2011 Şubat Anneleri

yaa cinsiyetleri bi belli olsa neler alıcaz ama.benim ilk bebiş aldığım bir sürü şey var .o giyemedi kısmet işte ama inşallah kardeşine giymek kısmet olur.onlara ilave bişeyler alıcam sadece.1 hastane çıkışı,ördüğüm battaniyesi,2tne fermuarlı battaniesi,1 emzik ve biberon,10 kadar çıt çıtlı badi (en gerekli ve kullanışlı giysi bence)5-6 tanede takımı var.baya giysisi varmış bebişimin vayy be

Ne güzel yaa bebişlerin cinsiyetleri belli olmaya başladı... Allah herşeyden önce hayırlı evlatlar versin inşallah hepimize... Kız olsun erkek olsun hiç farketmez sağlıklı ve ömürleri boyunca hem vatanlarına hemde bizlere hayırlı insanlar olsunlar.

Hanımlar bebişlerinizin alışverişlerini ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz? Kıyafetler dışında.. Çünkü zaten dayanamayıp alıyoruz kıyafetler birer birer

Ben diğer alışverişi için 6.ayda başlarım diye düşünüyorum.Biraz bebiş için para biriktirmek istiyorum hemde ilerleyen zamanlarda daha yeni ve güzel modeller çıkar onlarıda yakalamış olurum diye düşünüyorum.

nhlhsn kullanıcısından alıntı
ben doktordan geldim
öncelikle benim dr ikili test yapmadı bana
bebişe baktık,kan tahlili yapacaktı ama tok gitiiğim için bi dahaki gelişinde yapalım dedi,ama taaaaa bayramdan sonra gel istersen tekrar dedi,nasıl sabretceksem ozmna kdr
dr önce gebelik devam ediomu bakalım dedi,sen hareketlerini hissedemeyeceğin için dedi aaaaa bi baktık kocaman olmuşşş,5.6cm,alt çene üst çene burun beyin kemikleri omurga hepsini gösterdi,herşey norml dedi,normalde 11+4 üm 12+2 çıktı ama dr önemsemedi bunu
ellerini gördüm parmaklarını bile,ayaklarını çaprazlamıştı hafif köprü kurdu,saatlerce izleyebilirdim onu öyle tarifi imkansız bişey bu kesinlikle,allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah

Gözünaydın canım.Çok sevindim bugün böyle güzel haber alınca kendi sıkıntımı unuttum,nasılda büyümüş minişin.Allahım sağlıkla gelmesinide nasip eder inş.
Bayram sonrasıda çok uzak değilmi ya.Benim 2 hafta kaldı dayanamıyorum çok özledim onu :))

çok var bende onu didimnasıl sabretcemdie,3lü testi 18. haftada yapıorum dedi,çok merak edersen bayrama yakın gel dedi ama ben biraz daha sabredip 18.haftada gitmek istiyrum,testlerim tahlillerim yapılsın,aksi bi durum olmazda inşallah hesaplarıma uyar
dr a kilo için ne yapmalıyım dedim,henüz almadım ama alınacak sonuçta 20.haftaya kdr aldığın kilo umrumda değil dedi ondan sonrası önemli dedi,dr çok relax ya sen takma bişi demeye getirio bebek büyür panik yok sen kilo al nolcak:))

kızlar merhaba ben bugün sabah karın ağrısıyla uyandım ve doktora gittim bebek iyiymiş 5 cm olmuş burun kemiğini ense boşluğunu gösterdi dr herşey gayet güzel dedi 2 li testi haftaya yapıcak bide erkek olsun diye oyuncak verdi oğlumun dr amcasından aldığı ilk oyuncak:)yani galiba erkek olacak benim bebek elleri ayakları hareket ediyo kocaman olmuş:)

gözün aydın,bende bugün dra gidenlerdenim,çok eğleneceliydi ultrasonu izlemek değilmiopuyorumnanaktan
ben ikili yaptırmıorum dr istemedi,cinsiyet içinde çok erken dedi az biraz uğraştı bidahaki gelmemize bıraktı onuda
allah sağlıkla eline ayağına kavuşturur inşallah:Saruboceq:

nhlhsn kullanıcısından alıntı

çok var bende onu didimnasıl sabretcemdie,3lü testi 18. haftada yapıorum dedi,çok merak edersen bayrama yakın gel dedi ama ben biraz daha sabredip 18.haftada gitmek istiyrum,testlerim tahlillerim yapılsın,aksi bi durum olmazda inşallah hesaplarıma uyar
dr a kilo için ne yapmalıyım dedim,henüz almadım ama alınacak sonuçta 20.haftaya kdr aldığın kilo umrumda değil dedi ondan sonrası önemli dedi,dr çok relax ya sen takma bişi demeye getirio bebek büyür panik yok sen kilo al nolcak:))

