• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

3. aydan sonra kilolar kendini göstermeye başlar diye düşünüyorum eee ozaman bebişlerimizde büyür ve ihtiyaçları arttıkları için daha çok yeriz....ya yemek yemek kadar güzel şey varmı arkadaşlar -tatlicadiarzu- boşverin yiyin gitsin

3. aydan sonra kilolar kendini göstermeye başlar diye düşünüyorum eee ozaman bebişlerimizde büyür ve ihtiyaçları arttıkları için daha çok yeriz....ya yemek yemek kadar güzel şey varmı arkadaşlar -tatlicadiarzu- boşverin yiyin gitsin

evet yyaa yiyelim ne istiyorsak şubattan sonrada spor bölümü yaparız verdiğimiz kiloları yazarız delikafadulden

dilleirm_lal
Akropol demek istemiştim. Bende ilk defa gidicem. Bakalım nasıl bir hastane.Yeni doğan ünitesi varmış. İlk doğumum 35 haftayken olmuştu. Özel Keçiören hastanesinde yapmıştım o zaman . çok memnun kalmıştım. Kurumum o zaman anlaşmalıydı hiç para ödemeden 5 yıldızlı bir hizmet almıştım. Kızım 4 gün yoğun bakımda kaldı. Çocuk doktoru ve hemşirieer o kadar ilgiliydiler ki kızım hemen toplarladı kendini. 4. gün taburcu olduk. Ama evime uzak olduğu için orayı düşünmüyorum şimdi.

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|***Güncel Notlar***

1| Sürmeli|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|69 kg|kaydirigubbakcemile2 |YaZeL |Kalbi pıtpıt atıyor|
2| Nesli81|23|28 Nisan |2 ŞUBAT|65 kg| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
3| burcuuu||11 Mayıs|15 ŞUBAT|76 kg| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
4| violina|29|1 Mayıs |5 ŞUBAT| | | | Kalbi pıtpıt atıyor|
5| manikk|28|7 Mayıs |10 ŞUBAT|52 kg| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
6| kumralperi ||5 Mayıs |12 ŞUBAT |60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
7| hayran|25|27 Nisan |1 ŞUBAT|| | |Kalbi pıtpıt atıyor|
8| ebrugül|29|6 Mayıs ||77 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
9| too__be|21|11 Mayıs |15 ŞUBAT|70 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
10| busemmm||27 Nisan |
11| mugmug1||14 Mayıs |
12| yasese||1 Mayıs |5 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
13| dilekcengiz|27|18 Mayıs |22 ŞUBAT|55 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
14| maviumutolsun|
15| merf|
16| biriciğiMS58|22||9 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
17| nisandahazan|30|28 Nisan | || | | Kalbi pıtpıt atıyor|
18| CaglayanCicek|25|2 Mayıs |6 ŞUBAT|77 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
19| flamingo2754||26 Nisan||58 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
20| yesimpk35|23|26 Nisan|5 ŞUBAT |58 kg|gamyoncuiremsu| | Kalbi pıtpıt atıyor|
21| ifg1509|29| 22 Nisan | 1 ŞUBAT |69 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
22| SHARK_11| 29| 11 Mayıs |15 ŞUBAT |70 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
23| aysuni |27|4 Mayıs | 8 ŞUBAT|65 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
24| burcu25nisan| 24| 25 Nisan |1 ŞUBAT| 58 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
25| nicensmart|28|29 Nisan | 3 ŞUBAT| 55 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
26| xenalix|29| 26 Nisan | 6 ŞUBAT| 56 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
27| gyshnky|26| 14 Mayıs|18 ŞUBAT|80 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
28| Nazim83| |16 Mayıs ||60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
29| mucize_1406|29|15 Mayıs|18 ŞUBAT|60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
30|Kara_Sevdam|29| 5 Mayıs|9 ŞUBAT|62 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
31| leydim|37|9 Mayıs|13 ŞUBAT|57kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
32|ecemnurr|26|15 Mayıs|19 ŞUBAT|53 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
33| fns93|34 |18 Mayıs|22 ŞUBAT|94 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
34|nurzul|35|15 Mayıs||60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
35| zug|28|6 Mayıs| 8 ŞUBAT|53 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
36|nur_45|25|16 Nisan||67 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
37|tusemm|27| 23 Mayıs|27 ŞUBAT|77 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
38|fadime83|26|20 Mayıs||63 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
39|evrimmm|27|9 Mayıs|16 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
40|melike84||13 Mayıs|17 ŞUBAT|52 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
41|bitte||19 Mayıs|23 ŞUBAT|64 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
42|bag||13 Mayıs|17 ŞUBAT|63 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
43|cerenceren|30|10 Mayıs|14 ŞUBAT|| | | Kalbi pıtpıt atıyor|
44|gamsem|23|1 Mayıs|5 ŞUBAT|59 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
45|mapuci|26|10 Mayıs|14 ŞUBAT|57 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
46|Evridiki|29|28 Nisan|2 ŞUBAT|46 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
47|sulezehra|25|19 Mayıs|23 ŞUBAT|54 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
48|izmirliigulsah|22|8 Mayıs|12 ŞUBAT|| || Kalbi pıtpıt atıyor|
49|aaaa28|28|8 Mayıs|12 ŞUBAT|60 kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
50|RomeosununJulieti |26|13 MAYIS |17 ŞUBAT || | | Kalbi pıtpıt atıyor|
51|moonsun82|28|1Mayıs | 5 ŞUBAT |58kg || | Kalbi pıtpıt atıyor|
52|mavi3|25|6mayıs |10 ŞUBAT | 58kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
53|nhlhsn|26|17mayıs |21 ŞUBAT |73kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
54|rad_cake|26|2mayıs||49kg|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
55|Mısra|34|23mayıs|27 ŞUBAT|64|| | Kalbi pıtpıt atıyor|
56|Su_Su|28|21mayıs| ||| | Kalbi pıtpıt atıyor| | Kalbi pıtpıt atıyor|
57|Zumrudu_Anka|27|26nisan|5 ŞUBAT|65kg | gamyoncuiremsu| |Kalbi pıtpıt atıyor
58|Cherry81|29|3mayıs|24 ŞUBAT| | | |Kalbi pıtpıt atıyor
59|Senaysn|28|21mayıs|25 ŞUBAT|58kg| | |Kalbi pıtpıt atıyor|
60|O_efruz |28|12mayıs|16 ŞUBAT |60kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
61|Dillerim_lal |27|20mayıs |24 ŞUBAT |44.5kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
62|Meleksena|22|9mayıs|13 ŞUBAT | 72kg || |Kalbi pıtpıt atıyor|
63|Xxmilagros| 25 |14mayıs | 18 ŞUBAT| 54kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
64|s3nna|| 5mayıs|9 ŞUBAT|65kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor|
65|aysebetül|30|30 Nisan|4 ŞUBAT| 57.8Kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
66|Nurberra|25 |23 mayıs|25 ŞUBAT| 46kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
67|SarıSheher| 28 |14 mayıs|18 ŞUBAT| 58kg |kaydirigubbakcemile2| |Kalbi pıtpıt atıyor |
68|Esraa47|26|20 nisan |08 ŞUBAT| 52kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
69|Ay_yuzlum|23|22 mayıs|24 ŞUBAT | 51kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
70|Cuıite|31|12 mayıs|| 78kg || |Kalbi pıtpıt atıyor |
71|CicekCicek| |22 mayıs |24 ŞUBAT |59kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
72|Buket111| 32|1 mayıs|8 ŞUBAT|64kg|| |Kalbi pıtpıt atıyor |
[/table]

