Günaydın kızlar ben bu sabah gene perişanım akşam buzdolabını temizledim.Komple iç dış çıkardım ama mahvoldum sözde dinlene dinlene yaptım ama akşam mide bulantısı,karın ağrısı,kasık ağrısı beni mahvetti.
Birde üstüne sol kasığım seğirmezmi üst üste o kadar çok yaptıki bunu.Çok korktum birşey oluyor diye.Ağrılrımdam uyuyamadım bile.Çok zorlamadan yaptım bu sefer mola verdim yaptım ama neden böyle yaptı bilmiyorum ama şu anda hala sol kasığımda ağrı var.(
yeni gelen arkadaşlarımız olmuş aramıza hoşgeldiniz.
2'li test sonucunda güzel çıkmış nur45 çok sevindim canım gözünaydın.
Fatmacım kızının resminide bayıldım gene
Babayla yazdığın yazıylada ağladım açıkçası sabah sabah ben çünkü babama çok düşkünümdür.Küçükken bana sorarlarmış en çok kimi seviyorsun babamı dermişim hep :))
Babam benim biricik aşkım onu çok seviyorum allahım onların acısını göstermesin bizlere hiç
kızlar benimkinin kız olma olasılığı yüksek
geçmiş olsun cnm ya ama birazcık daha dikkat bebişlerimiz için
cnm bnmde sat 22 mayıs bebişlerimiz aynı tarihlerdee doğcak inşş benm doktorda 25 mart çıktı ultrasona göre hayırlısyla sağlıkla doğsunlar inş
25 martta mı çıktı hayırlısı bakalım.. benimkide çıkarmı.. dr. sorsam mı ki
çok saol cnm hoşbulduk
tatlım yaa bişi sorcam bende bu tickerdan yaptım ama nereye yapıştırıyorum bu html kısmını kopyaladım ama lilypie de yaptım bende çizelge kısmında sadece ticker factory.comu kabul ediyoruz yazıyo yapıştıramadım yardımcı olurmusun cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/368459-2011-subat-anneleri-nerdeeee-346.html
listemizin son ve güncel hali burada kızlar olmayan hamişler bana söylerse bilgilerini hemen ekliyelim :))
canım kusura bakma ya ben eski mesajları okumaya çalışırken sen hallettin galiba ticker olayını)
ayyy kusurabakma tatlım yaww yanlış yazmışımm :kedi:
25 şubat tabikiiiiikaydirigubbakcemile3
slm kızlar 1 haftalık aradan sonra geldim bende
çağlayançiçek geçmiş olsun canım dikkat et kendine ağır iş yapmamaya çalış
hallettim cnm saoll buarada armızda bi gün var:)
bende sizleri özledim canım :1hug:hoşgeldin canım,özledik valla seni bitti mi işler :))
Saol canım dikkat etmeye çalışıyorum ama işte gene beceremiyorum :))
bende sizleri özledim canım :1hug:
çok şükür bitti temizlik zemuszemus
uzun bir süre rahatız artık :)Rahatsız hadi bundan sonra :))
Bende görümcemimi alsam ne yapsam temizlik için ne yapsam,hep ben mi gidicem azıcıkta o gelsin dimi.Hala olmak kolaymı ama :))
bende ben yanlış hatırladım sanırım diye düşünüyordum kııı..şimdi tekrar baktım 26 şubatmış.. erkek olursa 10 atıyo demi... onu eklerler heralde..
Rahatsız hadi bundan sonra :))
Bende görümcemimi alsam ne yapsam temizlik için ne yapsam,hep ben mi gidicem azıcıkta o gelsin dimi.Hala olmak kolaymı ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?