Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler sevimli.cinsiyet hakkında birşey söyledimi dr un?
Kız ne yaptın öyle götürmüşsün herşeyi maşallah dr.söyliycem bak seni azıcık dikkat et tamam yeme demiyorum ama tatlarına bakmak için ye sadece 6 ay var önümüzde daha :))
Aynen canım bende sızmışım ama çokta iyi olmuş bugun kendimi çok dinç hissediyorum yazıyı ekliyorum hemen.
günaydın herkese.çiçekçim ne güzel bi yazı o öle.devamınıda merak ediyoruz bekliyoruz.2li testi güzel çıkanlara gözüaydın.bgn tetanos aşısı olucam
canım benim 12. haftamda %99 erkek dedi doktorum
selam herkeslere nasılsınız
dünün yorgunluğunun acısı gece çıktı sanırım.iftardan sonra eşim bir yerde ben bir yerde uyuyakalmışız...epey uyumuşuz sonra sahura kalktık eşimi yedirdim tam yatağa yattım birden fırladım doğru banyoya çıkardım(( şimdide midem böyle bir tuhaf.ağrım sızım yok ama midem hafif bulanıyor anlmadım gitti.
merhabalar a.s.
Bugün çok iyi hissetmiyorum kendimi yani hiçbirşey olmamasına rağmen canım sıkkın ve sninirliyim birazcık anlam veremiyorum bazen bu duruma
birde alerjik riniti olan varmı nasıl başediyorsunuz bu durumla beni bir yakaladımı çok kötü oluyorum dün kötü oldum mesela o yüzden sabahta gergin kalktım
yazı çok güzel olmuş
zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyormu sizede
gözün aydın inşallah darısı bize...
selam herkeslere nasılsınız
dünün yorgunluğunun acısı gece çıktı sanırım.iftardan sonra eşim bir yerde ben bir yerde uyuyakalmışız...epey uyumuşuz sonra sahura kalktık eşimi yedirdim tam yatağa yattım birden fırladım doğru banyoya çıkardım(( şimdide midem böyle bir tuhaf.ağrım sızım yok ama midem hafif bulanıyor anlmadım gitti.
Ay vallahi napcam bilmiyorum
sabahta kalkıp kalanlardan yedim
bari gün içinde meyve sebze vs yiyeyimde dengeleyeyim yaCADIARZU
Beni 16-20. haftalar arasında çağırdılar aşı için.
ayy gözün aydın nekadarda erken söylemiş.Bizimki ketum yorum bile yapmadıkötükedihüso
geçmiş olsun canım.acaba dün baya çamaşır suyuyla falan uğrastın etkisimi olduki???
bazen hiç yok yere bende sinirli oluyorum canım
hamileliğin verdiği duygular bunlar
kızımda penguenlerle ilgili bir belgesel seyrediyorduk hani anne penguenler yemek bulmaya gidince babalar ayaklarının üzerinde yumurtayı koruyorlar ya
işte babanım birisi yumurtayı yere düşürdü düşürmesiyle birlikte yumurta hemen dondu
ayy ben bir başladım ağlamaya ama hıçkıra hıçkıra eşim şoklarda tabi
şimdi gülüyorum ama hamilelikte insan bazı duyguları dorukta yaşıyor canım:1rolleyes:
geçmiş olsun canım.acaba dün baya çamaşır suyuyla falan uğrastın etkisimi olduki???
moonsun82 kullanıcısından alıntı
merhabalar
Bugün çok iyi hissetmiyorum kendimi yani hiçbirşey olmamasına rağmen canım sıkkın ve sninirliyim birazcık anlam veremiyorum bazen bu duruma
birde alerjik riniti olan varmı nasıl başediyorsunuz bu durumla beni bir yakaladımı çok kötü oluyorum dün kötü oldum mesela o yüzden sabahta gergin kalktım
yazı çok güzel olmuş
zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyormu sizede
merhaba arkadaşlar...uzun zamandıryazıları takip edememiştim..neler yazılmış neler..
bu arada ben 3. ayımı yarın dolduruyorum..bu aydan sonra neler yapmam lazım..neye dikkat etmeliyim..
benimle aynı giden var mı...
görüşürüz arkadaşlar..
burada birşeyleri paylaşmak..birileri ile yazışmak moral oluyor..
herkese teşekkürler..
Merhaba... ben de şubat annesi, olacağım... Tanışmak isterim sizlerle....
Ankarada yaşıyorum.. Bir oğlum var, bu ise ikinci olacak:))))) Hepinize iyi bir hamilelik süreci dilerim.
günaydın kızlar...bende biraz iş yapayım yorulayım hemen kalçamdan ağrı giriyo bacağıma kramp giriyo...acaba normal mi ki?