2011 Şubat Anneleri

aaa evet aynıyız senle.bende 1.60 boyum.ama ben çok yiyorum hiç ayırmıyorum valla he 1 saatte bir birşeyler yiyorum hiç olmazsa meyve yiyorum yemede sorun yok.daha kilo alamadım 44le hamile kalmıştım 45 olmuştum oda geçen hafta afedersin ishal oldum mikrop kapmışım 1 kiloda öyle gitti.bakalım çok merak ediyorum nasıl olucam

mrb bende 2011 şubat annesi olacağım Allahın izniyle çok mutluyum ama ben hamilelikte çok zorlanıyorum. öyle şiddetli mide bulantılarım oluyorki belimi doğrultamıyorum... hamileliğin mutluluğunu ilk öğrendiğimiz zamanlar yaşamıştık sonra benim mide bulantılarım ve kusmalarım bir başladı hala devam ediyor... 12. haftadan sonra eskisi kadar değil ama kendimi iyi hissetmiyorum... evimde kalamıyorum eşimle birlikte yatamıyorum belimde şimdiden ağrı var bide üzerine çalışıyorum... işi bırakmayı kendim istemiyorum işte bi şekilde dayanmaya çalışıyorum... bu arada dün doktora gittim cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik çok sevindik enes eymenim olacak... 300gr kilo aldım 3 ay içinde çok çabuk acıkıyorum sabah 6-7 arasında illa kalkıyorum ve birşeyler yemem gerekiyor genelde sıcacık tarhana ii geliyor eğer yemezsem mide bulantısından istifra ediyorum... ama her şeye rağmen tüm bu sıkıntılara değer insanın karnında varlığını hissetmesi bile çok güzel...ENES EYMENİM SENİ DÖRT GÖZLE BEKLİYORUMMM:))))))))

cnm evt aynıymışızz bende aslında yiyebiliyorum ama çok değil işte hep bebiş için süt yoğurt meyve azda olsa şte yemeye çalışıyorum hamile olduğumu öğrendiğimde 47ydim ben verdim malesef zaten alana kadar çok zman geçiyodu valla 2 ayda 2 kiloyu verdim şimdi 45 küsürlerde çıkıyorum bebişler sağlıklı olsunda gerçi önemli olan o ama almam şart yani bnmdee :sinifsinif:
bende kendimi çok merak ediyorum bu zamana kadar yaş 25 hiç 50 olmadım hedefim 60 üstü kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım aramıza,çok zormuş yaşadıkların halime şükrettim yazdıklarını okurken.
Topiğimizin 2.erkek bebişide gelmiş oldu böylece,2011 kesin erkek yılı olacak böyle giderse :))

Mısracım bu akşam senin kaçma planı'nı bende düşünüyorum canım,atıcam kendimi sahil kenara miss gibi deniz havası alacağım çok sıkıldım bugün sıcaklardan :))

yaşta ben senden önddeyim ben 28ime giricem

kilona dikkat et canım yaaa çok vermişsin.ama bence normal sıcaklar çok etkiliyor birde ilk aylar mide bulantısı halsizlik sıcakta üstüne binince zor oluyor.sen yine ye azda olsa bebişin alır ordan alacağını

sahra sende hoşgeldinn bebişin hayırlı olsun bir erkek daha geliyor yaniii.bu sene erkek çokmu ne genelde erkek gibime geldiiii

Kızlar alemsiniz valla,birde beni duysanız ağzınız açık kalır :)
İlk hamileliğime kilolu başladım,güya diyet yapıyodum,daha veremeden 80kiloada hamile kaldım,doktorum 15 kiloyo geçmememiz lazım dedi,geçmedik de tam 95'te doğum yaptım,doğumdan sonra 10 kilo gitti,sonra eşim saolsun sütüm gelsin diye baklavaları dizdi önümüze,pek sevmem ama mecbur yedik,5 kilo aldımmı ardından...
neyse,sonra birileri bize baklavayla alakası yok düzenli beslen yeter dedi de eşim baklavaları almaktan vazgeçti :) şimdi kızım 6 aylık ve ben 3.5 aylık hamileyim, doktorum 20 haftalık olana kadar en fazla 2 kilo alabilirsin dedi,allahtan şimdi 15 haftalık oldum ve 1.5 kilo vermiş durumdayım,bebişte sağlıklı,inşallah çok kilo almadan tamamlarım,yoksa benim yuvarlasalar yuvarlanacam yani :))))

Mısracım bu akşam senin kaçma planı'nı bende düşünüyorum canım,atıcam kendimi sahil kenara miss gibi deniz havası alacağım çok sıkıldım bugün sıcaklardan :))

ne şanslısınız deniz kenarındasınız gerçi nem olur ama o püfürtüsü kokusu sesi herşeye değer.kenarında şöyle serinlikte bir yürüyüş insanın tüm stresini alıyor

ahhhh denizzz ahhhh mirmirmirmir

inşallah bizde bayramda tatil planları yapıyoruz inşallahh doktor ve bebişim izin verirde sorun çıkmaz deniz özlemimi gideririm.bırak yüzmeyi denizi görmeyi bile özledimmm

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Hyves • iGoogle
Email Signatures: AOL • Entourage • Gmail • Hotmail • HTML • Incredimail • Mac Mail • Mozilla, Thunderbird • Outlook • Yahoo! • Webmail • Windows Mail
Forum signatures: HTML • Ezboard • PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Desktop Widgets: HTML file • Apple Dashboard • Active Desktop (Windows XP/2000) • Windows 7 Gadget
Bunlardan hangisini çizelge kısmına yapıştırıcaz bir türlü yapamadım...

Bu arada bende çok sevindim. Bende yarın ikili tarama için ultrasonum var 3 boyutlu. Çok heyecanlıyım.

mrb nasılsınız arkadaşlar....ay ben çookkkkkkkk sıkılıyorumm eşim işte yalnızmm evde hiçç kimsede yokkkk görüşebilceğimm olanlarda çok uzakta öff...bebişimm sağlıkla gelsede onla geçirsem zamanımı....umarım hayırlı ve bereketli bir ramazan geçiririz...oruç tutamayacak olmak bana çok ağır geliyor ama bebişimin sağlığını riske atmamak için mecburum...artık sonra yavaş yavaş ödüyeceğim oruç borçlarımıbizde bugün apartmanda mukabele başladık ben okuyacağımm bakalım artık hayırlısı...bebeklerimizin cinsiyetleri belli olmaya başlamış artık yavaş yavaş...herhalde şuanda prensler çoğunlukta.bizde 16.haftada gidice ağustosun 26sı gibi gidicez inş bizde öğreniriz bebeğimizin cinsiyetini...ve sağlıkla gelişmeye devam ettiğini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…