Listeminizin son güncel hali kızlar

canıım hamiş kaldığım kilo 62,5 şimdi 64 oldum

Merhaba arkadaşlar. nasılsınız?

Bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Aşırı yorgunluk, bitkinlik, bel agrısı ve baş agrısı var :(

Sabahtan bu yana yatıyorum.

Geçmiş olsun canım.Bol sıvı al ve bol bol dinlen

aferiiiim, sonra da belim ağrıyo diyceksin,sakın şikayet etme.
kızım bukadak iş yapılırmı?valla eşim saolsun bana pek dokundurtmuyo,tabiiki bende yan gelip yatmıyorum ama inanın çamaşırları bile serip-topluyo,bana da ütülemek kalıyo :)))

Aynen benim eşimde öyle canım sabahtan beri bir temizlik yaptıki bal dök yala derlerya aynen öyle.Banyoyu bile kreç sökücüyle ovmuş duşakabinlerde damla su lekesi kalmamış.Allah razı olsun ne diyeyeim kıyamıyor insan ama hiç halimde yok:gitme:

Aynen benim eşimde öyle canım sabahtan beri bir temizlik yaptıki bal dök yala derlerya aynen öyle.Banyoyu bile kreç sökücüyle ovmuş duşakabinlerde damla su lekesi kalmamış.Allah razı olsun ne diyeyeim kıyamıyor insan ama hiç halimde yok:gitme:

canım eşimi seninkinin yanına staja göndermek istiyorum eğer mümkünse;))
bizimkisi süpürüyor bir tek, gerçi buna da şükür ama. geliştirmesi lazım kendini, daha 6 ay var önümüzdekaydirigubbakcemile3

canıım hamiş kaldığım kilo 62,5 şimdi 64 oldum

Düzenledim canım.yeniden bakabilirsin :))
Bu arada ben sana hoşgeldin msj yazmıştım ama geri sayfada kaldı galiba :))

ne kadar güzel eşinizle beraber evdesiniz ve o yapıyor,benimki şimdi katiyen yapmaz artık ramazan geldi o kadar saat aç,üstüne birde rehavet çöktü der :((
Ben gene kendi işimi kendim yapıyım 3makina ütü beni bekliyor evde :((

dilleirm_lal
Akropol demek istemiştim. Bende ilk defa gidicem. Bakalım nasıl bir hastane.Yeni doğan ünitesi varmış. İlk doğumum 35 haftayken olmuştu. Özel Keçiören hastanesinde yapmıştım o zaman . çok memnun kalmıştım. Kurumum o zaman anlaşmalıydı hiç para ödemeden 5 yıldızlı bir hizmet almıştım. Kızım 4 gün yoğun bakımda kaldı. Çocuk doktoru ve hemşirieer o kadar ilgiliydiler ki kızım hemen toplarladı kendini. 4. gün taburcu olduk. Ama evime uzak olduğu için orayı düşünmüyorum şimdi.

keçiören hastanesiyle anlaşmamız var aslında bizim hatta evimede çok yakın ama ben geçen sene rahatsızlığım için muayeneye gittim ve benden alakalı alakasız bir çok tahlil istediler okadar çokki şüphelendim bende.başka bir arkadaşımdan daha duydum onada aynını yapmışlar bende huylandım tercih etmedim orayı.birde orası kalabalık olduğu için bekleme oluyor sıra bekliyorsun tahliller iki günde çıkıyor falan o yüzden bende medarta gidiyorum ben daha muayene olmadan tahliller çıkıyor.çıkmayanlarıda doktor ertesi gün telefonla bildiriyor memnunum yani

bende bu pazar eşime banyoyu devredicem.küveti ovalayamıyorum hem eğilmek zorunda kalıyorum hemde çamaşır suyunun kokusu beni mahvediyor.artık çalışmadığıma göre ev işlerini yavaş yavaş yorulmadan hergün bir oda şeklinde yapıyorum oda ramazanda oruçlu onun yüzü suyu hürmetine ama diğer konularda yardımı kesmesine izin yok :)

Selam arkadaşlar .Tatildeydim uzun süredir yazamadım.Umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir.Ben bebişimle çok güzel bi tatil geçirdim bol bol yüzdük.Doktor kontrolümüz vardı.Benim miniğim kocaman olmuş.3 ay 2 günlük dedi doktor.Ellerini ayaklarını tüm yüz hatlarını gördüm .Öyle duygulandım ki hareketlerini görünce hüngür hüngür ağladım.Sizlerin hamileliği nasıl gidiyo?Hepinizi öpüyorum.

Selam arkadaşlar .Tatildeydim uzun süredir yazamadım.Umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir.Ben bebişimle çok güzel bi tatil geçirdim bol bol yüzdük.Doktor kontrolümüz vardı.Benim miniğim kocaman olmuş.3 ay 2 günlük dedi doktor.Ellerini ayaklarını tüm yüz hatlarını gördüm .Öyle duygulandım ki hareketlerini görünce hüngür hüngür ağladım.Sizlerin hamileliği nasıl gidiyo?Hepinizi öpüyorum.

merhaba sevgili meslektaşım;) hoş geldin, umarım tatil yaramıştır. maşallah bebiş hızla büyüyor, inşallah hep böyle devam eder.

bag hoşgeldinnn...güzelvakit geçirmene sevindimmm bebeğinin iyi olmasına çok daha sevşndim

bende bayramda tatile gideceğim şuan 12 hafta ozamanda tam 4 aylık olacağız inşallah ama acaba bi sıkıntı olurmu diye merak ediyordum seni yakalamışken sorayımm seyehat yol falan bir sıkıntı yarattımı.

canım eşimi seninkinin yanına staja göndermek istiyorum eğer mümkünse;))
bizimkisi süpürüyor bir tek, gerçi buna da şükür ama. geliştirmesi lazım kendini, daha 6 ay var önümüzdekaydirigubbakcemile3

11 yılda anca bu hale getirebildim canım:roflol::roflol::roflol:

Merhaba... ben de şubat annesi, olacağım... Tanışmak isterim sizlerle....
Ankarada yaşıyorum.. Bir oğlum var, bu ise ikinci olacak:))))) Hepinize iyi bir hamilelik süreci dilerim.

Tam olarak Ankara da hangi hastane karar veremedim. Cumartesi günü Akopolden randevu aldım Nurten Boyraz dan Hastane ve doktor hakkında deneyilmeri olan varsa sevinirim.

mrb buket bende nurten hanıma gidiyorum süper bir doktor...çok memnunum...ben kendisine ilk kez özel keçiören hastanesinde gitmiştim çok memnun kaldım...ama keçiören hastanesinde çok sıra bekliyorduk...geçen kontrolümüz akropoldeydi hiç beklemedik sakin bir hastaneydi...açıkçası ben hastaneyi hiçç araştırmadım sadece nurten hanım için hiç düşünmeden gittim...

Back