıyor yoksa yumurtlamaya göre mi?

Cnm sat ne göre yanlış çıkmıştı oğlumda

Cnm herşeyin iyi olmasına sevindim gözün aydın

ben bişi yiyemiom kızlar işyerine yakın yemek yeri yok hem gelen giden oluo bişi içemiomda

off bendeeeeee ama oruçtan değil bulantıdan cnm

kızlar nasılsınız benim başım ağırmaya başladı :((

Çoğunlukla bendede oluyor cnm

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor ?
ben arada mide bulantısı yaşıyorum geçmek bilmedi daha:(

benimdeeee maalesef...

merhaba kızlar opuyorumnanaktan
nasılsınız? ben iyiyim ama dün sahurdan sonra sonra deprem oldu burda.çok korktum eyvahedigeldismile hemen bebeğim geldi aklıma Allahım sen bizi koru dedim :Saruboceq: çok şükür bi hasar yok hiçbiyerde ama hissetmek bile çok kötü.
onun haricinde iyiyim şükür.sürekli takip ediyorum sohbetinizi kızlar kaydirigubbakcemile5

Geçmiş olsn cnm

bende günlük süt aldım 1 bardak içtim sonra birşeyler çıktı içemedim falan 3 gün oldu buzdolabında öyle duruyor ne yalan söyleyeyim içesim gelmiyor güvenemiyorum

eşime iş yerinde süt veriyorlar pınarın küçüklerinden oda eve getiriyor içeceğim zaman onu açıyorum 1 bardaklık zaten

Cnm 1 hafta bile durur dolapta korkma, eğer buzdolabı kokusu sinmemişse iç bişi olmaz

Ben bebişime bir tane pijama aldım
Ablamda çok güzel bir tane kadife tulum almış beyaz üzerinde resimler var,sonra 6'lı ağız mendili almış.hmm birde havlu almış küçük fil şeklinde
Halalarıda 2 tane çorap almıştı :))

Rabbim giydirmeyde nasip etsin inş.. cnm

ya kızlar ben süt falan içemiyorum çünkü midemi bulandırıyo hiçbir şekilde içemedim de.(

ahh ben çk severdim ama düşününce bile öğürüyorum şu an ya

bişiler almak için erken 6 aylık olunca alacam inşallah gerçi ananesiyle dedesi ilk hast çıkışını ve beşik için cibinlik almışlar

Cnm güle güle kullansın bebişin

çokkk acıktımmmm karnım zil çalıyor yiyecek stoğumda bitti bugünn :(((

Çiçekçim benim bildiğim kadarıyla yumurtaladığın zaman'ı baz alıyorsun

canım bol bol koysana çekmecene, bi minibar temin etsen işyerinden meyvelerini filanda bolca stoklarsın, çok iyi oluyor, en azından kuru şeyler getir,sakın aç bırakma bebişi:olmaz:

canım gözünaydın maşallah,bende ağzını burnunu eşime gözlerini bana benzettimsositososito düşün okadar inceledim ve kendimce benzetme yaptım:roflol:

[gözün aydın kuzum bende yarın teste gidecem dua edin...

Cnm inş güzel haberlerle dönersin

benim eşim erkek istiyor,bende kız istiyorum.
Oda kız olursa yandık bi evde 2 cadı ben napıcam o zaman diyor.
Tabi bu işin şaka kısmı Hayırlısı olsunda kız erkek fark etmez aslında

Cnm Allah gönlüne göre versin inş.

3.5 yaşında
tam bir babacıCADIARZU

vayy hain domdom sen doğur yedir içir o babacı olsun :))

Eşimde genelde hep öyle söylüyor canım ağrılarım olduğu zaman üzme anneni kızım falan ama gönlünden geçeni söylüyorlar işte,kız erkek hiç ayırt etmiycem yeterki cinsiyetini öğreniyim ama tabiki benimde içimden geçen bir kızım olsun :))

Cnm gönlüne göre olur inş.

Arkadaşlar Selam, dün ikili testin ultrasonu için gittik çok şükür iyi geçti :)) Bu sabahta kan verdim Pazartesi DR randevum var. İçimden şöyle bir OHHH dedim sizinle de paylaşmak istedim. Bu arada DR %70 erkek dedi ama Çağlayan Çiçek'cim hemen yazmayalım belki KIZ olur :))) 1 ay daha beklemek istiyorum.

