2011 Şubat Anneleri

tabloya baktımda 3 erkek 2 kız var şimdilik ama tahmin edilen erkek daha fazla sanırım bazı seneler kız bazı senelerde erkek fazla oluyor 2010 erkek senesiydi benim etrafımdaki çoğu kişinin erkek oldu bu senedemi erkek senesi olacak acaba

hayırlısı olsun.. ama benim çevremdeki arkadaşların hep kız.. eltiminkide kız olacakmışş.. bende erkek hissediyorum...

Bu senede erkek senesi olacak gibi duruyor,geçen senede erkek doğan çok sanki,sağlıklı gelsinlerde benim için hiç farketmez sadece cinsiyetini öğrenip ona göre hitap etmek istiyorum artık karnımla konuştuğum zamanlarda :))

günaydın melek anneleri,
zaman hiç geçmiyoır benim içinde.hala 14 haftalık ne zaman büyüycek deTekmelerini hissedicem acaba.? Sabırsızlanıyorum

selam herkeslere nasılsınız

dünün yorgunluğunun acısı gece çıktı sanırım.iftardan sonra eşim bir yerde ben bir yerde uyuyakalmışız...epey uyumuşuz sonra sahura kalktık eşimi yedirdim tam yatağa yattım birden fırladım doğru banyoya çıkardım (( şimdide midem böyle bir tuhaf.ağrım sızım yok ama midem hafif bulanıyor anlmadım gitti.

Gözünaydın canım.darısı artık diğer annelerimize

Bu arada kızlar 1.sayfadan güncel halimize bakabilirsiniz :))[/QUOTE]

saol canım darısı sonuç bekleyen herkese

Ay vallahi napcam bilmiyorum
sabahta kalkıp kalanlardan yedim
bari gün içinde meyve sebze vs yiyeyimde dengeleyeyim yaCADIARZU

günaydın herkese.çiçekçim ne güzel bi yazı o öle.devamınıda merak ediyoruz bekliyoruz.2li testi güzel çıkanlara gözüaydın.bgn tetanos aşısı olucam

Beni 16-20. haftalar arasında çağırdılar aşı için.

canım benim 12. haftamda %99 erkek dedi doktorum

ayy gözün aydın nekadarda erken söylemiş.Bizimki ketum yorum bile yapmadıkötükedihüso

geçmiş olsun canım.acaba dün baya çamaşır suyuyla falan uğrastın etkisimi olduki???

bazen hiç yok yere bende sinirli oluyorum canım
hamileliğin verdiği duygular bunlar
kızımda penguenlerle ilgili bir belgesel seyrediyorduk hani anne penguenler yemek bulmaya gidince babalar ayaklarının üzerinde yumurtayı koruyorlar ya
işte babanım birisi yumurtayı yere düşürdü düşürmesiyle birlikte yumurta hemen dondu
ayy ben bir başladım ağlamaya ama hıçkıra hıçkıra eşim şoklarda tabi
şimdi gülüyorum ama hamilelikte insan bazı duyguları dorukta yaşıyor canım:1rolleyes:

ayy gözün aydın nekadarda erken söylemiş.Bizimki ketum yorum bile yapmadıkötükedihüso

saol canım bizimki edepsiz çıktı hemencik gösterdi iyikide göstermiş ama severken bi başka güzel oluyor bazı doktorlar 3,5 aydan sonra söylüyor bizim tüp bebek olduğu için kızda erkekte başımızın üstünde yeri var normal gebeliklerde cinsiyetine göre sonlandırmak isteyenler olduğu için genelde söylemiyorlar

merhaba arkadaşlar...uzun zamandıryazıları takip edememiştim..neler yazılmış neler..
bu arada ben 3. ayımı yarın dolduruyorum..bu aydan sonra neler yapmam lazım..neye dikkat etmeliyim..
benimle aynı giden var mı...
görüşürüz arkadaşlar..
burada birşeyleri paylaşmak..birileri ile yazışmak moral oluyor..
herkese teşekkürler..

