2011 Şubat Anneleri

uzun bir süre rahatız artık :)
söyle gelsin tabi tek başına çok zor benim kızkardeşim geldi saolsun bana hiç ağır iş yaptırmadı

Allah razı olsun kardeşinden.ne güzel gelmiş yardıma canım bende abla var ama onun çocukları o kadar yaramazki onlarla evi temizlesekte peşine gene pislenir en iyisi görümcemi bir hafta sonu çağırmak olacak galiba :))

Allah razı olsun canım annenden onlar olmasa zaten ne yaparız bilmiyorum,saolsun bende çoğu akşam yemeğimi hep orda yedim.Kokulardan dolayı mutfağa giremeyince anne yardıma koşuyor gene.

ohh ne güzel ailelerimiz olasa biz ne yapardık
benimde baya kirlenmişti eve el sürmüyodum hiç sürekli uyku bulantı halsizlik

canım gözünaydın, maşallah oğluşuna darısı bizlere inşallah,bende yarın heralde inşallah güzel haberlerle dönerim...

cnm bm kendinie diikat edin yormayın fazla iş olmasada olur bnmde kardeşim gelior yardıma allah razı olsun elimi sıcak sudan soğuk suya soktrmuyor bütün işlerimi yapıor şanlıyımbu konuda sanırım :)

Gerçekten çok şanslısın canım,benimde artık tek kurtuluşum görümcem galiba, gelsin yengesine yardım etsin azıcık durun ben akşama arıyımda çağırıyım hafta sonuna tabii gelirse oda bahane bulmazsa :)))

evet canım Allah razı olsun
sen en iyisi grümceni çağır çoluk çocuk zor olur bide şimdi hamileliktenmidir nedir insan hiç tahammül edemiyor çocuların yaramazlığına ben kızımla çok mücadele verdim temizlik yaparken

canım seninle günlerimiz aynı,bende 12+3 üm kısmetse yarın yaptıracağım ikili testi,sende yaptırmadın heralde inşallah güzel sonuçlar alırız:Saruboceq:

10 gün fazla oluyo diye biliyorum canım tam emin değilim.. 9 ay 10 gün.. hayırlısı ile normal doğum olsa sezaryenden korkuyorum.. sevmiyorumda.. sağlığım müsade ederse normal olmasınıda istiyorum...

Ablamın ikiside erkek ya,hiç durmuyorlar birde yerlerinde ee bizim evde oyuncakta yok çocuk olmayınca her yere saldırıyorlar bu sefer,çocukla temizlik gerçekten zor oluyor.Görümcem bekar zaten ama gelirmi işte onu bilmiyorum sözde çok yardımcı olurum dedi ama daha ses seda yok bakalım :))

27 si gitmiştim 12+2 günlükken haftaya bugünde bebişimi kocaman haliyle görcem inşallah
2 gündür başım çok ağrıyor hiçte geçmiyor bende eşimle kalkıp bişiler yerim akşamda oruçlu gibi yemek yerim onla tutmamak çok zoruma gitcek ama herşey bebiş için

10 gün fazla oluyo diye biliyorum canım tam emin değilim.. 9 ay 10 gün.. hayırlısı ile normal doğum olsa sezaryenden korkuyorum.. sevmiyorumda.. sağlığım müsade ederse normal olmasınıda istiyorum...

ayyy neg üzel cnm yaa bende hiç normale cesaret edemiyorum ama hayırlıs olsun belkide cesaretim gelir ozaman sağlık olsundaaa

Seninde görüş günün benden önce canım ya benim daha 16 gün var :))
Baş ağrısı çok zor biliyorum,ilaç alıyormusun peki ben hiç kullanmadım birşey olur diye (
Oruç konusunda haklısın ama tutarsakta bebişlerimize yazık biz gün içinde ne kadar su içersek onlar içerde keselerinin içinde o kadar rahat ediyorlarmış

hoşbulduk, biraz geç yazıyorum kusuruma bakmayım,hem çalışıyorum hemde size yetişmeye çalışıyorum :)
Bu arada cinsiyet öğrenen varmı aranızda? bize kesin olmamakla birlikte erkek dedi ama bekliyoruz daha,21'inde randevu var,ilk hamileliğimde çok risk vardı,düşük tehlikesi olduğu için her hafta kontrole gidiyoduk,ama şimdi cok şükür öyle bir tehlike yok,tabii bu sefer de 3 haftada bir kontrole gidiyoruz,halbuki alışmıştık her hafta gitmeye ::))) tahmini doğum tarihinide 2 şubat olarak verdi,kızımızda 2 şubat doğumlu,ama o 2010 bebeği,şimdi 6 aylık.
Allah hepimize bebişlerimizi sağsalim kucağımza almayı nasip etsin inşallah...

ohh ne güzel ailelerimiz olasa biz ne yapardık
benimde baya kirlenmişti eve el sürmüyodum hiç sürekli uyku bulantı halsizlik

Annem bişey olduğundan eskiden anne olunca anlarsın derdi. Evet gerçekten annemi şimdi bile anlamaya başladım. Bir de bebişim doğsa tamamen anlayacağım. Saolsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin. Anneme durmadan soru soruyorum senin de bulantıların oluyormuydu diye . Ne çektirmişim ben sana diyee gülüyoruzz :kedi:

Maşallah canım 6 aylık bir kızın var ve hamilesin :)

İyi cesaret. ben yapamazdım sanırım :)

ben pcoslu olduğum için ve bu bebek için onca tedavi gördüğüm için drum 3 haftada bir çağırıo ilaç konusunda minosetin sakıncası yok dedi dr ama kullanmamaya çalışıom çok çok tutarsa anca o zaman oda evde bulundurmuom alışkanlık olmasın die

Allahım gönlüne göre versin canım inş.Hem erkek hemde kız bebiş ne güzel erken tahmin bizde oda yok :))
1 arkadaşımızın belli oldu oda erkek ,birde kızımız var kesin olmasada ama sanırım 2011 yılı erkek yılı olacak :))

Ay hangi ara 20 küsür sayfa yazdınız? :)

Hoşgeldin canım,bugün burası çok güzel gene tüm annişler geldi :))

Kızlar ben çıkıyorum. Yarın görüşmek dileğiyle . Öpüyorum hepinizi. Kendinize ve bebişinize iyi bakın. Hepinizn Ramazanı hayırlı uğurlu olur inşallah.

Annemde aynısını bana derdi canım,yavaş yavaş anlamaya başlamışsındır ama daha yolun başındasın diyor :))Bende anneme bugün akşam çok ağrım vardı anne,öyle oldu böyle oldu diyorum,ben sendeyken daha çok çekmiştim şimdi sen daha başındasın diyor.Annemide erken yakalamış sancılar galiba bende ona çektim :))

Anladım canım,minoset ve parol mu vardı birde sakıncası olmayan,bizim ev eczane deposu gibi ne ararsan var,ama yanına yaklaşmıyorum bile,çekerim acımı daha iyi diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…