2011 Şubat Anneleri

kızlar sizin sayenizde okuma yarışması olsa birinci olurum maşallah yaaa bizde 10 gün sonra gidicez bebişimizi görmeye cinsiyetini söyler artık bu arada da ilk doğuran ben olucam galiba :))

valla haklısın nesli, ben de dünden bu güne yazılanları 3-4 saatte okuyabildim. bizim kızlar hiç boş durmuyor maşallah. atlayıp hepsini son sayfadan devam edeyim diyorum o da olmuyor, merak ediyorum yazılanları. bu site çok güzel oldu gerçekten, yalnız olmadığını bilmek çok iyi geliyor insana.
canım sen ilklerden ben de sanırım en sonlarda, bebeklerin arasında 1 aya yakın fark olacak. allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi

bel ağrısı bendede çok oluyo helede az bi iş yaptığım zaman belimi kıpırdatamıyorum ve ayağa kalkıp yürüyemiyorum geçen temizlikçiye biraz yardım edeyim dedim sonra çok kötü oldum tabi eşimden fırça yemekte cabası zaten tehliken olduğu halde niye yapıyorsun diye bide azar işittik ama oda haklı bizi düşünüyo ama dayanamadım işte

Nesli'cim hem temizlikçi tuttun üstünede yardım mı ettin canım,asıl sana kızmak gerek :olmaz: ,madem sana yardım ediyor sen neden yapıyorsun ki ,senin bizdende daha çok dikkat etmen gerekiyor.:olmaz:
Yapma bir daha bırak madem kadın geldi o yapsın sende dinlen başında durmak istiyorsan dur ama sen elleme tamam mı bebişini düşün:emir_bebek: :))

kızlar 2li test sonucum çıktı doktora faxladım yarım saat sonra telefon açıcam dua edin yavrum benimle kalsın :Saruboceq:

senay seninle aynıyız galiba 1 gün var aramızda.

ben kontrole ve ikili test yaptırmaya önümüzdeki hafta gidicem sabırsızlanıyorum ama acık daha büyüsün bebişim

kızlar 2li test sonucum çıktı doktora faxladım yarım saat sonra telefon açıcam dua edin yavrum benimle kalsın :Saruboceq:

İnş.canım bebişin hep seninle olacak.Merak etme,aslında test'in sonuna doğru yazıyor olması lazım.Ben kendim okuyup öğrenip gitmiştim dr.yanına

valla haklısın nesli, ben de dünden bu güne yazılanları 3-4 saatte okuyabildim. bizim kızlar hiç boş durmuyor maşallah. atlayıp hepsini son sayfadan devam edeyim diyorum o da olmuyor, merak ediyorum yazılanları. bu site çok güzel oldu gerçekten, yalnız olmadığını bilmek çok iyi geliyor insana.
canım sen ilklerden ben de sanırım en sonlarda, bebeklerin arasında 1 aya yakın fark olacak. allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi

olsun canım sağlıklı olsunlarda burda sonra bebişlerimizide arkadaş yaparız

Nesli'cim hem temizlikçi tuttun üstünede yardım mı ettin canım,asıl sana kızmak gerek :olmaz: ,madem sana yardım ediyor sen neden yapıyorsun ki ,senin bizdende daha çok dikkat etmen gerekiyor.:olmaz:
Yapma bir daha bırak madem kadın geldi o yapsın sende dinlen başında durmak istiyorsan dur ama sen elleme tamam mı bebişini düşün:emir_bebek: :))

haklısın canım işte ama mutfak dolaplarını yerleştirirken yardım edeyim dedim ama bi daha yapmam zaten

bu arada herkes hayırlı ramazanlar her ne kadar tutamayacak olsakta ramazanın o güzel manevi havası eminim bizide rahatlatacaktır.

Ya yazıyor ama ilk sayfasında bişiler daha var anlamadım kafama takıldı moralim çok bozuldu zaten bozulmaya müsait

haklısın canım işte ama mutfak dolaplarını yerleştirirken yardım edeyim dedim ama bi daha yapmam zaten

Mutfak dolapları dedin bak aklıma geldi bende temizlesem olacak aslında,temizlekten çok düzenlesem daha iyi olacak,eşim makinayı yerleştirince hepsinin yeride değişiyor :))

bu arada herkes hayırlı ramazanlar her ne
kadar tutamayacak olsakta ramazanın o güzel manevi havası eminim bizide rahatlatacaktır.

Evet ya arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar inş.güzel bir ay geçiririz burada gene birlikte.
Ben kendim tutamasam bile eşimle gene akşam sanki oruçluymuşum sofrada bekliycem ezan senini en çok sevdiğim şey zaten çocukluktan beri ezanın o güzel seninin duyulmasını beklemek

Ya yazıyor ama ilk sayfasında bişiler daha var anlamadım kafama takıldı moralim çok bozuldu zaten bozulmaya müsait

:(( özürdilerim moralin bozulsun diye söylemek istememiştim ben.Ama dur bakalım dr.bekle ne diycek sana bence korktuğun gibi birşey yok birazdaha sakin olmaya çalış unutma bebişinde üzülüyor böyle olunca

kızlar hızınıza yetişmek zor valla.3-4 saat girmeyince topiğe sonrası oku oku bitmiyo .ilk bebeğimiz oğluşmuş hayılısı olsun.yeşimcim oğluşunu kucağına sağlıcakla almak nasip olsun inşallah.benimki ne çok merak ediyorum.görüş günümede 22 gün var daha zaman çabuk geçsin yaaa.kıza benziyor demişti dr.ama kesin değildi.

ayyy siz böyle güzel güzel anlatınca bende acayip sabırsızlanıyotum..çok özledim bebikimi görmek istiyorum neyse az daha sabır pazartesi yada salıyı beklicemmm

ayyy siz böyle güzel güzel anlatınca bende acayip sabırsızlanıyotum..çok özledim bebikimi görmek istiyorum neyse az daha sabır pazartesi yada salıyı beklicemmm

uff aynen yaa bende pazartesi gidicem bi gün bi gündür haha
kıpır kıpır içimde oynadığını bi görsem inşş inş hayırlı haberlerle geliriz cnm kızlar bahsettikçe bende biranönce görmek istiyorum miniğimi buarada sende benm gibi çok zayıfsın tatlım bende 45 kiloyum napıcaz yaa benm boyda fena değil yani 1.63 boyuma göre çok inceyim 20 kilo alsam kaldırır boyum yanii ama nerdeee ben hala azcık yiyebiliyorum sende durumlar nasıl

Lal,çiçek iyi olmanıza sevindim
Ben bugün işyerinde çok sıkıldım oda arkadaşlarımdanda kimse yok.
Bir gelseler hoppppp kaçacağım.
Eşimede kızdım sokaklarda gezeceğim

Back