Gerçekten çok ayıp canım ama ya hamile insan bu yemeğe çok ihtiyacı var,yesinki bebişte büyüsün.Ben görümcelerle gidince yemeği hiç beklemiyorum onlar 10'da yiyorlar bende kendim dışardan birşey alıp yiyorum kızıyor bana biliyorum suratından anlıyorum ama akşam 6'dan 10'a kadar bekleyememki onun keyfini.
Bence sende hiç kimseyi bekleme ufak ufak birşeyle ye canım.Kahvaltı tarzı birşeyler ye olmazsa yeniden öğle yemeğindede ama sakın aç kalma bebişinin besine ihtiyacı var :)
Canım ben de idare ediyırum dışardan alınan yiyeceklerle aram pek yok. Ev yemeği istio canım. Bu arada eve meyve ve kahvaltılık kısmını biz alıyoruz. Çünkü onlar meyveyi de az alıo. Ya ne blim bir de kaynanamın kendi kayınvalidesi de bi süredir onlarda. Onlar da sürekli didişio. Hiç huzurlu bi ortam yok. Kayınvalidem kaynansına sabah ne yiyosan ye akşama kadar yemek yok falan dio.Ben de bunlara alınıyorum üzerime çekiyorum. Eşim de sen acıktığında söyle o yapmak zorunda dio.Arada kaldım.Kimseye de anlatamıyorum sizin de başınızı şişirdim. Bu arada 18inde randevum var doktorla inşallah sağlılklıdır bebeğim test ypılacak bi de cinsiyetini de söyler belki:kedi:
canım asıl ben panik oldum benim bu hapı ozaman şimdiye kadar başlamış olmam lazımdı.benim kan rahatsızlığım var.doğumda aşırı kanama riskim var kanımda pıhtılaşma hiç olmuyor gibi bişi.benim doktorumda bu konuyla ilgili hiçbişi söylemedi:uhm:
Kızlar çok teşekkür ederim saolun benimkiler biraz tuhaf bak saat 3 oldu aç mısın die soran yok kendim süt içtim meyve yedim falan. Annemle konuştum demin yazık annemin de içine doğmuş gibi aç bırakma kendini kızım dio. İdare ediyorum bu şartlarda yiyebileceğim kadar yiyorum ama bu durum sinirimi de bozuo. Ne bilim yaaa. İlginç.
Kızlar birşey sorucam ben süt içemiyorum diye dün akşam nesquik aldım onunla içtim sabah.Bundan sonrada sabah ve akşam öyle içiyim diyorum diğer türlü kokuyor çünkü bebeğe bir zararı olur mu ?
kızlar birşey soracağım. ben biraz kilolu olduğum için henüz pek bir karın çıkmadı, tabi heyecanla çıksın istiyorum artık :)) gerçi kıyafetler daraldı ve karnım sanki iki gündür biraz daha öne doğru sertleşti ve pantolnumun düğmesini açık bırakmak zorundayım (bir lastik ile tutturuyorum) fakat bir hamiş arkadaşım daha var benden 1 ay önde onda 3 aylıkken tabi birde zayıf olduğu için maaşallah acaip bir göbiş vardı :)) bana bakan ya amma da şişko diyordur ya da bu kadın kesin 6 aylık diyorlardır diye düiünüyorum.
şişkinlikte var tabi artık daha çok lifli şeyler tüketerek gidermeye çalışıyorum ama ne yaparsam yapayım bir öğünde azıcık birşey yiyeyim hemen şişiyorum.
sizde durum nasıl?
Slm kızlar
Benim hamileliğim çok şükür çok problemli değil bazen karnıma kramplar girio onu da idare ediyorum. Öğretmenim o yüzden okul da 1 eylülde başlıcak şu an çalışmıyorum yani. İşe başlayınca ne olurum bilmem. Tek sıkıntım şu kayınvalidemlerdeyim nlarda öğlen yemeği kültürü yok sabah akşam yiyolar ben de öğlen acıkıyorum. Eşim söyledi bi kaç kez ya akşam yemeğini fazla yap öğlen yesin ya da öğlen yemeği yap hamile diye ama yok yani. Kime söylüosun. Dışarda da yiyemiyorum midm bulanıo. öle işte.CADIARZU
aynı kayınvalide bende de var canım.anlamıyorum neden yapıyorlar bence ogullarının bize ilgisini çekemiyorlar
canım sen en iyisi kendin hazır tür şeyler yap pide söyle en azından.meyve filan bol bol ye.eşin yapsın biraz akşamdan.sende utanma söyle bana yemek yapın ben yapamıyorum de.zor olsada bebeğin için yapacaksın.utanıyor insan başkası düşünmeden istemek.ama ne yapacagız canım insanlar anlayışsız.
