cennet annelerin ayağı altındadır.
bu söz boşa değilmiş dünyaya bir can getirmek için bu yapılanlar bu çekilenlerin bir mükafatı
allah hepimize sabır ve dayanma gücü, çevremizdekilerede( özellikle eşlerimize) anlayış versin amin amin:saruboceq::saruboceq:
Arkadaşlar ne kadar çok şey yazmışsınız. Giremedim bugün hiç.
Kaçırdıgım haberler yoktur umarım :)
Kafeinden bahsetmişsiniz ama ben günde 1 bardak kahve içiyorum
Bu arada ilaçlardan bahsedilmiş. ben folik asit ve megadayn kullanıyordum.
Şimdi giynoferro sanol ve vitamin kullanıyorum. Demir ilacının içinde folik asitte var.
Ben de hergün bir fincan türk kahvesi içiyorum.
Ben elevit kullanıyordum,bir anda 2 kg alınca dr bıraktırdı.
Yaklaşık 3 haftadır hiçbirşey içmiyorum.
Dr 3 aydan itibaren gerekli vitamin ilaçlarını vereceğim dedi.
Günaydın kızlar dün gece gene çok kötü geçti,kramplarımı geçiremedim,ikincisi diş eti çekilmesi yaşıyorum dün bütün gece uyumadım nerdeyse ne yaptıysam geçiremedim ilaç almadım tabii ama zor tuttum kendimi ben böyle ağrı çekmedim hayatımda,dişimde değil ağıran nasıl başladı o et çekilmesi hiç anlamadım.Sabah işe gelirkende yolun ortasında bacağım kasıl sen,akan trafiğin ortasında kalıyordum nerdeyse,çok zorlamaya başladı bu bebiş beni.Tamam midem bulanmıyor halsizliğim gitti ama diğer yan etkileri çok zorlamaya başladı artık(
günaydın canım, ah bebişler sağlıkla gelsinler de bi hesabını soralım bu yaptıklarınınkaydirigubbakcemile2 canım benimde bu sabah kalkar kalkmaz aynaya baktım diş etim kanıyor,yani fırçalarken filan değil,bende doktoruma sorucam
moralimizi bozmayalım bunları yaşayacağız,,
kızlar ben yine dün ciciler aldım bebişime çook güzel, bi ara resimlerini çekip ekleyeceğim,arkadaşım zor çıkardı beni cinsiyeti belli olsun diyebayanssulusmile
Kızlar birşey sorucam ben süt içemiyorum diye dün akşam nesquik aldım onunla içtim sabah.Bundan sonrada sabah ve akşam öyle içiyim diyorum diğer türlü kokuyor çünkü bebeğe bir zararı olur mu ?
bende içemiorum canım yaa,yani hiç içmiyorum ama başlayacağım yani bidaha deneyeceğim inşallah midem bulanmaz:sinifsinif: nesquıkle önermiyorlar muzlufilan iç bence..
selam kizlar, bugun moralim bozuk.. glukozyuklemesi yapildi ve tamam bitti gidecegim derken, biraz bekle degerler yuksek cikti cok asagi inip doktor ile konusman lazim dediler. beklemeye basladim bende.
idrar larin daha sonucuna bakmadan sanirim, ilk geldigimde baktiklari idrar tahlininin sonucu cok yuksek cikmis, deger 10 un ustunde asiri yuksek dedi. dogum poliklinigini aradilar ve asagi in dediler.
neyse gittim, doktorun su an vakti yokmus herhalde ebe geldi konusmaya, iste simdi niye doktor istemisti bunu biliyormusun falan diye soru sordu, bende pcos var, insulindirenci var birde daha once dusukler yaptim dedim. sonra ebe gitti doktor ile konustu geldi. en kisa zamanda sabahtan geleceksin ve gunluk hasta olacaksin, kan testleri idrar testleri, doktor ile gorusme ve ultrasyon gibi seyler yapilacak dedi. bende pazartesi gunu zaten doktor saatim vardi dedim, ozaman herseyi pazartesi gunu yapalim sana sabahtan saat verelim dedi. bakalim pazartesi gunu sabahtan gidecegim 8 gibi ve 15-16 kadar orada duracagim sanirim..
moralim cok bozuldu..
Arkadaşlar ne kadar çok şey yazmışsınız. Giremedim bugün hiç.
Kaçırdıgım haberler yoktur umarım :)
Kafeinden bahsetmişsiniz ama ben günde 1 bardak kahve içiyorum
Günaydın mısracım evet canım,bebiş bendekileri aldığı için ben bunları yaşıyorum galiba,soda içeceğim şimdi bir tane bakalım.
Günaydın kızlar dün gece gene çok kötü geçti,kramplarımı geçiremedim,ikincisi diş eti çekilmesi yaşıyorum dün bütün gece uyumadım nerdeyse ne yaptıysam geçiremedim ilaç almadım tabii ama zor tuttum kendimi ben böyle ağrı çekmedim hayatımda,dişimde değil ağıran nasıl başladı o et çekilmesi hiç anlamadım.Sabah işe gelirkende yolun ortasında bacağım kasıl sen,akan trafiğin ortasında kalıyordum nerdeyse,çok zorlamaya başladı bu bebiş beni.Tamam midem bulanmıyor halsizliğim gitti ama diğer yan etkileri çok zorlamaya başladı artık(
bende sabahtan beri çok kötüyüm.dayanılmaz bir diş agrısı herşeyi denedim. .kolanya koydum şimdide
Cağlayancım sodayı az soğutup iç, sıcakken mide bulantısı yapıyor
bende sabahtan beri çok kötüyüm.dayanılmaz bir diş agrısı herşeyi denedim. .kolanya koydum şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?