2011 Şubat Anneleri

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Arkadaşlar ne kadar çok şey yazmışsınız. Giremedim bugün hiç.

Kaçırdıgım haberler yoktur umarım :)

Kafeinden bahsetmişsiniz ama ben günde 1 bardak kahve içiyorum

Ben de hergün bir fincan türk kahvesi içiyorum.

Bu arada ilaçlardan bahsedilmiş. ben folik asit ve megadayn kullanıyordum.

Şimdi giynoferro sanol ve vitamin kullanıyorum. Demir ilacının içinde folik asitte var.

Ben elevit kullanıyordum,bir anda 2 kg alınca dr bıraktırdı.
Yaklaşık 3 haftadır hiçbirşey içmiyorum.
Dr 3 aydan itibaren gerekli vitamin ilaçlarını vereceğim dedi.

Günaydın mısracım evet canım,bebiş bendekileri aldığı için ben bunları yaşıyorum galiba,soda içeceğim şimdi bir tane bakalım.

Elevit kilo mu aldırıyor,ben baştan megadyn kullandım bitti,ona eş değer bir vitamin veriyorum dedi dr.ama megadynda kg hiç almadım

bende elevit kullanıyorum ama benim iştahımı fln açtırmadı ben memnunum yani

kızlar listeye nasıl eklenebilirim ?

günaydın canım, ah bebişler sağlıkla gelsinler de bi hesabını soralım bu yaptıklarınınkaydirigubbakcemile2 canım benimde bu sabah kalkar kalkmaz aynaya baktım diş etim kanıyor,yani fırçalarken filan değil,bende doktoruma sorucam
moralimizi bozmayalım bunları yaşayacağız,,

kızlar ben yine dün ciciler aldım bebişime çook güzel, bi ara resimlerini çekip ekleyeceğim,arkadaşım zor çıkardı beni cinsiyeti belli olsun diyebayanssulusmile

Soralım canım,o yumuk yumuk ayaklarını ısıralım yiyelim
Çok zor canım yaa,allah yardım etsin bize,bende sorucam bütün bunları yazıyorum şimdiden şikayetlerimi :)))

Bende çok istiyorum ama eşim bekle diyor,az kaldı diyor 2 hafta daha dayan diyor birşeyler ortaya atıyor kandırıyor beni.
Sen nasıl ciciler aldın bebişe :))

Kızlar birşey sorucam ben süt içemiyorum diye dün akşam nesquik aldım onunla içtim sabah.Bundan sonrada sabah ve akşam öyle içiyim diyorum diğer türlü kokuyor çünkü bebeğe bir zararı olur mu ?

bende içemiorum canım yaa,yani hiç içmiyorum ama başlayacağım yani bidaha deneyeceğim inşallah midem bulanmaz:sinifsinif: nesquıkle önermiyorlar muzlufilan iç bence..

bende içemiorum canım yaa,yani hiç içmiyorum ama başlayacağım yani bidaha deneyeceğim inşallah midem bulanmaz:sinifsinif: nesquıkle önermiyorlar muzlufilan iç bence..

Bende hiç içmiyordum başka şeylerden almaya çalışıyordum ama yok olmuyor öylede,Ona iyi gelsin diye herşeyi deniyoruz canım zaten,birde öyle deniyelim ne yapalım,daha bakalım neler çıkacarak bu yaramazlar karşımıza bizim :))

....herkese günaydın arkadaşlar.......

canım çok geçmiş olsun, bozma moralini. yorucu bir gün olacak galiba ama inşallah çabucak pazartesiyi atlatırsın ve doktorundan iyi haberler alırsın.

Arkadaşlar ne kadar çok şey yazmışsınız. Giremedim bugün hiç.

Kaçırdıgım haberler yoktur umarım :)

Kafeinden bahsetmişsiniz ama ben günde 1 bardak kahve içiyorum

evridiki canım kafeinden uzak durmaya çalış en azından 3. ayı bitirene kadar. zaten fazla içmiyomuşsun ama hamileliğin devamında da günde 1 bardakla sınırlandırmak gerekiyormuş

canım kramplar kalsiyum değil magnezyum eksikliğinden olur doktoruna söylediğinde zaten sana magnezyum desteği verecektir.Aklnda olsun

bende sabahtan beri çok kötüyüm.dayanılmaz bir diş agrısı herşeyi denedim. .kolanya koydum şimdide

Çok kötüdür canım bilirim.colgate'nin bir diş macunu var ağrıyı kesiyor ama haftada en az 1 kere yapabiliyorsun ben dün gece onunla dişime diş etlerime uyguladım azda olsa kesti istersen onuda bir dene canım.

Cağlayancım sodayı az soğutup iç, sıcakken mide bulantısı yapıyor

Saol canım,bi dahakine öyle yapıyım midem şu anda çok kötü çünkü (

Kızlar selam,a.s. nasılsınız, bir süre giremedim, ama güzel haberlerim var, öncelikle çok şükür sorunsuz şekilde gebeliğe devam ediyorum, ve dün ikili testi yaptırdım sonuç pzt çıkacakmış, dr KIZA BENZİYOR :)) dedi, inş oğluma bir kız kardeş gelecek sanırım :)) sağlıkla inş.
Ve hatunlar sizin bulantılar ne alemde, ben hala kusuyorum maalesef...

bende sabahtan beri çok kötüyüm.dayanılmaz bir diş agrısı herşeyi denedim. .kolanya koydum şimdide

benimde geçenlerde aşırı diş ağrım vardı.20lik diş çıkarıyorum ve çok ağrıyordu,bir de ateş yapmıştı.Gecenin bir yarısı doktorumu aradım.Minoset içebilirsin dedi. Sende doktorunla bir konuş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…