herkese ramazanın bereketiyle güzel ve kolay hamililelikler diliyorum. gece sahura kalktım ama ne yediysem çıkardım maalesef şu an niyetsizim öğleden sonraya kadar tutabilirsem tutacağım inş. kolay gelsin :)
ay yuzlum ben tam 12 haftamda 2li taramaya gittim cinsiyeti için birşey soylemedi doktorum
21 inde randevum var ozmaan söylüycek,çok merak ediyorum bebeğimi
canım sen şimdi kaç kilo ile hamile kaldın.Benim kadar değilsindir sanırım.Bende ilk kızıma 84 ile hamile kalmıştım 95 ile doğuma girdim hemen doğumdan sonra tartıldım 87 idim ama süt olsun diye senin gibi baklavalar börekler şerbetler derken yine oldum 94
bu bebişime hamile kaldığımda 95 civarıydım ama şimdi 93.5 geliyoruım mide bulantısından kg verdim 3 ayda.kaydirigubbakcemile2
arada uğraman bile yetiyor burcucum.en azından iyi oldugunu görüyoruz.bulantılarında inşallah biran önce geçer.benim ilk bebeiş kızdı ama hiç bulantım olmamıştı hatta diyordumki 1 kerecik bulantım olsada nasıl birşeymiş görsem.ama bu sefer felaket bulantım oldu.bende diyorumki erkektemi böyle oluyor acaba?
demekki herkeste farklı oluyor canım
az daha dayan 2 haftaya insallah bişeyciğin kalmaz bende kilo verdim merak etme sonra fazlasıyla alacagız zaten:)
ay sorma benim eşimde seneye 2 çocukla beni hemde 5 yıldızlı otele tatile götürecekmiş.çok güzel olacak söz diyor ben pek düşünmiyorum nasıl olacağını ama yinede tatil fikri iyi olacak sanırım:)
herkese ramazanın bereketiyle güzel ve kolay hamililelikler diliyorum. gece sahura kalktım ama ne yediysem çıkardım maalesef şu an niyetsizim öğleden sonraya kadar tutabilirsem tutacağım inş. kolay gelsin :)
ben çekirge devlet hastanesinde yaptım tek kelimeyle tavsiye etmem zübeyde hanıma gitmen daha iyi keşke bende oraya gitseydim şimdi sizi korkutmak istemem ama doğumum çok zor oldu çok korktum hastane pis ve bana denk gelen ebelerde hiç iyi deildi özele imkanın yoksa zübeydeye git cnm hiç düşünme bile
güzelim,ben 80 kiloda kızıma hamile kaldım,95te doğurdum,10 kilo verdim yani 85e düştüm sonra yine 5 kilo aldım ve 90la ikinci hamilelik oldu,geçen hafta tartıldığımda 88.5'dim. valla almamam lazım yoksa doktorum beni kesecek,gerçi vücüdümda cok yağ yok,sporcuydum ve coğu kas,ama yinede kilo fazla tabii.
Umarım cinsiyetini gösterir yani tabi herkes gibi bende çok merak ediyorum.
Sizde de hızlı ayağa kalktığınız zaman bir yavaş uyarısı gibi bir sızı oluyormu kasığınızda? Çok tuhaf gerçekten belki artık daha yavaş hareket etmeliyiz
Beni de listeye yazarmısınız? SAT 12 mayıs, YAŞ: 31, kilo: 78, başka bilgi gerekiyorumu?
Birde ben Ankara'dayım. Buradan herhangi bir bilgiye ihtiyacanız olursa yardımcı olmaya çalışırım :)
sanada günaydın canım ....güne saglıkla huzurla başlayalım.hayırlı ramazanlar...ne güzel bebeğimizle ilk ramazanımız en azından bol bol dua edeceğiz.faydalanacagız
günaydın kızlar,bugün cok yoğun bir gün olacak benim için,çoook çalışmam gerekiyor çoook :)
neyse,arada yine forma bakarım yine. görüşürüüüüz :)
günaydın hanımlar herkes güzel günler geçirir heralde biz 15 haftadan gidiyoz ama ne mide bulantısı geçti nede halsizlik inş. geçicek bu günlerde ama benimki uzun sürecek galiba
ben yemek yiyorum ama kg almıyorum işin garibi hala 67,5
henüz bitmedimi canım 3 aydan sonra yavaş yavaş bitmesi gerekiyomuş.sıcaklardan hafif ye
bebiş alıyosa,gelişiminde problem yoksa sen kilo almasanda olur :)
zaten enaz 6 kiloyla tamamlıyosun hamileliği...
eskisi kadar değil ama kokulara ve görüntülere hassaslaştım, zaten çok yiyemiyorum az ve sık yemeye çalışıyorum öğünlerim genelde meyve türü canım.
hayırlı ramazanlar kuzum....
Günaydın canım,oruç tutmak büyük cesaret tebrik ediyorum seni ama bebeğinide düşün lütfen oruç tutarken olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?