• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

evt cnm yaa doktor normal dedi ama kimsede olmadığını duyunca acaba bende mi bişi var diyorum senin yazını görünce rahatladım bende sürekli olabiliyo cnm gün içinde arada geçiyo arada başlıyo yine bel ağrımda hafiften hafiften var ama kasık sancısı daha tedirgin ediyo evt akıntıda var koyu sarı oluyo bazen ama genelde açık renk hayırlısyla şu 3 4 ayı bi bitirsek sonrası daha rahat inşallah kasık sancısı dediğin seninde regl sancısı gibi mi cnm bnm öyle

günaydın herkese

nurberra canım adet ağrısı gibi değil pek iğne batıyor sanki oşekil bi ağrı oluyor ama bebek büyüdükçe ağrıda biraz daha artıyor çatı oluştuğu içinmiş benim 12 haftam bitiyor bügün yanirahim büyüdükçe ağrılar olabilirmiş

günaydın güzel hamişler
ben geçen sene hamileyken hiç oruç tutmadım bu sene çok uzun nerdeyse 16 saat bebeğinizin susuz kalmaması gerek zaten dinimizde hamile kadınlara bir zorunluluk yok bu sende emziriyorum die tutmucaktım ama zaten çalışıyorum doğru dürüst emziremiyorum o yüzden tutmaya çalışıcam
hadi hayırlı ramazanlar bol bol su için havalar çok sıcak

günaydınn kızlaaaarrr :dance:

hayırlı ramazanlar herkese
oruç tutan arkadaşlara Allah kolaylık versin gerçekten çok zor bu sene oruç tutmak

ama sevabıda o kadar büyük:1rolleyes:

selam herkeslere günaydınlar

hayırlı ramazanlar tekrar.bende tutamıyorum.suuyu az içtimmi zaten hemen ince bir sızı başlıyor başımda baş ağrısı yapıyor bende

çiçek bende gece uyuyamıyorum rahat yaaa....halbuki benimki daha mminnacık ama oıyana yat bu yana yat bi türlü uygun yatma stilini bulamıyorum böyle sersem gibi oluyorum

benimde arada bir böyle içerden iğne gibi bişi batırıyormuş gibi oluyoır...hafif bir sızı gibi geliyo geçiyooo.ama o hoşuma gidiyor daha hissedemem tabi ama içimde bişi olduğunu hissetmemi sağlıyor

Günaydın kızlar,hayırlı ramazanlar herkese,ben oruç tutmuyorum bebişim için.iş yerinde böylede zor olacak ama elden başka birşey gelmiyor.
Dün akşam hiç birşey yapmadan sadece yattım ama gene çok huzursuzdu hiç bir pozisyonu beğenmedi,amuda kalkıcaktım en sonunda :((
Sola yatıyorum olmuyor ,sağ yattım olmadı,sırt üstü yattım oda olmadı,bu bebişin bir derdi var galiba içerdeyken bile ama akşam anlayamadım.Ya dünkü yaptıklarımdan dolayı sıkıntısı geçmedi ama bütün gece döndüm durdum gene doğru dürüst uykumu hiç alamadım.

günaydın çağlayan gamyoncuiremsu

kaç gündür bebişlerimizi görmüyoruz ondanmı acabaa bende çok huzursuzumuyuyamıyorum
kollarım uyusuyo uyurken şekil aramaktan

iki hafta çabuk geçsede gitsek artık iyi oldugunu bilsek belki daha rahat oluruz bilmiyorumkismile

kızlarr rüyamda inci topladım benn tabirde de kız çucuguna işarettir diye yazıyo sositososito

hayırlısı yaa çok heyecanlandım bakalım doğru çıkacakmı sırnaşık şey

günaydın çağlayan gamyoncuiremsu

kaç gündür bebişlerimizi görmüyoruz ondanmı acabaa bende çok huzursuzumuyuyamıyorum
kollarım uyusuyo uyurken şekil aramaktan

iki hafta çabuk geçsede gitsek artık iyi oldugunu bilsek belki daha rahat oluruz bilmiyorumkismile

