• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

yasese'cim gözün aydın canım :))

ne şanslısınız deniz kenarındasınız gerçi nem olur ama o püfürtüsü kokusu sesi herşeye değer.kenarında şöyle serinlikte bir yürüyüş insanın tüm stresini alıyor

ahhhh denizzz ahhhh mirmirmirmir

inşallah bizde bayramda tatil planları yapıyoruz inşallahh doktor ve bebişim izin verirde sorun çıkmaz deniz özlemimi gideririm.bırak yüzmeyi denizi görmeyi bile özledimmm

Deniz'le evimin arasında 3 sokak var sadece canım,balkonumdan bakıncada gözüküyor o yüzden şanslıyım deniz'i olan bir yerde yaşıyorum.Deniz bana sakinlik ve huzur getiriyor mutlu oluyorum orda :))

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Hyves • iGoogle
Email Signatures: AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail
Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Desktop Widgets: HTML file • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 Gadget
Bunlardan hangisini çizelge kısmına yapıştırıcaz bir türlü yapamadım...

Bunlardan hiç biri değil canım.Ben yapıyım mı sana istermisin :))

http://lbdf.lilypie.com/Fsgtp3.png
şöyle bir yazı olması gerekiyor onu bulup alman gerekiyor

mrb nasılsınız arkadaşlar....ay ben çookkkkkkkk sıkılıyorumm eşim işte yalnızmm evde hiçç kimsede yokkkk görüşebilceğimm olanlarda çok uzakta öff...bebişimm sağlıkla gelsede onla geçirsem zamanımı....umarım hayırlı ve bereketli bir ramazan geçiririz...oruç tutamayacak olmak bana çok ağır geliyor ama bebişimin sağlığını riske atmamak için mecburum...artık sonra yavaş yavaş ödüyeceğim oruç borçlarımı:(bizde bugün apartmanda mukabele başladık ben okuyacağımm bakalım artık hayırlısı...bebeklerimizin cinsiyetleri belli olmaya başlamış artık yavaş yavaş...herhalde şuanda prensler çoğunlukta.bizde 16.haftada gidice ağustosun 26sı gibi gidicez inş bizde öğreniriz bebeğimizin cinsiyetini...ve sağlıkla gelişmeye devam ettiğini....

Benimde 25 ağustos 1 gün arayla gidicez kontrole ama daha çok var :))
Allah kabul etsin canım mukabelerinizi.Annemde gider her sene atlamadan.

ben de bu hafta üçlü testi yaptırdım hamdolsun temiz çıktı :)

Gözün aydın canım :)) Biz 2'li testleri yeni yaptırdık daha erken değilmi 3lü için.:kedi:

kızlar ben çıkıyorum,mesaim bitti,evime gidip küçük meleğimle uyumak istiyorum :) yarın görüşürüz...

cnm çok hoşsun yaaa işte kimi az kimi çok sağlık olsun en başta tabideee
aslında bebişin alması önemli ama işte etraftanda çok zyıfsın bebek beslenemiyodur gibi yorumlar gelincee ihihihih sankim hepsi doktor gibi yani ne kadar kilo okadar ii bebiş için anlayışı hakim :ecrin_bebek:bende alırım inş cnm bakalım önümüzdeki aylar durumu bildirirm hahaha

yasese'cim gözün aydın canım :))

Deniz'le evimin arasında 3 sokak var sadece canım,balkonumdan bakıncada gözüküyor o yüzden şanslıyım deniz'i olan bir yerde yaşıyorum.Deniz bana sakinlik ve huzur getiriyor mutlu oluyorum orda :))

Bunlardan hiç biri değil canım.Ben yapıyım mı sana istermisin :))

http://lbdf.lilypie.com/Fsgtp3.png
şöyle bir yazı olması gerekiyor onu bulup alman gerekiyor

Benimde 25 ağustos 1 gün arayla gidicez kontrole ama daha çok var :))
Allah kabul etsin canım mukabelerinizi.Annemde gider her sene atlamadan.

