ooo ikili testi yaptırmayan bir benmi kaldım şimdi yaaa
nurberra birazdan çağlayan öğle yemeğinden döner o çok iyi anlıyor eminim yardımcı olacaktır:)
Ayyy yeşimcim cinsiyeti ilk kesinleşen sen oldun.Allahım tamamına erdirsin.Prens geliyor desenegamyoncuiremsu
Bana ikili test için gideceğim tarihi dr um söylemişti 16-20 Ağustos arası tarihlerde gelin dedi.
Bence de 12 hafta tamamlanmalı.
Benim hafta ve günümle karşılaştırıp tarih belirleyip gidin kızlar
merhaba arkadaşlar dün kontrolümüz vardı gittik oğluşumuz olucak kesinleşti büyümüş maşşallah hiç yerinde durmuyodu afacan ölçümlerini yaptı doktorumuz 15 haftalık çıktık bu sefer baş popo mesafesi 12cm olmuş bide 119 grmış öle mutlu oldum ki görünce bu sefer daha bi hareketli daha bi normal bebek boyutlarında çok tatlıydı ya..hepiniz en yakın zamanda gidip görürsünüz cinsiyetlerini öğrenirsiniz inşallah
canım gün konusu her doktorda farklı galiba, benimki 12 ağustos perşembe çağırdı ikili için 11+6 olacak o gün. 11-14 haftalar arası vakti ama tabi arkdaşların yazdıklarına da katılıyorum aslında ne kadar büyürlerse o kadar rahat görecegiz ve cinsiyet tahmini de olabilir ilerleyen haftalarda. ama ben daha fazla sabredemeyeceğim galiba, günler geçmiyor sanki
Selam kızlarr. Ben de ikilitestimi yaptırdım ense ölçümü normal çıktı kan sonuçlarını bekliyorum. Doktorum gyno ferrosanol ve megadyn verdi. İçinizde gyno ferrosanolu kullanan varmı? Daha bu hapa başlayamadım bulantı kusma olduğu için korkuyorum içmeye. Aç karna alınması gerekiyormuş((
bu ilaçlar niçin ne ilacı ki.hiç bahsetmedi
çağlayann yine yordun kendini dimi:) sana diyorum ama bende cmt yaptım 2 haftadan sonra kaynanam bi süpürge tuttu geri kalanlar bana ellettirmedim ayıp olur diye :) akşama da bel ağrısı başladı tabi(. ya bu uzanma olayına hala alışamadım özellikle dolaptan bişi alırken parmak ucuna kalkıp alıyorum diye önemsemiyordum ama o da zararlıymış sanırım .
Günaydın güzel anneler
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı hamilelikler
Aslına bakarsan ben uzun uzun yazmadım görümcem bir hediye almak istiyordu ana dizi almış getirmişler.ama şimdiki aklım olsa aldırmazdım.
küçük olan ana kucağınıda bir arkadaşım vermişti onun çocuklar büyüdüğü için ben baya kullandım ama onu
araba koltuğunu daha bu sene aldık kızıma.
aynı şeyleri bende düşündüm canım.birlikte yazışırız bizde
çünkü okullar açılınca sabah girmem mümkün değil benimde
Mucizecim seni üzmek istmemiştim ama çok güzel bir yazıydı burada paylaşmadan edemedim bende senin gibi hüngür hüngür ağlayarak okudum.Babalarımız hayattayken değerlerini bilmeliyiz.benim babam pek sevgisini gösteren biri değildir ama biliriz yinede ne çok sevdiğini onun için bende şöyle doya doya boynuna sarılıp seni seviyorum babacım diyemedim şimdiye kadar ama okadar çok seviyorumki babamı
ah çağlayancım senhiç durmayacaksın napmak lazım sana bilmemklava: niye iş yaptın yine bundan sonra sana iş yasak
dikkat et canım kendine sen yorulmadım sanıyorsun ama demekki vücudun kaldırmıyor artık okadar yorgunluğu
duan içinde Amin diyorum
ya sizleri üzmek istememiştim ama baba farklı birşey işte:gitme:
çağlayancım çok güldürdün beni görüş günü yazmışsın evet bundan sonra bunu kullanalım.alemsin canım ya:)
merhaba arkadaşlar dün kontrolümüz vardı gittik oğluşumuz olucak kesinleşti büyümüş maşşallah hiç yerinde durmuyodu afacan ölçümlerini yaptı doktorumuz 15 haftalık çıktık bu sefer baş popo mesafesi 12cm olmuş bide 119 grmış öle mutlu oldum ki görünce bu sefer daha bi hareketli daha bi normal bebek boyutlarında çok tatlıydı ya..hepiniz en yakın zamanda gidip görürsünüz cinsiyetlerini öğrenirsiniz inşallah
ayy çiçekcim yaa güldürdün beniiiiikaydirigubbakcemile3
heralde kağıda göredir yatış pozisyonuna göre yanii ihihihi bende tam anlamıyom ama demekki senin yaramaz ayaklarıyla annesinin soluna baskı yaptıı hakketten yaw görüş günü gelsee çok güzel olcak bnm daha bi haftam var heyecanla geçsede bi buluşsak miniğimlee
çok saol cnm hoşbulduk
tatlım yaa bişi sorcam bende bu tickerdan yaptım ama nereye yapıştırıyorum bu html kısmını kopyaladım ama lilypie de yaptım bende çizelge kısmında sadece ticker factory.comu kabul ediyoruz yazıyo yapıştıramadım yardımcı olurmusun cnm
benide listeye eklemenizi istiycem ama doktora bi gideyim güncel bilgilerimle ekleneyinde sizi yormayayım bir daha...
selam kızlar, cinsiyetini öğrenen kimler var kızlar ?
Yetiştim canım yemekteydim bak fatmacım doğru tahmin etmiş nerde olduğumu :))
Şimdi sana ben örnek bir ticker ekliycem buraya onuda sen
Profil kısmındaki çizelge yerine ekliyceksin tamam mı :))
http://lbdf.lilypie.com/Fsgtp3.png
yaptığın yerdende aynı bu şekilde yazan yeri kopyalayıp yapıştırman gerekiyor
ramazanda ne yapacagız birde gece kalkıp eşime sahur hazırlayacagım adam bütün gün sıcakta aç kalmasın
Başka yardım eden biri olsa yapmıycam ama eşlerimizde bizimki gibi yapamıyorki ona söyleseydim günleri alırdı onu temizlemek :))
Yapmıycam diyorum ama dayanamıyorum canım ramazanda geliyor şimdi oruç tutacak ya kıyıpta ona işte yaptıramam artık ben :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?