2011 Şubat Anneleri

nurberra birazdan çağlayan öğle yemeğinden döner o çok iyi anlıyor eminim yardımcı olacaktır:)

Bana ikili test için gideceğim tarihi dr um söylemişti 16-20 Ağustos arası tarihlerde gelin dedi.
Bence de 12 hafta tamamlanmalı.
Benim hafta ve günümle karşılaştırıp tarih belirleyip gidin kızlar

canım gün konusu her doktorda farklı galiba, benimki 12 ağustos perşembe çağırdı ikili için 11+6 olacak o gün. 11-14 haftalar arası vakti ama tabi arkdaşların yazdıklarına da katılıyorum aslında ne kadar büyürlerse o kadar rahat görecegiz ve cinsiyet tahmini de olabilir ilerleyen haftalarda. ama ben daha fazla sabredemeyeceğim galiba, günler geçmiyor sanki

maşallah allah analı babalı büyütsün..

Selam kızlarr. Ben de ikilitestimi yaptırdım ense ölçümü normal çıktı kan sonuçlarını bekliyorum. Doktorum gyno ferrosanol ve megadyn verdi. İçinizde gyno ferrosanolu kullanan varmı? Daha bu hapa başlayamadım bulantı kusma olduğu için korkuyorum içmeye. Aç karna alınması gerekiyormuş ((

aynı benim gb sin.sonucum 3 gün sonra çıkacak

bu ilaçlar niçin ne ilacı ki.hiç bahsetmedi

bu ilaçlar niçin ne ilacı ki.hiç bahsetmedi

DEMİR FOLİK ASİT ve B12 vitaminlerini içeriyormuş. Biz 12 hafta 3 günlük olduk.

Belki haftasını bekliyor olabilir drun bir daha gittiğinde söyleyebilir. Bazı dr lar önermiyormuş doğal olarak alın diyormuş.

Yordum valla canım dayanamıyorki insan yapmıycam diye söz verdim size gene yaptım işte,bak sende yormuşsun ama kendini ne olacak bizim halimiz böyle.Annem gelip yapıyım yat sen yeterki iyi ol diyor ama nasıl gel temizle evimi diyim ki.
Uzanmak konusunda bende senin gibiyim canım. (

Evet canım ben yormadım sanıyorum ama demekki yoruluyormuş ama şimdi böyleyse ilerde hiç yapamayacağım ya ozaman ne olacak hiç bilmiyorum. :))
Görüş günü güzel ama kabul et.Bir nevi öylede sayılıyor işte :))

Hayırlı uğurlu olsun canım topiğimizin ilk resmi bebeği geldi :)) gamyoncuiremsugamyoncuiremsu allah kucağına almayıda nasip etsin canım bebişini çok heyecanlandım şimdi benim içimde kim var acaba şimdi :))

Ne biliyim canım sen öyle diyince benimde aklıma ilk o geldi ne tarafa doğru bakıcaz diye :))
Senin az kalmış benim şafak daha 16 :))

Yetiştim canım yemekteydim bak fatmacım doğru tahmin etmiş nerde olduğumu :))
Şimdi sana ben örnek bir ticker ekliycem buraya onuda sen
Profil kısmındaki çizelge yerine ekliyceksin tamam mı :))

http://lbdf.lilypie.com/Fsgtp3.png

yaptığın yerdende aynı bu şekilde yazan yeri kopyalayıp yapıştırman gerekiyor

benide listeye eklemenizi istiycem ama doktora bi gideyim güncel bilgilerimle ekleneyinde sizi yormayayım bir daha...

Sen bilgilerini ver canım ben eklerim
Son satın,yaşın,kaç kg olduğun belli zaten bebişin muhtemelen doğumunda sonra ekleriz sorun değil

afiye tolsun bebişinle sana yarasın cnm
tatlım sonunda becerdim ihihihih çok saol yardımın için

ramazanda ne yapacagız birde gece kalkıp eşime sahur hazırlayacagım adam bütün gün sıcakta aç kalmasın

Ayy evet bizim için zor olacak sanırım ben kalkacağım eşimin yalnız canı istemez .Aç aç tutmasın dimi orucunu. Börek falan mı yapsam diye düşündüm. bilmiyorumkismileSahuraa hazır olur.

canım ya ne zaman iş yapsan böyle oluyor, demek ki bebişin kıyamıyor annesine. yorma kendini demek istiyor sana. yalovada olsam ben gelicem artık sana yardıma bi dur otur dinlen, seneye bu zamanlar bolbol temizlik, evişi yapıcaz nasılsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…