Sanırım ondan canım,o kol uyuşması bende'de çok oluyor ama daha 2 hafta var dile kolay yaa zamanda geçmek bilmiyor bir türlü.
Gördüğün rüyayda güzelmiş canım hayıra yoralım hayır olsun.:))

günaydın güzel hamişler
ben geçen sene hamileyken hiç oruç tutmadım bu sene çok uzun nerdeyse 16 saat bebeğinizin susuz kalmaması gerek zaten dinimizde hamile kadınlara bir zorunluluk yok bu sende emziriyorum die tutmucaktım ama zaten çalışıyorum doğru dürüst emziremiyorum o yüzden tutmaya çalışıcam
hadi hayırlı ramazanlar bol bol su için havalar çok sıcak

Günaydın canım,sana birşey sorucam sen geçen sene doğumu nerde yaptın bursada bende kendime yer arıyorum ama daha karar veremedim.Zübeyde hanım doğum evi için çok iyi diyorlar ama.Senin düşüncelerin nedir bu hastanelerle ilgili

Günaydın kızlar :)
Benim bugün ikili tarama ultrasonum var inanın çom heyecanlıyım. Öğleden sonrayı nasıl beklicem bilemiyorum. Gerçi kan testlerimi doktorum ayın 16'sında yapıcak o zaman kadar bu renkli ultrason sonucunun bir anlamı yok sanırım. Öylemi? Yani tek başına bir fikir veriyor mu? Birde sizce cinsiyet görünürmü. Bugün 13 hafta oldu bilmiyorumkismile

günaydın hanımlar herkes güzel günler geçirir heralde biz 15 haftadan gidiyoz ama ne mide bulantısı geçti nede halsizlik inş. geçicek bu günlerde ama benimki uzun sürecek galiba

Günaydın canım,sana birşey sorucam sen geçen sene doğumu nerde yaptın bursada bende kendime yer arıyorum ama daha karar veremedim.Zübeyde hanım doğum evi için çok iyi diyorlar ama.Senin düşüncelerin nedir bu hastanelerle ilgili

ben çekirge devlet hastanesinde yaptım tek kelimeyle tavsiye etmem zübeyde hanıma gitmen daha iyi keşke bende oraya gitseydim şimdi sizi korkutmak istemem ama doğumum çok zor oldu çok korktum hastane pis ve bana denk gelen ebelerde hiç iyi deildi özele imkanın yoksa zübeydeye git cnm hiç düşünme bile

ben çekirge devlet hastanesinde yaptım tek kelimeyle tavsiye etmem zübeyde hanıma gitmen daha iyi keşke bende oraya gitseydim şimdi sizi korkutmak istemem ama doğumum çok zor oldu çok korktum hastane pis ve bana denk gelen ebelerde hiç iyi deildi özele imkanın yoksa zübeydeye git cnm hiç düşünme bile

Şu anda kontrole gittiğim yer özel ama,doğum için yüksek ücret alıyorlarmış diye söylüyorlar bende yüksek mebla ödemektense zübeyde hanım'a gidiyim dedim.Gerçi daha erken araştırıyorum ama fikir edinmek açısından iyi oluyor teşekkür ederim a.s.

gözün aydınnnnnn:emir_bebek:

sağol canım

hihoyyyt:lepi::teytey::dance:alkisalkisalkis

harika canım çok sevindiimmmm ohhh ferahladık darısı başımıza inşalllaaahhh

inşallah canım darısı başına

Bu arada bende çok sevindim. Bende yarın ikili tarama için ultrasonum var 3 boyutlu. Çok heyecanlıyım.

hadi bakalım haberlerini bekliyoruz

gözün aydın arkadaşımm...çok sevindimm:nazar:

nur cum çok sağoll
çok sevindim cnm hayırlı oslun darısı bizeee

hayırlı haberler alırsınız sizde inşallah
gözün aydın canım,olumunekankayizsmile güzel haberlerinin devamı da gelir umarım

inşallah canım hayırlısıyla bi alalım elimize

ben sözleşmeli çalıştım 4 yıl sonra bıraktım benim bebişim tüp bebek oyüzden tedavilerle uğraşmak zorundaydık işle aynı anda gitmiyordu

sevim_li kaçıncı denemede oldu.

günaydın hanımlar herkes güzel günler geçirir heralde biz 15 haftadan gidiyoz ama ne mide bulantısı geçti nede halsizlik inş. geçicek bu günlerde ama benimki uzun sürecek galiba

valla ben o okuna çok şanslıyım birkaç sefer bulantım oldu ilk 8 haftaya kadar da devamlı kasılmalar şimdi çok nadir kasılıyor.olduğunu bile unutturuyor benim uslu ama içerde yaramaz kızım aklinialirimsmile

