ramazanda ne yapacagız birde gece kalkıp eşime sahur hazırlayacagım adam bütün gün sıcakta aç kalmasın
Selam kızlar,ben hem 2010 şubat annesiyim,hemde kısmetse 2011 şubat annesi olacağım,hatta doğum tarihleri bile ayni olabilir. :)
afiye tolsun bebişinle sana yarasın cnm
tatlım sonunda becerdim ihihihih çok saol yardımın için
canım ya ne zaman iş yapsan böyle oluyor, demek ki bebişin kıyamıyor annesine. yorma kendini demek istiyor sana. yalovada olsam ben gelicem artık sana yardımabi dur otur dinlen, seneye bu zamanlar bolbol temizlik, evişi yapıcaz nasılsa.
Nurberra bende istiyorum çizelgee bana nee zemuszemus
SAT: 15 MAYIS
52 KİLO
26 YAŞ
slm günaydın hepinizi ve hayırlı ramazanlar ben tüp bebekle hamile kaldım şuan adet tarihime göre 9 haftalık ikiz annesiyimmmm (allah nasip ederse )bi aksilik olmazsa şubat sonu doğuracammm sizlerle birlikte olmak çok güzellll vereliniortak
saol canım amin yarıyordur inş. :))
Çok şeker oldu tickerin :))
Doğru söylüyorsun canım,saol canım yardım etmiş kadar oldun bu güzel sözlerinle.Dinlenicem inş.bundan sonra hep akıllandım diyorum ama hiçte öyle olmuyor idare eder bu temizlik gene beni 1-2 hafta :))
Seneye hem çocuk hem iş hem ev nasıl olacak bilmiyorum vallahi uykusuz geceler o zaman bizi bekliyor olacak sanırım :))
cnm çiçek anlatmış ya aynen onun dedği gibi hazırlıyoruz senin kendi kullanıcı panelinden girip yapıştırman lazım tatlım yapmaya başla ben yardımcı oliim ticker factoryden mi yapıcan
tatlım çağlayanın yazdığı linke girip yap o daha güzel anlatıyoGirdim cnm o siteye burdan hangisini seçeceğimm İngilizcem yok mafoldumben
All Tickers
Ticker Help
Resources iPhone/iPod Apps
Facebook Apps
Ovulation Calendar
Educational Videos New!
Ovulation/BBT Chart
Online Charting Course
Charting FAQs
Charting Basics
All About Ovulation
Games Chart Interpretation Game
TTC Game
Charting Hangman
Teşekkür ederim canlarım. Çağlayançicek saol hazıra kondummm a.s.
kızlar benimkinin kız olma olasılığı yüksek
Teşekkür ederim canlarım. Çağlayançicek saol hazıra kondummm a.s.
Sen bilgilerini ver canım ben eklerim
Son satın,yaşın,kaç kg olduğun belli zaten bebişin muhtemelen doğumunda sonra ekleriz sorun değil
tatlım çağlayanın yazdığı linke girip yap o daha güzel anlatıyo
22 mayıs sat - 23 yaş - 51 kg doğumda 24 şubat diye hesaplamıştı nette bir program...
Saol nurberracım. Çağlayançicek benim için yapmış saolsun çok da güzel olmuşş Hemen ekledimmm.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?