• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Arkadaşlar Selam, dün ikili testin ultrasonu için gittik çok şükür iyi geçti :)) Bu sabahta kan verdim Pazartesi DR randevum var. İçimden şöyle bir OHHH dedim sizinle de paylaşmak istedim. Bu arada DR %70 erkek dedi ama Çağlayan Çiçek'cim hemen yazmayalım belki KIZ olur :))) 1 ay daha beklemek istiyorum.

gözün aydın...

Teşekkürler. Dilerim herkes bomba haberler alır. :nazar:
Karnım artık belli oluyor gibi geliyor bana? Sizde durumlar nasıl?

ufff çok sinir oluyorum öyle diyince banada birşey söylemedi 1 ay sonra dedi gönderdi.
Benim 25 ağustos görüş günü.Senin ne kadar kaldı.

banada ramazan sonrası dedi ama ben dayanamayıp erken gidicem galiba...ya da diyorum başka bi dr a gideyim bi kereliğinee çok merak ediyorum cinsiyetini yaa sağlıklı olsunda hiç farketmez ama merak işte...içime bişeyde doğmuoo

mrb arkadaşlar bende dün gece acaip başağrısı çektim ama bugün daha iyiyim çok şükür bu sabah kötü kalktım ben bulantı falan diş macunuda çok kötü yapıyor beni mahvetti kahvaltı yapcaz ama bulantımızın azalmasını beklioz:(

Keşke bizimkilerde o kadar büyüseler,bende hiç şikayet etmem diye düşünüyorum.Çok saol canım,kendime uygun yeri keşfettim sonunda yer yatağı :))
İnş canım hep böyle devam eder,sen nasılsın bebiş nasıl :))

Bende'de bahsettiği yağlanmadan var,sivilceler yokta yağlanma aşırı derecede var,birde sanki eskisi kadar güzel değilim artık başka biri varmış gibi geliyor aynada baktığım zaman :((

sağol canım ben iyiyim ama bebeği çok merak ediyorum bugün görücez, ikili testimizi yaptırıcaz. dün akşam eşime güzel bir iftar yemeği yapayım dedim ama et kokusu çok kötü yaptı beni, zaten eskiden aram pek yoktu hamilelikte hepten tiksindim. bütün gece çıkardım ama neyseki sabaha bişeyim kalmadı.

canım değişen hormolarla sivilcelerin olması normal. bir de regli zamanım gelince sivilceler çıkıyor bende ve sancılarım artıyor. sen de takip belki regli gününe gelmiştir sivilcelerin yoğunlaşması. birkaç gün sonra azalmaya başlar.

günaydın kızlar
ben bugün çok güzel uyudum dün akşam misafirlerim vardı akşama kadar eşimle ev temizledik işte malum hazırlık yaptım 1-2 çeşit.Ama ayaklarım zonkluyordu artık yorgunluktan .sızmışım tabii.
kızlar iştahım okadar açıldıki mesela dün akşam 6 gibi yemek yedik.komşu 8 gibi hamur işi bişeyler getirdi dayanamadım ondan 4 dilim yedim birde akşam misafirlerle onlara yaptığım tabaklardan yedim napcam ben yaaaa zaten çok kiloluyum:gitme:kafamçokkarıştı

Çiçekcim sende demekki sızmışsın yorgunluktan ee kaç günün uykusuzluğuda var tabi .bir güzel dinlenmene sevindim.
bak yazıyı okuyanların yogun isteği var devamınıda eklersen sevinirim canım.çünkü büyük ihtimal yarın antalyaya gideceğiz ben haftaya eklersen okuyamam:(

ikinizinde sonuçları güzel çıkar inşallah.İçinizi ferah tutun güzel düşünün güzel olsunkaydirigubbakcemile3

tebrikler fadime demek foruma bir prens daha geliyor prensesler az kaldı prensler çoğunluktagamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

canım bende senin gibi hamurişine dayanamıyorum,4 kg almışım buarada,valla bebeğim sağlıklı olsun umurumda değil çok kilo veririm,yeterki onu sağlıkla kucaklayayım,sende takma ama bundan sonra birazdaha dikkatli olalım çok hızlı kilo alacağımız döneme girdikeyvahedigeldismile

banada ramazan sonrası dedi ama ben dayanamayıp erken gidicem galiba...ya da diyorum başka bi dr a gideyim bi kereliğinee çok merak ediyorum cinsiyetini yaa sağlıklı olsunda hiç farketmez ama merak işte...içime bişeyde doğmuoo