Günaydın kızlar :)
Benim bugün ikili tarama ultrasonum var inanın çom heyecanlıyım. Öğleden sonrayı nasıl beklicem bilemiyorum. Gerçi kan testlerimi doktorum ayın 16'sında yapıcak o zaman kadar bu renkli ultrason sonucunun bir anlamı yok sanırım. Öylemi? Yani tek başına bir fikir veriyor mu? Birde sizce cinsiyet görünürmü. Bugün 13 hafta oldu bilmiyorumkismile

ben 12 haftamdayım görebiliriz demişti dr. cinsiyetini ama bazı bebekler göstermeyebiliyomuş..

ay yuzlum ben tam 12 haftamda 2li taramaya gittim cinsiyeti için birşey soylemedi doktorum
21 inde randevum var ozmaan söylüycek,çok merak ediyorum bebeğimi

Umarım cinsiyetini gösterir yani tabi herkes gibi bende çok merak ediyorum.
Sizde de hızlı ayağa kalktığınız zaman bir yavaş uyarısı gibi bir sızı oluyormu kasığınızda? Çok tuhaf gerçekten belki artık daha yavaş hareket etmeliyiz :emir_bebek:
Beni de listeye yazarmısınız? SAT 12 mayıs, YAŞ: 31, kilo: 78, başka bilgi gerekiyorumu?
Birde ben Ankara'dayım. Buradan herhangi bir bilgiye ihtiyacanız olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

Günaydın canım bu durumda zaten sen hiç tutamazsın ki oruç,benim yeni doğum yapmış arkadaşım 6 ayına kadar çekmişti bunu ama çokta güzel bir kızı oldu :))

Sudenur günaydın canım.

sanada günaydın canım ....güne saglıkla huzurla başlayalım.hayırlı ramazanlar...ne güzel bebeğimizle ilk ramazanımız en azından bol bol dua edeceğiz.faydalanacagız:nazar:

herkese ramazanın bereketiyle güzel ve kolay hamililelikler diliyorum. gece sahura kalktım ama ne yediysem çıkardım maalesef şu an niyetsizim öğleden sonraya kadar tutabilirsem tutacağım inş. kolay gelsin :)

Umarım cinsiyetini gösterir yani tabi herkes gibi bende çok merak ediyorum.
Sizde de hızlı ayağa kalktığınız zaman bir yavaş uyarısı gibi bir sızı oluyormu kasığınızda? Çok tuhaf gerçekten belki artık daha yavaş hareket etmeliyiz :emir_bebek:
Beni de listeye yazarmısınız? SAT 12 mayıs, YAŞ: 31, kilo: 78, başka bilgi gerekiyorumu?
Birde ben Ankara'dayım. Buradan herhangi bir bilgiye ihtiyacanız olursa yardımcı olmaya çalışırım :)

aynı şeyler bende de oluyor canım.12 ile 13 hafta
Bu haftada bebeğinizin yüzü giderek daha da insana benzemektedir. Gözleri kafasının iki tarafındayken ortaya doğru kaymaya başlar. Kulakları hemen hemen dudaklarının hizasındayken, yukarıya doğru çıkar. Ultrasonla cinsiyet belirlemek için erkendir, ama dışarıdan bakıldığında cinsiyet belirlenebilir. Minik yavrunuzun boyu biraz daha uzar.

Yine bu hafta, Birinci Trimester’in son haftasıdır. Artık bulantı, kusma şikayetleriniz yok denecek kadar azdır. Bu haftadan itibaren kendinizi fazla yormamanız ve dinlenmeniz gerekir. Rahminiz giderek büyüdüğü için etrafındaki zar gerilir ve bunun sonucunda hafif bir kasık ağrısı hissedebilirsiniz. Eski kıyafetleriniz dar gelmeye başlayabilir.

Bu süreçte gebelik belirtileri ve düşük yapma riskiniz de azalır. Hamileliğe iyice alışmışsınızdır.
Salgılanan gebelik hormonları nedeniyle cildinizde lekelenme problemleri yaşayabilirsiniz. Özellikle de yüz ve boyun bölgesinde. Korkmayın! Bu lekeker geçicidir, doğumdan sonra geçer.

Back