uff aynen yaa bende pazartesi gidicem bi gün bi gündür haha
kıpır kıpır içimde oynadığını bi görsem inşş inş hayırlı haberlerle geliriz cnm kızlar bahsettikçe bende biranönce görmek istiyorum miniğimi buarada sende benm gibi çok zayıfsın tatlım bende 45 kiloyum napıcaz yaa benm boyda fena değil yani 1.63 boyuma göre çok inceyim 20 kilo alsam kaldırır boyum yanii ama nerdeee ben hala azcık yiyebiliyorum sende durumlar nasıl
aaa evet aynıyız senle.bende 1.60 boyum.ama ben çok yiyorum hiç ayırmıyorum valla he 1 saatte bir birşeyler yiyorum hiç olmazsa meyve yiyorum yemede sorun yok.daha kilo alamadım 44le hamile kalmıştım 45 olmuştum oda geçen hafta afedersin ishal oldum mikrop kapmışım 1 kiloda öyle gitti.bakalım çok merak ediyorum nasıl olucam
mrb bende 2011 şubat annesi olacağım Allahın izniyle çok mutluyum ama ben hamilelikte çok zorlanıyorum. öyle şiddetli mide bulantılarım oluyorki belimi doğrultamıyorum... hamileliğin mutluluğunu ilk öğrendiğimiz zamanlar yaşamıştık sonra benim mide bulantılarım ve kusmalarım bir başladı hala devam ediyor... 12. haftadan sonra eskisi kadar değil ama kendimi iyi hissetmiyorum... evimde kalamıyorum eşimle birlikte yatamıyorum belimde şimdiden ağrı var bide üzerine çalışıyorum... işi bırakmayı kendim istemiyorum işte bi şekilde dayanmaya çalışıyorum... bu arada dün doktora gittim cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik çok sevindik enes eymenim olacak... 300gr kilo aldım 3 ay içinde çok çabuk acıkıyorum sabah 6-7 arasında illa kalkıyorum ve birşeyler yemem gerekiyor genelde sıcacık tarhana ii geliyor eğer yemezsem mide bulantısından istifra ediyorum... ama her şeye rağmen tüm bu sıkıntılara değer insanın karnında varlığını hissetmesi bile çok güzel...ENES EYMENİM SENİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUMMM:))))))))
cnm evt aynıymışızz bende aslında yiyebiliyorum ama çok değil işte hep bebiş için süt yoğurt meyve azda olsa şte yemeye çalışıyorum hamile olduğumu öğrendiğimde 47ydim ben verdim malesef zaten alana kadar çok zman geçiyodu valla 2 ayda 2 kiloyu verdim şimdi 45 küsürlerde çıkıyorum bebişler sağlıklı olsunda gerçi önemli olan o ama almam şart yani bnmdee :sinifsinif:
bende kendimi çok merak ediyorum bu zamana kadar yaş 25 hiç 50 olmadım hedefim 60 üstü kaydirigubbakcemile3
Mısracım bu akşam senin kaçma planı'nı bende düşünüyorum canım,atıcam kendimi sahil kenara miss gibi deniz havası alacağım çok sıkıldım bugün sıcaklardan :))
SONUCUM NORMALMİŞ opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?