bende dün iki tane dikişsiz alt çamaşırı aldım tanesi 5 liradan.artık çamaşırlar sıkmaya başladı :sinifsinif: hamile çamaşırlarına baktım ama onlar kocamandı daha okadar karnım çıkmadı...
yaaa bu arada kızlar mutfağımı karıncalar basmışşşş(( şimdi orayı temizliyordum yoruldum az mola vereyim dedimmm..napıyım ben bu karıncalara yaaaaa püüffff
Günaydın canım,sende uykusuz kervanına katılmışsın dün gece,bu sıcaklarda biz biraz zor uyuycaz galiba,ama davulcuyu bu sene gayet net bir şekilde duydum :))
Sana nazar değdirdik galiba canım,güzel gitmeye başlamıştın ne güzel.Onlar iyi olsunda bizler azıcık çekelim sıkıntılarını :)
Kg konusunda benide esgeçmeyin çok dikkat li olman gerekiyor kolay alıp zor verenlerdenim çünkü bende :))
ay çiçekcim ben senin yerinde olmak için neler vermezdim şuan.
eminim 2011 şubat anneleri zayıflıyor topiği açacağız biz
bende veremiyorum çünkü hiçeyvahedigeldismile
slopet almak mı sizce kot pantolon mu iyi kış geliyor
yok canım hiç öyle söyleme ben hamiş kalabilmek için 13 kg verdim ve onları bu zaman boyuncada geri almak istemiyorum.Eşimin tarafındaki hep zayıf bende kiloyuyum olmuyor çok kötü hissediyorum kendimi onların yanında
sol tarafım uyuştu sola yatmaktanbilmiyorumkismile
bu bilgi iyi oldu sağol sudenur en azından artık bilinçli yatacağız
ayy çiçekcim seni şimdi daha iyi anlıyorum
benim eşimin tarafında tüm görümceler 45 kg kayınvalide 60 kilo erkekler bile cılız ben
birde antalyadalar yani denize gidiyoruz hep beraber
gerçi onlar bana biz seni bu halinle seviyoruz diyorlar ama ben çok huzursuz oluyorum inan yanlarında:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?