2011 Şubat Anneleri

Hoşgeldin canım,bugün burası çok güzel gene tüm annişler geldi :))

Hoşbulduk evet herkes gelmiş :)

[/QUOTE]

Kızlar ben çıkıyorum. Yarın görüşmek dileğiyle . Öpüyorum hepinizi. Kendinize ve bebişinize iyi bakın. Hepinizn Ramazanı hayırlı uğurlu olur inşallah[/QUOTE]

Sana da hayırlı ramazanlar canım.

Maşallah canım 6 aylık bir kızın var ve hamilesin :)

İyi cesaret. ben yapamazdım sanırım :)

Aslında kazayla oldu ama zaten istiyoduk,ilk bebeğimi mecburen sezeryanla doğurdum,9gün geçmişti günümden ve hala çıkmaya niyeti yoktu hatunun,artık hareketleri de azalmıştı,o yüzden riske atmadan sezeryan oldum. Tekrar gebelik oluncada doktorumuza sorduk;dikişlere bişey olurmu diye,kontrolunu yaptı ve herşey yolunda bir problem olmaz dedi,bizde yolumuza devam etmeye karar verdik :)

hanımlar merhaba uzun zamandır giremiyorduım ne kadar da ilerlemiş sayfalar hepsini okuma cesaretim de yok
hayırlı ramazanlar diliyorum imdiden herkese..

yok zaten yatırmak için değil taşımak için istiyorum

Bizim de kazayla. Ama zaten istiyorduk artık zamanı da gelmişti :)

Bebegin hayırlısıyla gelsin inşallah.

kızlar benim sırtım belim ağrımaya başladı sürekli sırt üstü yatmaktanmıdır nedir.yan yatınca bişi o lmuyo aslında ama tedirgin oluyorum yüz üstü yatamıyorum hep sırt üstü yatıyorum sabaha belim ağrımış uyanıyorum

güzelim,gece yatarken bacak arana bir yastık sıkıştır ve öyle uyu,cok rahat edeceksin,hem yüz üstü dönmeni engelleyecek,hemde yan dönerek rahat uyumanı sağlayacak,sırt ve bel ağrılarında azalacak.Normal yastık da olur ama istersen özel yastıklar var U şeklinde,emzirme yastığı diyolar,ilerde bebişini emzirirkende cok büyük kolaylık sağlar.Otururkende beline bel fıtığı hastalarının kullandığı yastıklar var,onlardan koy,o da seni rahatlatacaktır.

ohoooo şimdiden bu kadar sıkıntıya girersem ben 9 ay bitmez :)

aslında yastık olayını yapmak lazım.ayına büyüklüğüne bakmıyo valla ağrıdımı ağrıyor.

kızlar sizin sayenizde okuma yarışması olsa birinci olurum maşallah yaaa bizde 10 gün sonra gidicez bebişimizi görmeye cinsiyetini söyler artık bu arada da ilk doğuran ben olucam galiba :))

evet sola doğru yatıp dizlerini hafif karnına çekersen kasıklarında rahatlar.. sırtüstü yatarsanda dizlerini dik tutup yatarsan rahat edersin...

benimki sağa döndüğüm an başlıo canımı acıtmaya sola dönerek yatmaktanda her sabah kolum uyuşmuş oluo

ohoooo şimdiden bu kadar sıkıntıya girersem ben 9 ay bitmez :)

aslında yastık olayını yapmak lazım.ayına büyüklüğüne bakmıyo valla ağrıdımı ağrıyor.

:)) haklısın aslında,insan başta böyle olursa sonlara doğru naaparım diye düşünüyo,ama inan bana cok raha edeceksin :) bu arada ben ilk hamileliğimdede,şimdide şiddetli bel ağrılarıyla yaşıyorum,o kadar ki sol bacağıma vuruyo ağrı ve yürüyemiyorum,inan bana benim eşim taşıyo koltuğa-yatağa falan,o yüzden bel ağrısına ne cok iyi gelir gayet iyi biliyorum,her yöntemi denedim çünkü :)

zaten sıcaklarda uyunmuyor.birde böyle olunca dinlenmiş uyanamıyorum.napalım sağlık olsun tek derdimiiz bu olsun dicem ama tek dert bu değilki hergün bişi çıkıyo sempatiksalakcinni

ama şu yastık konularını ve yatma şekillerini deniyeceğim.

bel ağrısı bendede çok oluyo helede az bi iş yaptığım zaman belimi kıpırdatamıyorum ve ayağa kalkıp yürüyemiyorum geçen temizlikçiye biraz yardım edeyim dedim sonra çok kötü oldum tabi eşimden fırça yemekte cabası zaten tehliken olduğu halde niye yapıyorsun diye bide azar işittik ama oda haklı bizi düşünüyo ama dayanamadım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…