2011 Şubat Anneleri

merhaba ben 2010 şubat annesiyim ve bir kızım var senın şikayetlerini 8 ay çektim kendimden bile tiksinmiştim kokular ve bulantı benı mahvetti....ama bu bebek herşeye değer...

Kızlar sayfaların hepsini okumaya yetişemedim.Şimdilik okuduğum kadarına cevap veriyorum.Ramazanımız mübarek olsun hepimizin.Allah yenisine erişmeyi nasip eder inşallah...

canım ben ilk gebeliğimde kullanmıştım onu
demir hapı

Saol nurberracım. Çağlayançicek benim için yapmış saolsun çok da güzel olmuşş Hemen ekledimmm.:1hug:

aramızda 3 gün var sadece.bebişler peşpeşe gelecek desene

Ay hangi ara 20 küsür sayfa yazdınız? :)
Bir pazara gittim geldim baktım sayfalar dolmuş taşmış okumaktan yoruldumbilmiyorumkismile

Anne gibisi varmı ya hele bir doğsun ozman esas ben ne çektirmişim diyeceksin.Gece sabahlamalar,hastalandığında başından ayrılmamalar.Boşuna cennet anaların altındadır hadisi söylenmemiş değil mi?

yok zaten yatırmak için değil taşımak için istiyorum

Taşımak için kesinlikle öneririm çünkü ben çok kullandım onu.

canım sen şimdi kaç kilo ile hamile kaldın.Benim kadar değilsindir sanırım.Bende ilk kızıma 84 ile hamile kalmıştım 95 ile doğuma girdim hemen doğumdan sonra tartıldım 87 idim ama süt olsun diye senin gibi baklavalar börekler şerbetler derken yine oldum 94
bu bebişime hamile kaldığımda 95 civarıydım ama şimdi 93.5 geliyoruım mide bulantısından kg verdim 3 ayda.kaydirigubbakcemile2

arada uğraman bile yetiyor burcucum.en azından iyi oldugunu görüyoruz.bulantılarında inşallah biran önce geçer.benim ilk bebeiş kızdı ama hiç bulantım olmamıştı hatta diyordumki 1 kerecik bulantım olsada nasıl birşeymiş görsem.ama bu sefer felaket bulantım oldu.bende diyorumki erkektemi böyle oluyor acaba?
demekki herkeste farklı oluyor canım
az daha dayan 2 haftaya insallah bişeyciğin kalmaz bende kilo verdim merak etme sonra fazlasıyla alacagız zaten:)
ay sorma benim eşimde seneye 2 çocukla beni hemde 5 yıldızlı otele tatile götürecekmiş.çok güzel olacak söz diyor ben pek düşünmiyorum nasıl olacağını ama yinede tatil fikri iyi olacak sanırım:)

Son düzenleme:
canım benimde öyle kasıklarım ve belim ağrıyor doktor normal deidi banada arada akkıntı falan da olur dedi ki oluyor zaten

evt cnm yaa doktor normal dedi ama kimsede olmadığını duyunca acaba bende mi bişi var diyorum senin yazını görünce rahatladım bende sürekli olabiliyo cnm gün içinde arada geçiyo arada başlıyo yine bel ağrımda hafiften hafiften var ama kasık sancısı daha tedirgin ediyo evt akıntıda var koyu sarı oluyo bazen ama genelde açık renk hayırlısyla şu 3 4 ayı bi bitirsek sonrası daha rahat inşallah kasık sancısı dediğin seninde regl sancısı gibi mi cnm bnm öyle

canım benimde bulantım aşırı ölüyorum kusmaktan 11 haftalık hamileyim senin kaç haftalık oldu?nezaman geçer bu bulantılar...

canım benimde bulantım aşırı ölüyorum kusmaktan 11 haftalık hamileyim senin kaç haftalık oldu?nezaman geçer bu bulantılar...

cnmm geçmiş olsun yaa bulantıda zor inş geçer.
bazılarında 4.ayın sonuna kadar bazılarında 12.hafta sonunda geçiyo inş seninde bu haftadan itibaren biter rahatlarsın bnm bulantı yok çok şükür ama sancım oluyo işte hamişlik zor ama çok şükür nasiip oldu bu güzel duygu bebişlerimiz için değer artık

saol canım inan çok zor geçiyor allah sanada şifa versin ....

İçimizde en zor geçiren bir tek sen kaldın galiba canım,bu bebiş yedi seni resmen (
Sen böyle yazınca halime şükrediyorum bak benden dahada kötüleri varmış diye birazcık daha sık dişini artık 3.ay bitiminde inş.normale dönersin canım

Günaydın kızlar,hayırlı ramazanlar herkese,ben oruç tutmuyorum bebişim için.iş yerinde böylede zor olacak ama elden başka birşey gelmiyor.
Dün akşam hiç birşey yapmadan sadece yattım ama gene çok huzursuzdu hiç bir pozisyonu beğenmedi,amuda kalkıcaktım en sonunda (
Sola yatıyorum olmuyor ,sağ yattım olmadı,sırt üstü yattım oda olmadı,bu bebişin bir derdi var galiba içerdeyken bile ama akşam anlayamadım.Ya dünkü yaptıklarımdan dolayı sıkıntısı geçmedi ama bütün gece döndüm durdum gene doğru dürüst uykumu hiç alamadım.

Günaydın herkese, ben de tutamayacağım malesef günler uzun ve susuz kalırsam iyice halsiz düşerim diye korktum.
Çağlayançiçek benim de bulantı ve kusmalarım devam ediyor hala. 4 ayda geçer die umut ediyorum hayırlısıyla.:1hug:

Günaydın canım bu durumda zaten sen hiç tutamazsın ki oruç,benim yeni doğum yapmış arkadaşım 6 ayına kadar çekmişti bunu ama çokta güzel bir kızı oldu :))

Sudenur günaydın canım.

GÜnaydın bayanlar.. ne tesadüf bende oruç tutamıyorum.. sahurada kalktım hiç acıkmadım ama eşim yemin verdirdi tutabilirim diye düşünüyorum aslında zararlı olur mu ki...doktorum tutma dedi ama

GÜnaydın bayanlar.. ne tesadüf bende oruç tutamıyorum.. sahurada kalktım hiç acıkmadım ama eşim yemin verdirdi tutabilirim diye düşünüyorum aslında zararlı olur mu ki...doktorum tutma dedi ama

Günaydın,sen tutabilirsin ama bebeğin dayanamazki açlığa ve özelliklede susuzluğa bebeğimizin suya ihtiyacı var.Dr.lar boşuna demiyor günde 2-2.5lt su için diye,tutmaman bebeğin için daha iyi olur canım

günadın cutie..
senin sayende bende çizelge yaptım neden önce yapmadıysam..
image URL'yi seçiyorsun ordada iki seçenek var alttakini profil ayarlarında çizelge kısmını seç yapıştır... çıkıyo..

Günaydın,sen tutabilirsin ama bebeğin dayanamazki açlığa ve özelliklede susuzluğa bebeğimizin suya ihtiyacı var.Dr.lar boşuna demiyor günde 2-2.5lt su için diye,tutmaman bebeğin için daha iyi olur canım

o açıdan hiç düşünmedim..
aç kalınca tansiyon sorunuda çıkıyo..
bulantım falanda varda Allah bi kolaylık verir diye düşünmüştüm..
çok ilginç birşey Allah böyle bir kolaylık sağlamış bize madem.. bu sene tutamam belki ama inşallah O'na ibadet edecek.. dua edecek yeni bir kulun (inşallah) hayırlı bir kulun dünyaya gelmesine vesile oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…