Günaydın canım,geçmiş olsun bak bize temizlik ve ev işi yaramıyor görüyormusun senin minişte rahatsız oldu.Çamaşır suyuyla iş yaptın acaba omu etkiledi kokladıysan falan bugün sürekli yatıp dinlen ve sana enerji vericek şeyler yemeğe çalış

klava: kız yeme artık yazık bebişide sanada (
Yeme demiyorum ama hamurişleri malum işte zararlı şeyler.Sebze ve meyveye ağırlık verip bugünü kurtarmaya çalış bari.
Aşı içinde beni bayramdan sonra gel şimdi yaparsam erken olur dedi.
Penguenlerede çok güldüm hani boşuna demiyorlar hamilelikte bu hormonlar hiç yerinde durmuyor diye :))

geçmiş olsun canım.acaba dün baya çamaşır suyuyla falan uğrastın etkisimi olduki???

dün bütün gün çıplak ayakla ok yere bastım.çamaşır suyuda etkilemiş olabilir terledim falan bide yemekte biraz yağlı yedim acaba etkilermi? ööfff böyle içim dışım bi tuhaf gibi sankiii

ah zaman geçmiyo gibi gelmezmiiiii....ben daha pazartesiyi nasıl edicem bilemiyorummm ki 9 ay nasıl geçecek hi. bilmiyorum

anlamsız durgunluk korku telaş banada geliyor arada.bugünde var bi korkuyorum biran önce doktora gidip görmek iyi olduğunu doktorun ağzından duymak istiyorum

hiç birşey yapasım yokkk bir de melankolik bir hava var

bende aynıyım tatlım...

fns doğru söylüyorsun hem çok duygusal hemde gergin oluyor insan ben senin orada duygulanmanı çok iyi anlıyorum ama önemli olan eşlerinde anlaması

günaydın kızlar...bende biraz iş yapayım yorulayım hemen kalçamdan ağrı giriyo bacağıma kramp giriyo...acaba normal mi ki?

günaydın kızlar...bende biraz iş yapayım yorulayım hemen kalçamdan ağrı giriyo bacağıma kramp giriyo...acaba normal mi ki?

Ben o ağrıları çok sık yaşıyorum canım helede temizlikten sonra genelde magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş sade soda iç birde sarı ve uzun bir meyve var ya ondan yemeğe çalış (isim vermiyoruz ya böyle tarif ettim kusura bakma kaydirigubbakcemile3 )

12. GEBELİK HAFTASI (11+0, 11+6. GÜNLER)
(4. güncelleme) - Önceki versiyonu görmek için tıklayın>>
hamilelik.tv'de 12. hamilelik haftası>>

BU HAFTA SİZDE OLUŞAN DEĞİŞİKLİKLER

Gebeliğinizin inanılmaz bir hızla ilerlediğini düşünüyor olabilirsiniz. Bazı anne adayları daha bu haftalarda bir an önce bebeklerine kavuşmanın hayalini kurarlar. Bebeğinizin çoktan sizinle birlikte var olduğunu unutmayın ve gebeliğinizin keyfini çıkarmaya devam edin.

Rahiminiz artık pelvisten (pelvis rahim ve diğer genital organların bulunduğu kemik çatınızdır), yukarı doğru hareket etmeye başlar. Böylece mesane üzerindeki baskı ortadan kalkar ve sık idrara çıkma şikayetleriniz hafifler.

Bulantılar bu haftadan itibaren artık azalmaya başlarlar ve yorgunluk şikayeti de azalır.

Ancak bu haftalarda kan hacminin artmasına bağlı olarak başağrısı şikayetlerinizde artış ortaya çıkabilir.
Migreni olan anne adayları için iyi haber, bu durumun çoğunlukla gebeliğin ilerleyen haftalarında iyileşme eğilimi göstermesidir.

Gebelik dönemindeki baş ağrılarının bir kısmı bilgisayar başında uzun süre oturma, görme kusurları, sinüzit, diş sorunu gibi nedenlere bağlı olabileceğinden inatçı baş ağrılarında gerekli branş hekimine başvurulmalıdır.

Baş ağrıları hakkında bilgi almak için tıklayın

Bu haftalarda cildinizde bazı değişiklikler farketmiş olabilirsiniz. Bazı anne adayları "güzelleştiklerini", ciltlerinin gerildiğini hisseder, bazıları ise aksine sivilcelerin artmasından, "ciltlerinin bozulmasından" yakınırlar. Hurafeye göre "kız çocuklar annelerinin güzelliklerini onlardan ödünç aldıkları için" tüm bunlar olmaktadır. Siz yine de bunu cinsiyet yorumu yapmada kullanmayın. Cildiniz yanında saç ve tırnaklarınızda da olabilen bu değişiklikler tamamen hormonlarınızla ilgilidir ve geçicidir. Bazı anne adayları saç dökülmesinden yakınırlar, bazıları ise tırnaklarının ne kadar hızlı uzadığına şaşırırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…