2011 Şubat Anneleri

geçmiş olsun cnm ya ama birazcık daha dikkat bebişlerimiz için

canım kusura bakma ya ben eski mesajları okumaya çalışırken sen hallettin galiba ticker olayını)

oo bisürü sohbet etmişiniz kızlar..yeşim canım hayırlı olsun kesinleşmiş oğluşun olacakmış.sağlıcakla kucağınada alırsın inş.
bende hastane ve dr araştırıyordum kızlar.beykozdayım burda özel hastane yok.şimdikeye kadar tıp merkezine gittim.erdeme yada medikal parka gitmeyi düşünüyorum.buraya gidenler var mı?

slm kızlar 1 haftalık aradan sonra geldim bende
çağlayançiçek geçmiş olsun canım dikkat et kendine ağır iş yapmamaya çalış

Ayy kızlar benim de evim çok pisti. Annem bana bakmaya gelmişti. Bulantı kusma olunca. Baktı ev piss temizledi sağolsun. Sen elleme kadın çağıralım dediysem de bayrama çağırırsın artık dedi. Yarım gün de bitiyor benim ev küçük olunca.

bende ben yanlış hatırladım sanırım diye düşünüyordum kııı..şimdi tekrar baktım 26 şubatmış.. erkek olursa 10 atıyo demi... onu eklerler heralde..

canım hiç bilmiyom erkekte 10 gün geçmi oluyomuşşş ihihihi
doktor bana ultrasona bakınca sölemişti tarihi hemen 10 haftalık gittiğimde tabii bakalım nolcak hafdtaya görüş günü çiçeğin deyişiylee kaydirigubbakcemile2

Rahatsız hadi bundan sonra :))
Bende görümcemimi alsam ne yapsam temizlik için ne yapsam,hep ben mi gidicem azıcıkta o gelsin dimi.Hala olmak kolaymı ama :))

cnm bm kendinie diikat edin yormayın fazla iş olmasada olur bnmde kardeşim gelior yardıma allah razı olsun elimi sıcak sudan soğuk suya soktrmuyor bütün işlerimi yapıor şanlıyımbu konuda sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…