yasese'cim gözün aydın canım :))
Deniz'le evimin arasında 3 sokak var sadece canım,balkonumdan bakıncada gözüküyor o yüzden şanslıyım deniz'i olan bir yerde yaşıyorum.Deniz bana sakinlik ve huzur getiriyor mutlu oluyorum orda :))
Bunlardan hiç biri değil canım.Ben yapıyım mı sana istermisin :))
http://lbdf.lilypie.com/Fsgtp3.png
şöyle bir yazı olması gerekiyor onu bulup alman gerekiyor
Benimde 25 ağustos 1 gün arayla gidicez kontrole ama daha çok var :))
Allah kabul etsin canım mukabelerinizi.Annemde gider her sene atlamadan.
Gözün aydın canım :)) Biz 2'li testleri yeni yaptırdık daha erken değilmi 3lü için.:kedi:
ne şanslısınız deniz kenarındasınız gerçi nem olur ama o püfürtüsü kokusu sesi herşeye değer.kenarında şöyle serinlikte bir yürüyüş insanın tüm stresini alıyor
ahhhh denizzz ahhhh mirmirmirmir
inşallah bizde bayramda tatil planları yapıyoruz inşallahh doktor ve bebişim izin verirde sorun çıkmaz deniz özlemimi gideririm.bırak yüzmeyi denizi görmeyi bile özledimmm
Deniz'le evimin arasında 3 sokak var sadece canım,balkonumdan bakıncada gözüküyor o yüzden şanslıyım deniz'i olan bir yerde yaşıyorum.Deniz bana sakinlik ve huzur getiriyor mutlu oluyorum orda :))
For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Hyves • iGoogle
Email Signatures: AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail
Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Desktop Widgets: HTML file • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 Gadget
Bunlardan hangisini çizelge kısmına yapıştırıcaz bir türlü yapamadım...
Bunlardan hiç biri değil canım.Ben yapıyım mı sana istermisin :))
http://lbdf.lilypie.com/Fsgtp3.png
şöyle bir yazı olması gerekiyor onu bulup alman gerekiyor
mrb nasılsınız arkadaşlar....ay ben çookkkkkkkk sıkılıyorumm eşim işte yalnızmm evde hiçç kimsede yokkkk görüşebilceğimm olanlarda çok uzakta öff...bebişimm sağlıkla gelsede onla geçirsem zamanımı....umarım hayırlı ve bereketli bir ramazan geçiririz...oruç tutamayacak olmak bana çok ağır geliyor ama bebişimin sağlığını riske atmamak için mecburum...artık sonra yavaş yavaş ödüyeceğim oruç borçlarımıbizde bugün apartmanda mukabele başladık ben okuyacağımm bakalım artık hayırlısı...bebeklerimizin cinsiyetleri belli olmaya başlamış artık yavaş yavaş...herhalde şuanda prensler çoğunlukta.bizde 16.haftada gidice ağustosun 26sı gibi gidicez inş bizde öğreniriz bebeğimizin cinsiyetini...ve sağlıkla gelişmeye devam ettiğini....
Benimde 25 ağustos 1 gün arayla gidicez kontrole ama daha çok var :))
Allah kabul etsin canım mukabelerinizi.Annemde gider her sene atlamadan.
ben de bu hafta üçlü testi yaptırdım hamdolsun temiz çıktı :)
Gözün aydın canım :)) Biz 2'li testleri yeni yaptırdık daha erken değilmi 3lü için.:kedi: