2011 Şubat Anneleri

saol canım öyle olucak galiba herkes erkek hayırlısı olsunda sağlıkla gelsinde erkek kız hepsinin başımızın üstünde yeri var sonuçta sizin bellimi cinsiyeti

Evet canım ilk çocuk olunca ayrım hele hiç ama hiç olmuyor.Keşke belli olsa canm ama dr.söylemedi 12.haftada erken daha dedi.25 ağustos'u bekliyorum bende işte

biz isim konusunda kararsız kaldık büyük ihtimalle emir olucak ama olmassa kayra yada talha olucak kayra ve emir daha büyük ihtimal

cinsiyetini öğrenmedik daha ama kız olursa ismi hazır

ayşegüll

erkek olursada sarp istiyorum soyadımızda er sarper

Evet canım ilk çocuk olunca ayrım hele hiç ama hiç olmuyor.Keşke belli olsa canm ama dr.söylemedi 12.haftada erken daha dedi.25 ağustos'u bekliyorum bende işte

bizimki çok bariz belliydi ve uzun bi süre izin verdi pipisine bakmamıza :)) oyüzden %99 kesin dedi yani ben 12+1 de öğrendim ikili teste

bizimki çok bariz belliydi ve uzun bi süre izin verdi pipisine bakmamıza :)) oyüzden %99 kesin dedi yani ben 12+1 de öğrendim ikili teste

ihihihih çok şeker yaaaaa bende ne görücem acabaaa
bizimde gidince 12+2 olcak allah nasip ederse sizi okuyunca iiççim kıpırdıyo günler bi geçse

ohh yaa ne kadar güzel,bizimki erken dedi bıraktı o kadar.
düşündüğünüz isimlerde çok güzel gerçekten çok yaygın ve bilinen isimler değil.

ihihihih çok şeker yaaaaa bende ne görücem acabaaa
bizimde gidince 12+2 olcak allah nasip ederse sizi okuyunca iiççim kıpırdıyo günler bi geçse

evet çok şekerdi yani acayip komik bi muayene oldu doktor pozisyonu değiştirmesi için elinden geleni yaptı ama beyfendi pipisini kapatmak bilmedi çok haşarıydı yani şimdiden belli etti rengini doktorun işin ehli biriyse genelde anlıyorlar

istanbuldasın ve meslektaşız sanırım :) tabi ben çalışmıyorum inş öğrenirsin canım erkek bebek bide çok çabuk belli oluyormuş

evt cnm bnede öğretmneim ama daha atanmayı bekleyen bi öğretmen buyıldan ümidim yok fazla sınav ii değildi hayırlıs bakalım
erkekler erken gösteriyomuş bizim yaramazda bakalım nolcak

11. haftada 2liyi yaptırdık
13.haftada 3lüyü(yani down sendromu testini)

tek benim de değil üstelik başka hanımlara da yapıldı orada

erken olması bir bakımada iyi olmuş aslında bizim gibi stres yaşamayacaksın artık.Biz şimdi 2'li bekledik strese girdik nasıl olacak diye senin hepsi bitti çok şükür inş.bizimkilerde böyle güzel çıkar

saol canım isimiyle gelir inş sağlıkla ssıhatle hepimizin kucağına meleklerimiz inş bi dahaki kontrolde öğrenirsin cinsiyetini

İnş.canım nazlı çıkmassa meleğimiz görürürüz inş.hayır kendini gösterse bizde ona göre birşeyler alsak artık,özeniyor insan ne görse :))

evt cnm bnede öğretmneim ama daha atanmayı bekleyen bi öğretmen buyıldan ümidim yok fazla sınav ii değildi hayırlıs bakalım
erkekler erken gösteriyomuş bizim yaramazda bakalım nolcak

ben sözleşmeli çalıştım 4 yıl sonra bıraktım benim bebişim tüp bebek oyüzden tedavilerle uğraşmak zorundaydık işle aynı anda gitmiyordu

İnş.canım nazlı çıkmassa meleğimiz görürürüz inş.hayır kendini gösterse bizde ona göre birşeyler alsak artık,özeniyor insan ne görse :))

inş inş canım ben dışarıya pek çıkamadığım için henüz özenemiyorum çıkarsam ilk işim ilk elbisesini alıcam sonrada 6. aydan sonra başlıyacam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…