2011 Şubat Anneleri

Kızlar kağan uyandı mama diyor acıkmış :)) onu besleyeyim, görüşürüz yine öpt.

Annesi sen baya bir şeyler almışsın bebişine güzel günlerde giysin inş.güzel bebeğin.
Bebişlerimize aldıklarımız diye bir topik açsak olacak galiba artık :))
Cinsiyetini öğrenen herkes çok ciciler alacak çünkü bebişine,

O günü gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum canım,ilk miniş heyecanıda çok fazla inş.kendini gösterirde bizde hazırlıklara başlarız artık :))

canım bu konuyu dr unla paylaşmalısın dediğim gibi magnezyum yada kalsiyum hapı verebilir belki.birde diş eti çekilmesi için elmayı ısırarak yeme demişti dr bana.

Canım benim beni merak etmişsiniz :)

İyiyim Allah'a şükür. Depremi de hiç hissetmedik.

Ohhh içim rahatladı hiçte girmeyince sen merak ettik arkadaşım:)
Gerçi can ve mal kaybı olmadı dedi ama yinede haber almak istiyor insan.İyi olduğuna sevindim

moralini bozma canım daha sıkı takibe alacaklardır seni biraz diet yapman gerekebilir.aklına kötü şeyler getirme bebekte strese girmesin canım.

canım bu konuyu dr unla paylaşmalısın dediğim gibi magnezyum yada kalsiyum hapı verebilir belki.birde diş eti çekilmesi için elmayı ısırarak yeme demişti dr bana.

Eğer böyle devam ederse zaten canım,pazartesi geliyormuş tatilden randevu alıp gidicem dayanamazsam ne yapıyım erkenden başlamış oluruz hiç olmazsa tedaviye

moonsun82 afiyet olsun canım,sonra yeniden görüşürz,bebişe ve kendine iyi bak :))

Burcuu canım hoşgeldin faceden de yazmışsın ama ben o sıra kahvaltı etmekle meşguldüm :) yetişemedim canım... Doktor yüksek ihtimal kız demiş sanırım :)) ayy ne güzel yaaa oğluna bir de kız kardeş gelecek... İnşallah şu sıkıntılar geçince rahat rahat hamişliğin keyfini çıkarıcaz.

Bu arada kızlar bende 2 ağustosta yaptırmışdım 2'li testimi.. ense kalınlığı için "elhamdürillah çok iyi" demişti doktorum :)) kan testlerinin sonuçlarını 13'ünde randevuya gittiğimde öğrenicem.

arkadaşlar ben bu günlerde içecek birşey bulamıyorum. çay-kahve yasak dedik, asitli içecek yok. bir tek süt ve meyve suyu kalıyor. hamilelikte içilebilen bitkisel çaylar biliyormusunuz? ben hangisi yararlı hangisi zararalı pek bilmiyorum, bilenler paylaşabilir mi lütfen?opuyorumnanaktan

Bitki çayı olarak bana dr.ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin demişti ama sıcaklarda hiç çekilmiyor canım onlar ,ayran yada evde yapabilirsen limonata yapıp içebilirsin.

günaydın kızlar zemuszemus
kahve içmekten bahsetmişsinizya dün bi program izledim.annenin yediği tüm besinler sindirimle kana karıştıktan sonra plesenta yoluyla bebeğe geçiyor.bu plesentada bir çeşit süzgeç var toksinleri ve zararlı bakteri girişini engelleyen.fakat malesef NİKOTİN,KAFEİN veALKOL bu süzgeçten geçebiliyor ne yazıkki lmaz:
ben de arada içiyordum kahve ama artık içmiyorum.bir de lütfen herkes bebeği için sigaradan uzak dursun.pasif içici olarak bile alınan bir nefes duman gelişmesini o an için duraklatıyormuş.
bitkisel çaylar abartmamak kaydıyla içilebilirmiş.bi sitede görmüştüm faydalı ve zararlı olanlarını ama unuttum şimdi siteyi.
Anne olmak kolay diil tabi çook özveri istiyor.ama insan bebeğini hayal edince bile herşeyi göze alabileceğini düşünüyor a.s.

Amiin canım nekadarda doğru söylediklerin.:Saruboceq:

Elevit kilo mu aldırıyor,ben baştan megadyn kullandım bitti,ona eş değer bir vitamin veriyorum dedi dr.ama megadynda kg hiç almadım

bende elevit kullanıyorum ama 3 kg a yakın kilo verdim:)

gebelikte diş ve diş eti hastalıkları oluyor yada olanlar açığa çıkıyor canım.eskilerin bir lafı vardır bilirmisiniz?
her çocuk 1 diş götürür diye:bbo:
onun için gebe kalmadan diş tedavinizi yaptırın der dr lar ama benimde problemim olduğu halde ne yalan söyliyeyim gitmedim

oooo burcucum hoşgeldin bir kayboldun pir kayboldun yanii
herşeyin yolund olmasına sevindim canım mide bulantın 15 güne kadar geçer inşallah

Cnm Rabbim giydirmeyide nasip etsin inş., ama 0-3 ay çok kullanılmıyor , 6-9 ay daha çok kullandım ben, alırken farklı aylara göre al mevsimide göz ardı etme

canımzaten bebeğin çok küçük doğacağına inanamadığım için aldığım şeyler hep 3-6 ay ve 6-9 aylık şeyler çok miniklerden 2 takım var,zaten hastane çıkışı da alıcam onun için minik şeyler almam,tabi söylediğin gibi Rabbim giydirmeyi nasip etsin,önerilerin için çok mersikaydirigubbakcemile5

Canım benim bugün nasılda kahve istemişti,kızlar siz öyle bahsedince bende ayda 1 kerede olsa içiyordum,eşimde canın çok istiyorsa kafeinsiz alıyımda iç dedi ama ne yapıyım şimdi siz söyleyin içiyim mi içmiyim mi aklıma getirdiniz yok yere :)))

bende dr a sordum çok istiyorsan kafeinsiz içebilirsin dedi.ama benim sizden farklı olarak düşük tehlikem olduğu için kesinlikle yasaktı.yoksa 3. aydan sonra günde 1 fincana birşey demiyorlar.

evet ya burada ne okusam benimde aklıma geliyor illaki o şeyden yiyeceğim yada içeceğimbilmiyorumkismile

bende dr a sordum çok istiyorsan kafeinsiz içebilirsin dedi.ama benim sizden farklı olarak düşük tehlikem olduğu için kesinlikle yasaktı.yoksa 3. aydan sonra günde 1 fincana birşey demiyorlar.

evet ya burada ne okusam benimde aklıma geliyor illaki o şeyden yiyeceğim yada içeceğimbilmiyorumkismile

Sen içme sakın canım,acızık daha sık dişini canın çekiyorsa bile bekle bebiş iyi olsun yeterki :)) Hamişlik böyle birşey galiba canımız ne duysa yada ne görsek istiyoruz.Geçenlerde yemekler yazılmıştı ya hani ben o sayfaların hiçbirini okumadım,hızlı hızlı geçtim.Olurya yapamam o an yada bulamam onun için yemek yada yiycek adı vermezsek daha kolay atlatırız galiba :))

Ekim anneleri varya hergün ne yediklerini ne içtiklerini yazmak için topik açmışlar dün gördüm nasıl bir irade var onlarda ya ben dayanamam açıkçası hergün herkesi yediğini içtiğini okumaya canım istese iş yerindede bulamam ki :))

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım aslında 2 aydır okuyorum ama ancak kayıt olabildim. Allah herkese bebeklerini sağlıkla mutlulukla kucaklamayı nasip etsin diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…