Gözün aydın canım :)) Biz 2'li testleri yeni yaptırdık daha erken değilmi 3lü için.:kedi:

Bilmem doktorumuz söyledi biz de yaptırdıkkafamçokkarıştı

merhabalar bende 2011 şubat ve erkek annesi olucam inş sanırım şubat ayı erkek ayı olucak hadi hayırlısı

hayırlı olsun cnm oğluşun sağlıkla al kucağına darsı bize bizde öğreniriz en kısa zmaanda inş bnm içimden de erkek geçiyo ama kısmet sağlıklı olsunda farketmez hiç tabiki Allah ne nasip ederse sen hissediyomuydun cnm ne tür yemeklere düşkündün tatlı ekşi falan:)

Bilmem doktorumuz söyledi biz de yaptırdıkkafamçokkarıştı

Bizim daha 16 gün varda dr.gitmemize canım ,ama dr yaptırdıysa vardır bir bildiği :)

merhabalar bende 2011 şubat ve erkek annesi olucam inş sanırım şubat ayı erkek ayı olucak hadi hayırlısı

2011 şubat anneleri hepimiz erkek doğuracağız galiba topiğimizin 3.erkek anneside geldi.Hoşgeldin canım.hayırlı olsun bebişinde :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar bu gün işler yoğundu ancak girebildim yine bayağı muhabbet etmişiz yine yeni gelenlşer olmuş hoşgelmişler.sonuçları iyi çıkanları gözü aydın olsun ve kilo almayıp veren arkadaşlar gerçekten şaşırtıcı ben 2 kilo aldım 3 ayda herkesin bünyesi gerçekten farklı oluyor göbeğimde çok çıktı ben bile şaşırıyorum 58.7 ile hamile kaldım şimdi 60.5 lerdeyim

iyi akşamlar kızlar.. ben çıkıyorum.. hepinize hayırlı bereketli sağlılıklı Ramazanlar olsun inşallah... Allah ibadetlerimizi kabul etsin.. dua ve selametle...

hayırlı olsun cnm oğluşun sağlıkla al kucağına darsı bize bizde öğreniriz en kısa zmaanda inş bnm içimden de erkek geçiyo ama kısmet sağlıklı olsunda farketmez hiç tabiki Allah ne nasip ederse sen hissediyomuydun cnm ne tür yemeklere düşkündün tatlı ekşi falan:)
saol canım darısı hepinizin başına benimde aklımdan hep erkek geçiyordu ama yemek konusunda ne ekşi ne tatlı diye bi ayrımım olmadı tatlıyıda yedim ekşiyide bazen del gibi ekşi şeyler yedim bazen deli gibi tatlı bence doğru değil bu yöntem :))) ikili testini yaptırdınmı

saol canım darısı hepinizin başına benimde aklımdan hep erkek geçiyordu ama yemek konusunda ne ekşi ne tatlı diye bi ayrımım olmadı tatlıyıda yedim ekşiyide bazen del gibi ekşi şeyler yedim bazen deli gibi tatlı bence doğru değil bu yöntem :))) ikili testini yaptırdınmı

ikili için pazartesi gidicem inş cnm yaptırmadım daha.evt yaa tatlı ekşi değişiyo cidden bnmde öle bazen bi saralle istiyorum onu yiyorum bazen ekşi elma değişik yaniiii:1:hayırlısı olsunda en başta o

Bizim daha 16 gün varda dr.gitmemize canım ,ama dr yaptırdıysa vardır bir bildiği :)

2011 şubat anneleri hepimiz erkek doğuracağız galiba topiğimizin 3.erkek anneside geldi.Hoşgeldin canım.hayırlı olsun bebişinde :emir_bebek:

saol canım öyle olucak galiba herkes erkek hayırlısı olsunda sağlıkla gelsinde erkek kız hepsinin başımızın üstünde yeri var sonuçta sizin bellimi cinsiyeti

cinsiyetini öğrenen annişler isimleriniz hazırmı bizim kafamızda önceden tasarladığımız bir isim yoktu bazıları önceden der ya kız olusa şu erkek olusa bu olacak diye kesin benim öyle değildi bakalım doğana kadar çok değişir fikirler

ikili için pazartesi gidicem inş cnm yaptırmadım daha.evt yaa tatlı ekşi değişiyo cidden bnmde öle bazen bi saralle istiyorum onu yiyorum bazen ekşi elma değişik yaniiii:1:hayırlısı olsunda en başta o

cinsiyet büyük ihtimalle belli oluyor ikili testte usg kalitesine ve doktorun bilgisine göre biz ikili teste öğrendik %99 kesin dedi oktorumuz

Back