2011 Şubat Anneleri

herkese ramazanın bereketiyle güzel ve kolay hamililelikler diliyorum. gece sahura kalktım ama ne yediysem çıkardım maalesef şu an niyetsizim öğleden sonraya kadar tutabilirsem tutacağım inş. kolay gelsin :)

henüz bitmedimi canım 3 aydan sonra yavaş yavaş bitmesi gerekiyomuş.sıcaklardan hafif ye

ay yuzlum ben tam 12 haftamda 2li taramaya gittim cinsiyeti için birşey soylemedi doktorum
21 inde randevum var ozmaan söylüycek,çok merak ediyorum bebeğimi

benim doktorum taa 4 haftalıkken oğluşunuz diyip durdu.. 10 haftalıkken çok erken cinsiyet için ama dedi kasıklarında tomurcuk çıkmış dedi erkek heralde dedi bizim için çok önemli değil sağlıklı olsunda kızada erkeğede hazırlıklıyım :) erkek kardeşim kız bebekleri çok sever eşimde ahmed diyo erkek görmüş rüyasında ama hayırlısı bakalım...

güzelim,ben 80 kiloda kızıma hamile kaldım,95te doğurdum,10 kilo verdim yani 85e düştüm sonra yine 5 kilo aldım ve 90la ikinci hamilelik oldu,geçen hafta tartıldığımda 88.5'dim. valla almamam lazım yoksa doktorum beni kesecek,gerçi vücüdümda cok yağ yok,sporcuydum ve coğu kas,ama yinede kilo fazla tabii.

bende ankaralıyım yengenm zübeyde hanımda yaptı proflarda bakıyor iyi bir yer.tavsiye ediyor herkes.birde kalabalık değil sanki

günaydın kızlar,bugün cok yoğun bir gün olacak benim için,çoook çalışmam gerekiyor çoook :)
neyse,arada yine forma bakarım yine. görüşürüüüüz :)

ben yemek yiyorum ama kg almıyorum işin garibi hala 67,5

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/368459-2011-subat-anneleri-nerdeeee-346.html
listeye burdan bakabilirsin canım.birde muhtemel doğumu söylersen bilgilerin tamamdır :))
Hızlı kalkarken o uyarıyı bende yiyorum anne yavaş ol diyor,dün gece birde gerindim üstüne tam oldu zaten uyuyamıyordum birde ondan kıvrandım :))

sanada günaydın canım ....güne saglıkla huzurla başlayalım.hayırlı ramazanlar...ne güzel bebeğimizle ilk ramazanımız en azından bol bol dua edeceğiz.faydalanacagız

Evet canım oruç tutamıyoruz ama başka şekilde ibadet'e devam edebileceğiz hiç olmazsa bebişlerimiz sağlıklı gelsin diye bol bol dua edelim.

herkese ramazanın bereketiyle güzel ve kolay hamililelikler diliyorum. gece sahura kalktım ama ne yediysem çıkardım maalesef şu an niyetsizim öğleden sonraya kadar tutabilirsem tutacağım inş. kolay gelsin :)

Günaydın canım,oruç tutmak büyük cesaret tebrik ediyorum seni ama bebeğinide düşün lütfen oruç tutarken olur mu

Bu arada herkese hayırlı ramazanlar benim eşimde oruç tuttuğundan evdeki bu ramazan havası benimde hep içimi huzurla doldurmuştur.

Çağlayan Çiçek tekrar teşekkürler yardımların için. Muhtemel doğum 16 Şubat dr'umun söylediği.

Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…