Sende dr.gibi relax olucan o zaman ,ayy nasıl dayanılırsa o hasrete,birde kiloyu takmamak kimin elinde acaba,bende şu ay'a kadar almadım ya kendimi çok şanslı hissediyorum inş.bundan sonrada böyle güzel güzel giderde çok kilolu girmem doğuma :))
Sabretcen canım o zaman 18.haftaya kadar zaten onun keyfi yerindeymiş baksana.Birazcık daha hasretle bekleyelim bakalım bebişlerimizi :))

2li testimin sonuçlarını öğrendim simdi doktorum iyi dedi. :nazar: çok mutlu oldum.
Ancak 29.000 de 1 dedi.Sizce bunun için 3lü test yaptırmama gerek var mı ?
Sizde sonuçlar nedir

kızlar hiç kilo almadınız mı ne kadar sanslısınız ben simdiden aldım kilo gerçi belli olmuyor ama kıskandım walla sizi maşallah

benim dr.um 2li güzel çıktığı için 3lü ye gerek yok dedi.3 lünün yanılma payı daha çokmuş.bilmiyorum bende karar veremedim yaptırsammı yaptırmasammı

2li tesltlerinden güzel haberle dönen herkes adına çok sevindim. Nede olsa bizi şuan bizden başkası anlamaz.

Size bişiy daha sormak istiyorum: göbişlerinizin resimlerine nerden bakabilirim çok merak ediyorum. Ayrıca lilipie çizelgemi yaptım ama buraya nasıl eklicem bilemedim...
Yardımlar için teşekkür ederim.
Yazdıklarınızı büyük zevkle okuyorum.

yaa cinsiyetleri bi belli olsa neler alıcaz ama.benim ilk bebiş aldığım bir sürü şey var .o giyemedi kısmet işte ama inşallah kardeşine giymek kısmet olur.onlara ilave bişeyler alıcam sadece.1 hastane çıkışı,ördüğüm battaniyesi,2tne fermuarlı battaniesi,1 emzik ve biberon,10 kadar çıt çıtlı badi (en gerekli ve kullanışlı giysi bence)5-6 tanede takımı var.baya giysisi varmış bebişimin vayy be
kaydirigubbakcemile3 tek tek sayınca birden bir sürü şey oldu dimi :)) Aslında bizim bebişler kış bebeği olacaklar hep kalın üşütmeyecek şeyler almak lazım şimdi de öyleleri yok hep yazlık...

Ben diğer alışverişi için 6.ayda başlarım diye düşünüyorum.Biraz bebiş için para biriktirmek istiyorum hemde ilerleyen zamanlarda daha yeni ve güzel modeller çıkar onlarıda yakalamış olurum diye düşünüyorum.

Bende genel alışveriş için 6. ayı düşünüyorum... Eşime kalsa son 1 ay gider tek seferde hepsini alırız diyor ama bence yanlış çünkü Allah korusun erken doğum da olabilir.Dünyanın binbir türlü hali var... Bide henüz daha iyi durumdayken alıp herşeyi kenara koymak en iyisi gibi geliyor... son ay zaten zar zor yürüyüp hareket edicem bide dükkan dükkan gezemem...
Ama kıyafet almaya kış sezonu başlayınca hemen başlicam :)

2li tesltlerinden güzel haberle dönen herkes adına çok sevindim. Nede olsa bizi şuan bizden başkası anlamaz.

