Günaydın güzel hamişler,aramıza yeni gelen anneler olmuş hoşgelmişler :))
Dün akşam eve gidince çok telaşlı geçti yemek yap,sofrayı kur,ezanı bekle (çok heyecanlıydı o dakikalar )
sonra yemekten sonrada uyumuşum sahura kadar hemde yerde sıcaktan kendime oraya yatak yapmıştım ama çok güzel uyumuşum kızlar anlatamam size,iki günlük uykusuzluğum gitti o kadar dinlenmişim :))
Birde akşam karnımda bir sürü hareketlenme vardı bebekmiydi yoksa benim bağırsaklarımın hareketimi anlamadım ama çok güzeldi :))
günaydın hanımlar nasılsınız bugün ben iyi uyandım keyfim yerinde çünkü dün bebeğimi gördüm ççok tatlı yaaa ikili test yaptık pazartesi sonnuçlar çıkacak merak ediyorum ama iyi hissdiyorum:)
son paragraf dikkatimi çekti evet bende sivilcelerden çok şikayetçiyim herbir yanımda sivilceler çıkmaya başladı özelliklede yüzümde ve boynumdaaa...çok can sıkıcı bir şey aslında
bebektir canım bebektir o) ay ne güzel ya düşünmesi bile çok heyecanlı. akşam 6 aylık hamile bir arkadaşımla konuştum, bütün gece tekmeliyomuş bebişi, yalvarıyorum kızım nolur dur biraz uyuyalım diyorum diye anlattı. ben olsam hiç şikayet etmezdim diye düşündüm. şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz hareketlerini.
canım sonunda rahat bir gece geçirip huzurlu uyanmana sevindim, son zamanlarda sıkıntılıydın hep. inşallah hep böyle devam eder.
son paragraf dikkatimi çekti evet bende sivilcelerden çok şikayetçiyim herbir yanımda sivilceler çıkmaya başladı özelliklede yüzümde ve boynumdaaa...çok can sıkıcı bir şey aslında
Ben o ağrıları çok sık yaşıyorum canım helede temizlikten sonra genelde magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş sade soda iç birde sarı ve uzun bir meyve var ya ondan yemeğe çalış (isim vermiyoruz ya böyle tarif ettim kusura bakma kaydirigubbakcemile3 )
günaydın kızlar.öğlen 2li test için dr gidecem.çok heycanlıyım ve çok korkuyorum.uzun süredir rüyamda bebeişn ense kalınlığı ölçülüyordu.nihayet o gün geldi.inş. bi problem yoktur.
Keşke bizimkilerde o kadar büyüseler,bende hiç şikayet etmem diye düşünüyorum.Çok saol canım,kendime uygun yeri keşfettim sonunda yer yatağı :))
İnş canım hep böyle devam eder,sen nasılsın bebiş nasıl :))
Bende'de bahsettiği yağlanmadan var,sivilceler yokta yağlanma aşırı derecede var,birde sanki eskisi kadar güzel değilim artık başka biri varmış gibi geliyor aynada baktığım zaman(
caglayancım yoksa kızınmı geliyoookız annenin güzellliğini çalarmış erkekte anneye güzellik katarmışCADIARZUşu dr.lar bir an önce söyleselerde cinsiyetini rahat etsek
forumda gezinirken bir konu görmüştüm
yeni annelere tavsiyelerde bulunuyordu alınacaklar konusunda
mesela atıyorum milupa mama tavsi ediyorum bilmem ne etmiyorum gibi
bilen var mı acaba ?CADIARZU
Merhaba nur_45
canım çok mutlu oldum. Daha önce gitmediğim bir doktor. Hoş hastane ile görüştüğümde de çok hastası olduğunu, Keçiören'deki hastalarının da devam ettiklerini söylemişlerdi.Benim için doğum yapacağım hastane önemli. İlk doğumum normal olmuştu.İnş. bunuda öyle düşünüyorum. Duyduğuma göre hastane ve ekibi iyiymiş. Allah pişman ettirmesin. Bu hamileliğimden önce 11 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Sincan'daki Lokman Hekim hastanesine gidiyordum. Doktorum o gün yoktu ve başka doktor kürtajı yaptı. Doktordan yana hiçbir şikayetim olmadı ama hastane çok ilgisizdi.Kızımı bırakacak kimsem olmadığı için refakatçim yoktu ve hemşirelerin hiçbirisi benimle ilgilenmedi. Bende artık o hastaneye adımımı bile atmıyorum. Neyse kafanı şişirdim galiba. sadece gidenler varsa buna dikkat etsinler.
Bilmiyorum ki canım söyleserlerde bilsek artık.Artık iyice sabırsızlanmaya başladım.Sende bilmiyorsun dimi daha(
Aralık yada Ocak annelerimiydi 2009'dan 2010 anneleri için tavsiye ediyorum etmiyorum diye çok güzel bir topik oraları ben sürekli takip ediyorum aklıma geldikçe :))
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/379511-aralik-2009-anneleri-oneriyor-onermiyor.html
günaydın kızlar benim ikili testim güzel çıktı 4700/1 dedi doktorum darısı sonuç bekleyen arkadaşlara inş hepiniz güzel sonuçlalr alırsınız
dr bahsetmedi bile ben sordum belli olur mu diye o da öbür buluşmamızda dedii...zamanda geçmiyoo kiii
Arkadaşlar Selam, dün ikili testin ultrasonu için gittik çok şükür iyi geçti :)) Bu sabahta kan verdim Pazartesi DR randevum var. İçimden şöyle bir OHHH dedim sizinle de paylaşmak istedim. Bu arada DR %70 erkek dedi ama Çağlayan Çiçek'cim hemen yazmayalım belki KIZ olur :))) 1 ay daha beklemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?