Onu bende düşünüyorum ama burda öyle her dr.gitmek istemiyorum bu 3.dr çünkü birde bana kim birazcık fazla ilgi gösterse ilgilense bebeğimle onda kalmak istiyorum biraz duygularım karışık o yüzden bekliycem sabredip elden başka birşey gelmiyor :))

mrb arkadaşlar bende dün gece acaip başağrısı çektim ama bugün daha iyiyim çok şükür bu sabah kötü kalktım ben bulantı falan diş macunuda çok kötü yapıyor beni mahvetti kahvaltı yapcaz ama bulantımızın azalmasını beklioz:(

Geçmiş olsun canım,biraz tuzlu birşey yemeğe çalış mideni bastırmasını sağlar kraker falan yiyebilirsin.

sağol canım ben iyiyim ama bebeği çok merak ediyorum bugün görücez, ikili testimizi yaptırıcaz. dün akşam eşime güzel bir iftar yemeği yapayım dedim ama et kokusu çok kötü yaptı beni, zaten eskiden aram pek yoktu hamilelikte hepten tiksindim. bütün gece çıkardım ama neyseki sabaha bişeyim kalmadı.

canım değişen hormolarla sivilcelerin olması normal. bir de regli zamanım gelince sivilceler çıkıyor bende ve sancılarım artıyor. sen de takip belki regli gününe gelmiştir sivilcelerin yoğunlaşması. birkaç gün sonra azalmaya başlar.

Kocaman olmuştur şimdi bebeğin ufff bende özledim yaaa :))Güzel haberlerini bekliyoruz öğleden sonra :))
İftar yemeği konusunda soğansız yemek yapmaya çalışıyorum bende eşime diyorum kusura bakma ya böyle yiycez yada sen devam oda kabul etti soğansız yemek yapıyorum yoksa yapamıyorum halada gitmedi o kokuların tiksindirmesi :))

Ben regli günlerimin takibini bıraktım artık ilk aylarda anlıyordum ama sonradan bıraktım.Aslında takip etmek lazım dimi.

bu diş macunu kokusu benide mahvediyor :bbo: hadi kendim fırçalayamıyorum dün gece eşim dişlerini fırçaladı kokusundan ben çıkardım tetikledi midemi.ooffffff valla ağzımın içinde 10 ağız var sanki ama napiimm fırçalayamıyorumm dişlerdende olmasak bari:kızgın:

bende tiksinme sadce oda kokularından oldu halada devam edio yemek konusunda yapıom bulantım yok ama yemeye gelince yarım por. anca bitio

Canım bana,son satını,yaşını,tahmini doğum tarihini ve hamiş kaldığın kg söylersen seni ekleyebilirim listeye,birde belliyse cinsiyetini söylermisin

SAT:23 Nisan 2010
Tahmini D.t:02 Şubat 2011
Kilo:90
Cinsiyet kesin olmamakla birlikte erkek,isim de ARCAN
koltrolumuz 21indir,cinsiyeti kesin olarak o zaman öğrenicez.Doktorumuz cok büyük bir ihtimalle erkek dedi ama kesin demedi :)

teşekkürederim :)

Arkadaşlar Selam, dün ikili testin ultrasonu için gittik çok şükür iyi geçti :)) Bu sabahta kan verdim Pazartesi DR randevum var. İçimden şöyle bir OHHH dedim sizinle de paylaşmak istedim. Bu arada DR %70 erkek dedi ama Çağlayan Çiçek'cim hemen yazmayalım belki KIZ olur :))) 1 ay daha beklemek istiyorum.

canım gözünaydın, bende dün ultrasına girdim ölçümler normaal dedi,cinsiyet konusunda kesin konuşmak için alttan bakmam lazım dediCADIARZU sana nasıl karındanmı baktı merak ettim:ecrin_bebek:

Back