2011 Şubat Anneleri

ramazanda ne yapacagız birde gece kalkıp eşime sahur hazırlayacagım adam bütün gün sıcakta aç kalmasın

Ben mecbur kalkıcam canım,eşim için kalkıcam bende onunla yerim artık birşeyler ama iş yerinde ne yaparım onu hiç bilmiyorum işte ,benim için çok zorlu geçicek bu dönem

afiye tolsun bebişinle sana yarasın cnm
tatlım sonunda becerdim ihihihih çok saol yardımın için

saol canım amin yarıyordur inş. :))
Çok şeker oldu tickerin :))

Doğru söylüyorsun canım,saol canım yardım etmiş kadar oldun bu güzel sözlerinle.Dinlenicem inş.bundan sonra hep akıllandım diyorum ama hiçte öyle olmuyor idare eder bu temizlik gene beni 1-2 hafta :))
Seneye hem çocuk hem iş hem ev nasıl olacak bilmiyorum vallahi uykusuz geceler o zaman bizi bekliyor olacak sanırım :))

Nurberra bende istiyorum çizelgee bana nee zemuszemus

SAT: 15 MAYIS
52 KİLO
26 YAŞ

cnm çiçek anlatmış ya aynen onun dedği gibi hazırlıyoruz senin kendi kullanıcı panelinden girip yapıştırman lazım tatlım yapmaya başla ben yardımcı oliim ticker factoryden mi yapıcan

aramıza hoşgeldin asi, ne güzel olur ikiz annesi olmak. inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın canım

ihihi saol cnm şeker oldu cidden
burarada kızların dediği gibi kendinği çok yorma çalışan bayan olmak zor cidden ev bebek iş eş aş derkennn akannehir ama sağlık olsun napalım Allah güç versin hepimizeee

cnm çiçek anlatmış ya aynen onun dedği gibi hazırlıyoruz senin kendi kullanıcı panelinden girip yapıştırman lazım tatlım yapmaya başla ben yardımcı oliim ticker factoryden mi yapıcan

Girdim cnm o siteye burdan hangisini seçeceğimm İngilizcem yok mafoldumben

All Tickers
Ticker Help
Resources iPhone/iPod Apps
Facebook Apps
Ovulation Calendar
Educational Videos New!
Ovulation/BBT Chart
Online Charting Course
Charting FAQs
Charting Basics
All About Ovulation
Games Chart Interpretation Game
TTC Game
Charting Hangman

tatlım çağlayanın yazdığı linke girip yap o daha güzel anlatıyo

Teşekkür ederim canlarım. Çağlayançicek saol hazıra kondummm a.s.

Rica ederim canım güle güle kullan :))

esraa47 çok güzel bir haber canım.İnş.kızdır bugün ikinci güzel haber bu bir kızımız birde oğlumuz olacak öğrenmiş bulunuyoruz :)) dr.'a en son ne zaman gitmiştin benimki hiçbirşey söylemedi sizlere çok özeniyorum

Saol nurberracım. Çağlayançicek benim için yapmış saolsun çok da güzel olmuşş Hemen ekledimmm.:1hug:

çağlayan yardımcımız yaa saolsunn
olumunekankayizsmile
ikili tetin yapıldımı cnm senin kaçırmış olaiblirim benmde haftaya inşş hepimiinki tertemiz çıkar canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…