Benim normalde de başım çok agrır.
Ama doktorum asla agrı kesici kulanma dedi.
Ogluma hamileyken parol kullanmıştım.
Hoşgeldin canım,bugün burası çok güzel gene tüm annişler geldi :))
Maşallah canım 6 aylık bir kızın var ve hamilesin :)
İyi cesaret. ben yapamazdım sanırım :)
canım onda sürekli yatamaz çünkü o yarı oturur şekilde tutuyor bebeği.o taşımak için çok kullanışlı yada ilerde mama yedirirken hafif hafif sallarken ama yatması için tavsiye edilmediğini biliyorum.
Aslında kazayla oldu ama zaten istiyoduk,ilk bebeğimi mecburen sezeryanla doğurdum,9gün geçmişti günümden ve hala çıkmaya niyeti yoktu hatunun,artık hareketleri de azalmıştı,o yüzden riske atmadan sezeryan oldum. Tekrar gebelik oluncada doktorumuza sorduk;dikişlere bişey olurmu diye,kontrolunu yaptı ve herşey yolunda bir problem olmaz dedi,bizde yolumuza devam etmeye karar verdik :)
kızlar benim sırtım belim ağrımaya başladı sürekli sırt üstü yatmaktanmıdır nedir.yan yatınca bişi o lmuyo aslında ama tedirgin oluyorum yüz üstü yatamıyorum hep sırt üstü yatıyorum sabaha belim ağrımış uyanıyorum
kızlar benim sırtım belim ağrımaya başladı sürekli sırt üstü yatmaktanmıdır nedir.yan yatınca bişi o lmuyo aslında ama tedirgin oluyorum yüz üstü yatamıyorum hep sırt üstü yatıyorum sabaha belim ağrımış uyanıyorum
artık öyle yapacağız
peki niye sol?
güzelim,gece yatarken bacak arana bir yastık sıkıştır ve öyle uyu,cok rahat edeceksin,hem yüz üstü dönmeni engelleyecek,hemde yan dönerek rahat uyumanı sağlayacak,sırt ve bel ağrılarında azalacak.Normal yastık da olur ama istersen özel yastıklar var U şeklinde,emzirme yastığı diyolar,ilerde bebişini emzirirkende cok büyük kolaylık sağlar.Otururkende beline bel fıtığı hastalarının kullandığı yastıklar var,onlardan koy,o da seni rahatlatacaktır.
ohoooo şimdiden bu kadar sıkıntıya girersem ben 9 ay bitmez :)
aslında yastık olayını yapmak lazım.ayına büyüklüğüne bakmıyo valla ağrıdımı ağrıyor.
benimki sağa döndüğüm an başlıo canımı acıtmaya sola dönerek yatmaktanda her sabah kolum uyuşmuş oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?