saol canım öyle olucak galiba herkes erkek hayırlısı olsunda sağlıkla gelsinde erkek kız hepsinin başımızın üstünde yeri var sonuçta sizin bellimi cinsiyeti
cinsiyetini öğrenen annişler isimleriniz hazırmı bizim kafamızda önceden tasarladığımız bir isim yoktu bazıları önceden der ya kız olusa şu erkek olusa bu olacak diye kesin benim öyle değildi bakalım doğana kadar çok değişir fikirler
cinsiyet büyük ihtimalle belli oluyor ikili testte usg kalitesine ve doktorun bilgisine göre biz ikili teste öğrendik %99 kesin dedi oktorumuz
Evet canım ilk çocuk olunca ayrım hele hiç ama hiç olmuyor.Keşke belli olsa canm ama dr.söylemedi 12.haftada erken daha dedi.25 ağustos'u bekliyorum bende işte
ben de bu hafta üçlü testi yaptırdım hamdolsun temiz çıktı :)
bizimki çok bariz belliydi ve uzun bi süre izin verdi pipisine bakmamıza :)) oyüzden %99 kesin dedi yani ben 12+1 de öğrendim ikili teste
bizimki çok bariz belliydi ve uzun bi süre izin verdi pipisine bakmamıza :)) oyüzden %99 kesin dedi yani ben 12+1 de öğrendim ikili teste
ayyy heyecanlandım şimdi pazartesi iple çekiyorum zaten hayırlsıyla bizde görürüz inş :)
gelir gelmez yazarım size
3lü test için çok erken aslında, 16-20 haftalar arasında yapılıyor. testin adını falan karıştırmış olabilir misin acaba?
ihihihih çok şeker yaaaaa bende ne görücem acabaaa
bizimde gidince 12+2 olcak allah nasip ederse sizi okuyunca iiççim kıpırdıyo günler bi geçse
istanbuldasın ve meslektaşız sanırım :) tabi ben çalışmıyorum inş öğrenirsin canım erkek bebek bide çok çabuk belli oluyormuş
11. haftada 2liyi yaptırdık
13.haftada 3lüyü(yani down sendromu testini)
tek benim de değil üstelik başka hanımlara da yapıldı orada
ohh yaa ne kadar güzel,bizimki erken dedi bıraktı o kadar.
düşündüğünüz isimlerde çok güzel gerçekten çok yaygın ve bilinen isimler değil.
saol canım isimiyle gelir inş sağlıkla ssıhatle hepimizin kucağına meleklerimiz inş bi dahaki kontrolde öğrenirsin cinsiyetini
evt cnm bnede öğretmneim ama daha atanmayı bekleyen bi öğretmen buyıldan ümidim yok fazla sınav ii değildi hayırlıs bakalım
erkekler erken gösteriyomuş bizim yaramazda bakalım nolcak
11. haftada 2liyi yaptırdık
13.haftada 3lüyü(yani down sendromu testini)
tek benim de değil üstelik başka hanımlara da yapıldı orada
İnş.canım nazlı çıkmassa meleğimiz görürürüz inş.hayır kendini gösterse bizde ona göre birşeyler alsak artık,özeniyor insan ne görse :))
erken olması bir bakımada iyi olmuş aslında bizim gibi stres yaşamayacaksın artık.Biz şimdi 2'li bekledik strese girdik nasıl olacak diye senin hepsi bitti çok şükür inş.bizimkilerde böyle güzel çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?