ben kayınvalidemin dolabını bile açamam sofrada kendi yer gel otur sende ye. açsın demez insanlar öyle işte..ama kendi geldiğinde evinden rahatdır bizde
Herkese Merhaba arkadaşlar! Bende şubat anne adayıyım. Uzun zamandır takip ediyorum ortam çok güzel daha fazla dayanamadım bende katılmak istedim. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah!
kızlar yemek yiyince karnım acayip şişiyor halbuki fazlada yemiyorum ama patlıyacak gibi oluyor sizde durumlar nasıl
Bende dr.gelince gitsem mi kızlar 25.beklemeden kontrole ne yapsam benimki hiçbirşey demedi vermedide aklıma takıldı şimdi bütün bu söyledikleriniz bilmiyorumkismile
kızlar merhaba.sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum.öncelikle allah herkese hayırlı ewlat nasip etsin.
11+1 deyim.ilk haftalar çok sıkıntı çektim.1 paket krakerle beslendim.10 günde 1,5 kilo verdim.şuan mide bulantılarım geçti.yemk düzenim fena değil.ailemin yanndayım.annem saolsun yapıo yemekleri:)
çok evhamlıym bir çok kişi gibi.ilk zamanlar kalp atışını duyacakmıyız diye heyecan ve korku içinde bekledik.daha sonra kasığımda ve karnımda ağrı oluştu acaba bi sorun mu var diye dr aradık.normal dedi.bi kaç hafta sonra karın ağrım geçti yine telaşa düştüm.acaba bişey mi oldu da karnım ağrımıyor diye.tatilde olduğumuzdan dolayı başak dr gittik gayet iyi dedi:)
şimdi ki tellaşımda benim annem ve babam amca çocukları.kardeşlerim daha yaşına gelmeden vefat etmiş.akraba ewliliği oldugundan dolayı.bu durumu kendi dr anlattım.4. aydan sonra amiyosentez yapabiliriz dedi.eşimle benim aramda akrabalık yok.bizde bi hastalıkta yok.benim anne ve babamın bu durumu benim bebişimin sağlığını etkiler mi acaba?önümüzdeki hafta ikili tarama var.her gece rüyamda bebişin ense kalınlığı ölçülüyor.çok sıkıntılıyım yaa.eşim kızıyor.elimizde olan bi durum yok diyor.herkese soruyorum böyle bir durumla karşılaşan var mı diye?eşim bunada kızıyor.oda merak içinde.
ooffff çok uzun oldu.bu konu aklıma geldikçe gözlerim doluyor ağlamak istemiyorum yaa.
neyse herkese hayırlı günler
benim yapıpta kullandığım bu canım.Bunuda çizelge kısmına ekliyorsun
Kızlar nereye kayboldunuz bakıyım kimseden ses soluk çıkmıyor :))
Kızlar birşey sorucam ben süt içemiyorum diye dün akşam nesquik aldım onunla içtim sabah.Bundan sonrada sabah ve akşam öyle içiyim diyorum diğer türlü kokuyor çünkü bebeğe bir zararı olur mu ?
kızlarrrr hepinize merhaba opuyorumnanaktan nazar değmesin muhabbetinize de gözlerim yoruldu kaçırdığım sayfaları okucam diye2 gündür misafirim vardı giremedim de.
güzel haberlerle dönen anneleri tebrik ediyorum darısı başıma diyorum zemuszemus
ilk bebeğimi kaybetmiştim ben benneyaptımki inşallah bunu kucağıma almak nasip olur.hepimiz için aynısını diliyorum Allahtan. yarın doktor kontrolümüz var.2li test olcak. dua edin kızlar.inş yüzümüz güler bu sefer :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?