Size bişiy daha sormak istiyorum: göbişlerinizin resimlerine nerden bakabilirim çok merak ediyorum. Ayrıca lilipie çizelgemi yaptım ama buraya nasıl eklicem bilemedim...
Yardımlar için teşekkür ederim.
Yazdıklarınızı büyük zevkle okuyorum.

göbişlere burdan bakabilirsin cnm http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/379552-2011-subat-annelerinin-gobisleri.html

gözünaydın canım... Zaten erkek bebek daha çabuk hareketlenirmiş... ara ara karnında minik bir pıt hissediyor musun? erkek bebeklerde erken zamanda hissediliyormuş ve erkekler daha çabuk gösteriyorlar cinsiyetlerini.Kızlar bazen 6. aya kadar göstermeyebiliyorlar... Hani derler ya yiğidin malı meydanda olur diye erkek bebekler sanırım bunu daha anne karnında uygulamaya başlıyorlar kaydirigubbakcemile3

saol canım sabahları bazen bi seğirmeyle uyanıp kendi kendime ümitleniyorum hissettim diye bellkide hissediyorumdur :) bide ayaklarını kaldırdı poposu tarafını gösterdi ama bakalkım dr kesin bişey söylemedi:)

kızlar kızlaaarrr ben geldiiim :) yazdıklarınızı bile okuyamadan hemen yazıyım dedim doktordan geldimmm.bebişin ense kalınlığı ve diğer ölçüleri normal çok şükür.kanımıda verdim sonucu çarşamba alıcam inşallah o da hayırlı bi haber olur.minik 4 gün önden gidiyo 12+4 olmuş, 6.5 mm boyu olmuş. bideeee eşimle dr u biraz sıkıştırdık çok uğraştı görebilmek için henüz çok erken bişey söylemek için ama kıza benziyo dedi :ecrin_bebek: kesinleşirse melisa bebek olucak bayanssulusmile çok şaşkınım

Kızlar şimdi 2'li testimi yapan doktor aradı (kendi doktorum yapmadı çünkü izindeydi) hem 2'li testim hemde o gün verdiğim idrar tahlilim güzel çıkmış... 2'li testin değerlerini öğrenemedim onu kendi doktorumla randevuma gittiğimde öğrenebileceğim sanırım... Çok şükür Allahım... Hepimizin yavruları sana emanet.Sağlıkla kucağıma aldır Yarabbim.

ben doktordan geldim:lepi:
öncelikle benim dr ikili test yapmadı bana
bebişe baktık,kan tahlili yapacaktı ama tok gitiiğim için bi dahaki gelişinde yapalım dedi,ama taaaaa bayramdan sonra gel istersen tekrar dedi,nasıl sabretceksem ozmna kdrfisfisfis
dr önce gebelik devam ediomu bakalım dedi,sen hareketlerini hissedemeyeceğin için dedi aaaaa bi baktık kocaman olmuşşş,5.6cm,alt çene üst çene burun beyin kemikleri omurga hepsini gösterdi,herşey norml dedi,normalde 11+4 üm 12+2 çıktı ama dr önemsemedi bunuCADIARZU
ellerini gördüm parmaklarını bile,ayaklarını çaprazlamıştı hafif köprü kurdu,saatlerce izleyebilirdim onu öyle tarifi imkansız bişey bu kesinlikle,allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:

maşallah bebişe, ne çok büyümüş. kan tahlilinde iyi çıkar inşallah canım

yaa kızlar dökülmeyen saçlarım birkaç gündür dökülmeye başladı.hamilelikle ilgisi varmıdır acaba

normal canım, hamilelikteki hormonlardan dolayı saç ve tırnaklarda zayıflama ya da aşırı uzama olabiliyormuş. kağan kocatepenin sitesinde hamilelikte 12. haftayı okursan orda bundan bahsetmiş biraz. endişelenme geçici bir durum.

bu arada ikili testten güzel haberlerle dönen arkadaşlar hepiniz adına çok sevindim hihoyyyt

saol canım sabahları bazen bi seğirmeyle uyanıp kendi kendime ümitleniyorum hissettim diye bellkide hissediyorumdur :) bide ayaklarını kaldırdı poposu tarafını gösterdi ama bakalkım dr kesin bişey söylemedi:)

Canım eğer ayaklarını kaldırdı ve o pozisyonda gösterdi ise doktor büyük ihtimal Erkek olduğunu görmüştür.Hayırlısı olsun...Rabbime emanet hepsi.

Back