ben sözleşmeli çalıştım 4 yıl sonra bıraktım benim bebişim tüp bebek oyüzden tedavilerle uğraşmak zorundaydık işle aynı anda gitmiyordu
olsun cnm ii yapmışsın diploman sende nasılsa ilerde düşünürsen başlarsın.ne güzel Yüce mevlam bize bu duyguyu tattırdı olmayan herkese de nasip etsin inşş isteyen herkese
ne kadar şükretsek az gerçekten bnmde bir yıllık bekleyişten sonra nasip oldu çok şükür Rabbim sağlık versin hepsine
amin canım inş acayip bi duygu korkulu mutu tedirgin hepsi bir arada bukadar karmaşık şeylerin hepsini bir arada yaşamakta insanı bi tuhaf yapıyor
arkadaşlar görüşürüz yemek yapayım ben barii otur otur nereye kadar
yarın görüşürüz hoşçakalınn
yaa arkadaşlar ne güzel anlaşmıştık yemekten bahsetmeyelim kimsenin canı çekmesin diye. şu sitenin bize yaptığına bakın, üstte yanda hep yiyecek (hem de en lezzetlilerinden) hiç mi düşünmüyolar ama ya bunun hamilesi var, aşereni var)) sabahtan beri bakıyorum değişir belki diye, yok hala aynı... klava:
kesinlikle cnm mutlu ama bi yandan endişe acaba iimi düşüncesi günleri iple çekme onu görebilmek için bekleyişş zorr ama çok değerli bi hal
canım bnm bide sürekli kasık ağrılarım oluyo mesela şimdi var o beni endişelendiriyo ama doktor olabilir dedi bazı hamilliklerde hep devam ediyomuş ne biliim bi gün var bi gün yok derken geçiyo inş ssağlıkla devam eder. her wc ye gidişimde tedirgin gidiyorum ama Rabbime emanet O ömür vermişse gerisi boş
Çğalayan Çiçek yardımın için çok teşekkür ederim. Dilerim bu sefer başarabilmişimdir :))
Kızlar merhabaopuyorumnanaktan, iki günlüğüne teyzemdeyim, çok özlemişim sohbetini ilaç gibi geldi, bebiş beni hala kusturuyor kızlar bugün tartıda 73 kg ibresini gördüm çok kilo veriyorum istemeden ya bebek beslenemezse diye korkuyorum...
Ve kağan dün gece 3 te uyandı, sabaha kadar ayağımda salladım sallamayı bıraktıkça uyandı, ayağımda sallarken 2 sefer sızmışım saate baktım 7 olmuş !! o saate kadar ayağımda sallamışım... ve bugün feci yorgunum birazdan eşim gelecek, akşam biraz daha oturup dönücez,
Eşim 2 çocukla seneye tatil planları yapıyor, bana çok iyi gelecekmiş çok eğlenecekmişiz hayırrlısı dedim biraz zor olacak gibi... daha zamanı var bakalım
Oyy bugün sayısını bilmediğim kadar çok kustum artık sadece safra çıkıyor inatla midem bulanmaya devam ediyor, kız bebekte böylemi oluyor acaba...
Uygun bir zamanda geçmişe bakıcam hepinizi öpüyorum
Kızlar merhabaopuyorumnanaktan, iki günlüğüne teyzemdeyim, çok özlemişim sohbetini ilaç gibi geldi, bebiş beni hala kusturuyor kızlar bugün tartıda 73 kg ibresini gördüm çok kilo veriyorum istemeden ya bebek beslenemezse diye korkuyorum...
Ve kağan dün gece 3 te uyandı, sabaha kadar ayağımda salladım sallamayı bıraktıkça uyandı, ayağımda sallarken 2 sefer sızmışım saate baktım 7 olmuş !! o saate kadar ayağımda sallamışım... ve bugün feci yorgunum birazdan eşim gelecek, akşam biraz daha oturup dönücez,
Eşim 2 çocukla seneye tatil planları yapıyor, bana çok iyi gelecekmiş çok eğlenecekmişiz hayırrlısı dedim biraz zor olacak gibi... daha zamanı var bakalım
Oyy bugün sayısını bilmediğim kadar çok kustum artık sadece safra çıkıyor inatla midem bulanmaya devam ediyor, kız bebekte böylemi oluyor acaba...
Uygun bir zamanda geçmişe bakıcam hepinizi öpüyorum
herkese hayılrı ramazanlar arkadaşlar
oruç konusunda bilemiyorum ki bende emin değilim tam aslında
birkaç gündür sabah hastaneye gittiğimiz için öğleye kadar hiçbirşey yemiyorum,tahliller falan..
susuzluk korkutuyor açlık değilde
bazen Rabbim yardım eder hem bebeğiminde ilk ramazanı ilk oruçları tutayım diyorum
bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?