canım kramplar kalsiyum değil magnezyum eksikliğinden olur doktoruna söylediğinde zaten sana magnezyum desteği verecektir.Aklnda olsun
Kızlar selam,a.s. nasılsınız, bir süre giremedim, ama güzel haberlerim var, öncelikle çok şükür sorunsuz şekilde gebeliğe devam ediyorum, ve dün ikili testi yaptırdım sonuç pzt çıkacakmış, dr KIZA BENZİYOR :)) dedi, inş oğluma bir kız kardeş gelecek sanırım :)) sağlıkla inş.
Ve hatunlar sizin bulantılar ne alemde, ben hala kusuyorum maalesef...
Selam canım hoşgeldin özlettin kendini :))
En son gittiğinde gözünde bazı problemler vardı sanırım.Ama iyi olmanıza çok sevindim.Topiğimizin ikinci kızımı geliyor yoksa kaydirigubbakcemile2
Bulantı ve kusma konusunda allah yardımcın olsun canım ben o evreleri kapattım çok şükür :))
Cnm hoşbulduka.s., evt hem gözümde iltihap vardı, hem düşük tehlikesi, ah bende bi kapatabilsem şu kusma işini... keşkeeee...
ilk prenses haberi kimin, senin mi yoksa :))
Saol canım,son kontrole gittiğimde konuşacağım.2'li test yaptırdın mı canım sen sonuçlar nasıl çıktı.Konuşamadık bir daha
evet canım yaptırdım ense kalınlığı normal dedi testin sonucunu ayın 9 undan sonra döncekmiş o zman öğreneceğim.Şimdi memleketteyim İzmir'e geldim annemler burada bol bol naz yapıyorum herkese:) Dönünce gidicem tahlil sonucunu almaya
Kızlar selam,a.s. nasılsınız, bir süre giremedim, ama güzel haberlerim var, öncelikle çok şükür sorunsuz şekilde gebeliğe devam ediyorum, ve dün ikili testi yaptırdım sonuç pzt çıkacakmış, dr KIZA BENZİYOR :)) dedi, inş oğluma bir kız kardeş gelecek sanırım :)) sağlıkla inş.
ah kızlar topiğimiz güzin abla köşesi gibi dök içini rahatlaakannehir
ben de bu sabah peşpeşe hapşurmaya başladım, ardından da karnıma çok şiddetli bir ağrı girdi. ilk defa böyle oldu, karnımın ön kısmı çok acıdı. daha önce ters bir hareket yapınca sağ ya da sol tarafta hissederdim acıyı. çok korktum bu kez. böyle bişey yaşayan var mı aranızda?
ah kızlar topiğimiz güzin abla köşesi gibi dök içini rahatlaakannehir
ben de bu sabah peşpeşe hapşurmaya başladım, ardından da karnıma çok şiddetli bir ağrı girdi. ilk defa böyle oldu, karnımın ön kısmı çok acıdı. daha önce ters bir hareket yapınca sağ ya da sol tarafta hissederdim acıyı. çok korktum bu kez. böyle bişey yaşayan var mı aranızda?
bu hafta kimler 2 li test için gidecek
Soralım canım,o yumuk yumuk ayaklarını ısıralım yiyelim
Çok zor canım yaa,allah yardım etsin bize,bende sorucam bütün bunları yazıyorum şimdiden şikayetlerimi :)))
Bende çok istiyorum ama eşim bekle diyor,az kaldı diyor 2 hafta daha dayan diyor birşeyler ortaya atıyor kandırıyor beni.
Sen nasıl ciciler aldın bebişe :))
neler aldııımm,dün 1 tulum aldım,çook şeker böyle çıtçıtları poposundan açılıyor, mavi sarı çizgili,bir de kolu alttan çıtçıtlı bady aldım yine oda sarı kırmızı böyle inek resimleri filan vaar,çook şeker görsen...daha öncede zıbın filan bişiler almıştım,10 takım olmuş:asigim: napayım ya evet çok erken ama dayanamıyorum miniğime hep bişiler almak istiyorum kimse çokgörmesin
sen desene bebişin doğana kadar bayağı birşey alacaksın şimdiden 10 parça ladığına göre insan tutamıyor cidden ben çalışıyorumda çarşıya fazla inemiyorum allahtan yoksa aklım kalırdı benimde :dance:
canım hoşgeldin,seni yeniden görmek çok güzela.s. sağlık problemlerini atlatmana çok sevindim, ikili teste iyi çıkar inşallah,ohh negüzel bir prens bir prenses annesi olacaksın,bende pazartesi yaptıracağım ikili testi,inşallah güzel sonuçlar alırım bende...:Saruboceq:
Biter canım,oda biter 3.ayı bir kapatalım düzelir inş.herşey
Yok canım sürmeli'nin benim dr.yorum yapmıyor cinsiyet için 2 hafta sonra öğrenicem inş.
hoşgeldin canım özlettin kendini gerçekten herşeyin yolunda olmasına sevindim.Ne güzel inş dünya tatlısı bir kızın olur her iki sevgiyi de tatmış olursun.Benim bulantılar bayağı azaldı ama hala iştahım yok.Başladığım kilodayım hala ama bunada şükür tabi
neler aldııımm,dün 1 tulum aldım,çook şeker böyle çıtçıtları poposundan açılıyor, mavi sarı çizgili,bir de kolu alttan çıtçıtlı bady aldım yine oda sarı kırmızı böyle inek resimleri filan vaar,çook şeker görsen...daha öncede zıbın filan bişiler almıştım,10 takım olmuş:asigim: napayım ya evet çok erken ama dayanamıyorum miniğime hep bişiler almak istiyorum kimse çokgörmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?