Cnm hayırlı olsun cinsiyetiniz, herşeyin güzel geçtiğine sevindim

ayy gözün aydın nekadarda erken söylemiş.Bizimki ketum yorum bile yapmadıkötükedihüso

saol canım bizimki edepsiz çıktı hemencik gösterdi iyikide göstermiş ama severken bi başka güzel oluyor bazı doktorlar 3,5 aydan sonra söylüyor bizim tüp bebek olduğu için kızda erkekte başımızın üstünde yeri var normal gebeliklerde cinsiyetine göre sonlandırmak isteyenler olduğu için genelde söylemiyorlar

Cnm bir insan neden sağlıklı bebeğini öldürmek istesin aklım almıyor, Allah acısın...ne diyim

çiçeğim idare eder.. moralimide bozmak istemiyorum bebeğime de yansımasın diye kpss yıktı resmen sadece bebeğim için girmiştim sınava doğum izni için 4/C liyim atanırsam ücretsiz izindi şuydu buydu kullanabilirim diye.. sonuç hüsran ne yapacağımı düşünüyorum şimdi...

Cnm her işte bir hayır vardır bunun için üzülme

günaydın kızlar
ben bugün çok güzel uyudum dün akşam misafirlerim vardı akşama kadar eşimle ev temizledik işte malum hazırlık yaptım 1-2 çeşit.Ama ayaklarım zonkluyordu artık yorgunluktan .sızmışım tabii.
kızlar iştahım okadar açıldıki mesela dün akşam 6 gibi yemek yedik.komşu 8 gibi hamur işi bişeyler getirdi dayanamadım ondan 4 dilim yedim birde akşam misafirlerle onlara yaptığım tabaklardan yedim napcam ben yaaaa zaten çok kiloluyum:gitme:kafamçokkarıştı

Çiçekcim sende demekki sızmışsın yorgunluktan ee kaç günün uykusuzluğuda var tabi .bir güzel dinlenmene sevindim.
bak yazıyı okuyanların yogun isteği var devamınıda eklersen sevinirim canım.çünkü büyük ihtimal yarın antalyaya gideceğiz ben haftaya eklersen okuyamam:(

ikinizinde sonuçları güzel çıkar inşallah.İçinizi ferah tutun güzel düşünün güzel olsunkaydirigubbakcemile3

tebrikler fadime demek foruma bir prens daha geliyor prensesler az kaldı prensler çoğunluktagamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

Eline sağlık cnm ama çok yorma kendini

Gözünaydın canım bebişine kavuşmuşsun cinsiyet tahmininde bulundumu dr.:))

evet canım kavuştum 12+4 görünüyo dedi birde erkek dedi ama bilmmiyorum içimede öyle doğuyor:)

Cnm gözünüz aydın cindsiyeti öğrenmişsiniz

Günaydın güzel hamişler,aramıza yeni gelen anneler olmuş hoşgelmişler :))

Dün akşam eve gidince çok telaşlı geçti yemek yap,sofrayı kur,ezanı bekle (çok heyecanlıydı o dakikalar )
sonra yemekten sonrada uyumuşum sahura kadar hemde yerde sıcaktan kendime oraya yatak yapmıştım ama çok güzel uyumuşum kızlar anlatamam size,iki günlük uykusuzluğum gitti o kadar dinlenmişim :))
Birde akşam karnımda bir sürü hareketlenme vardı bebekmiydi yoksa benim bağırsaklarımın hareketimi anlamadım ama çok güzeldi :))

Cnm inş. bebektir :)))

günaydın kızlar.öğlen 2li test için dr gidecem.çok heycanlıyım ve çok korkuyorum.uzun süredir rüyamda bebeişn ense kalınlığı ölçülüyordu.nihayet o gün geldi.inş. bi problem yoktur.

Hadi bakalım güzel haberlerle dön inş.

Selam arkadaşlar .Tatildeydim uzun süredir yazamadım.Umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir.Ben bebişimle çok güzel bi tatil geçirdim bol bol yüzdük.Doktor kontrolümüz vardı.Benim miniğim kocaman olmuş.3 ay 2 günlük dedi doktor.Ellerini ayaklarını tüm yüz hatlarını gördüm .Öyle duygulandım ki hareketlerini görünce hüngür hüngür ağladım.Sizlerin hamileliği nasıl gidiyo?Hepinizi öpüyorum.

tatilinizin güzel geçmesine sevindim cnm, maş bebişine

Merhaba... ben de şubat annesi, olacağım... Tanışmak isterim sizlerle....
Ankarada yaşıyorum.. Bir oğlum var, bu ise ikinci olacak:))))) Hepinize iyi bir hamilelik süreci dilerim.

Hşgeldin cnm, Allah bağışlasın , benimde ikinci

selam güzel bebiklerimizin güzel anneleri ben geri geldim

birinci karınca meydan muharebesi bitti ama bende bittim tabiii

karıncaları temizledim heryeri çamaşırsularıyla sildim karıncaların çıktıklarından şüphelendiğim yere kahve döktüm daha sonra çamaşur suyuna batırdığım pamuklarla tıkadım lülülülülülü

elim değmiişken tüm evi süpürdüm çamaşır suyuyla (az miktarda) sildim.öfff daha ütü yapacam eee artık bu yorgunlukla yattığım yeri beğenirim gece heraldeee

cnm eline sağlık,ben korkudan elim değdiremiyorum çam. suyuna

kızlar 1. alıntım ile 2. alıntım arasında deli gibi ustum ya ne olacak bu halim , suda içemiyorum...

kızlar sanırım hala midesi bulanan 3 kişi kaldı forumda.demekki sizlerinde geçecek ama biraz daha sabır.kuru şeyler yemeye dikkat edin bebek beslenir sizden korkmayın ama çok zor biliyorum çünkü 4-5 gün öncesine kadar aynı durumdaydım:(
Allah sabır versin sizlere

selam kızlar...ben bugün pek iyi değilim :( aşırı sıcaklardan çok bunalıyorum ya.rabbim oruç tutanlara ve çalışanlara yardım etsin.bide güğüs ucum çook kaşınıyo.çatlak kremi sürüyorum biraz faydası oluyo.

Eşimin baskısı ve birazda sizden çekinceyle yedim canım saol,2.5lt suyumuzuda içtik bu saat'e kadar bebişin keyfi yerinde,

Slm canım hoşgeldin.Biz iyiyiz ama senin miniş bugün annesi üzüyor galiba :))

Kızlar benim şimdide gittiğim dr.hastaneden ayrılmış öyle duydum,başka dr.aramam lazım bu 4.dr.olacak :((

buğday hanımmı ayrılmış?

çok geçmiş olsun burcu, artık yavaş yavaş bulantıların kusmaların azalması lazım ama sen hala rahatlaymamaışsın. ilk bebeğinde de uzun sürmüşmüydü bulantın?

Cnm oğlumdada kusuyordum ama bu sefer gerçekten abartı oldu... inş. geçecek...

burcucum senin işin baya zor galiba allah yardımcın olsun...umarım gönlünce olur herşey...

Cnm teşk.ler hepimizin gönlünce olsn inş.

merhaba ben 2010 şubat annesiyim ve bir kızım var senın şikayetlerini 8 ay çektim kendimden bile tiksinmiştim kokular ve bulantı benı mahvetti....ama bu bebek herşeye değer...

Ahhh ben sekiz ay dayanabilirmiyim bilmem ki...

canım sen şimdi kaç kilo ile hamile kaldın.Benim kadar değilsindir sanırım.Bende ilk kızıma 84 ile hamile kalmıştım 95 ile doğuma girdim hemen doğumdan sonra tartıldım 87 idim ama süt olsun diye senin gibi baklavalar börekler şerbetler derken yine oldum 94
bu bebişime hamile kaldığımda 95 civarıydım ama şimdi 93.5 geliyoruım mide bulantısından kg verdim 3 ayda.kaydirigubbakcemile2

arada uğraman bile yetiyor burcucum.en azından iyi oldugunu görüyoruz.bulantılarında inşallah biran önce geçer.benim ilk bebeiş kızdı ama hiç bulantım olmamıştı hatta diyordumki 1 kerecik bulantım olsada nasıl birşeymiş görsem.ama bu sefer felaket bulantım oldu.bende diyorumki erkektemi böyle oluyor acaba?
demekki herkeste farklı oluyor canım
az daha dayan 2 haftaya insallah bişeyciğin kalmaz bende kilo verdim merak etme sonra fazlasıyla alacagız zaten:)
ay sorma benim eşimde seneye 2 çocukla beni hemde 5 yıldızlı otele tatile götürecekmiş.çok güzel olacak söz diyor ben pek düşünmiyorum nasıl olacağını ama yinede tatil fikri iyi olacak sanırım:)

Cnm farklı oluyor demek ki, inş. iki haftaya kadar geçer en çok istediğim sey bu şu an...

canım benimde bulantım aşırı ölüyorum kusmaktan 11 haftalık hamileyim senin kaç haftalık oldu?nezaman geçer bu bulantılar...

Cnm 13. haftayı bitirdim

İçimizde en zor geçiren bir tek sen kaldın galiba canım,bu bebiş yedi seni resmen :((
Sen böyle yazınca halime şükrediyorum bak benden dahada kötüleri varmış diye birazcık daha sık dişini artık 3.ay bitiminde inş.normale dönersin canım

ah ah yidi beni bebiş, doğsun hayırlısı ile bende onu yicem :)))

kızlarr rüyamda inci topladım benn tabirde de kız çucuguna işarettir diye yazıyo sositososito

hayırlısı yaa çok heyecanlandım bakalım doğru çıkacakmı sırnaşık şey

hayılara çıksın inş.

Back