2011 Şubat Anneleri

Nazar değmesin kızlar bazen kimsede olmuyor.. maşallah deyin :nazar:
Haftalar ilerledikçe yeni şeyler öğreniyoruz iyi oluyor :lepi:

kızlar merhaba.sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum.öncelikle allah herkese hayırlı ewlat nasip etsin.
11+1 deyim.ilk haftalar çok sıkıntı çektim.1 paket krakerle beslendim.10 günde 1,5 kilo verdim.şuan mide bulantılarım geçti.yemk düzenim fena değil.ailemin yanndayım.annem saolsun yapıo yemekleri:)
çok evhamlıym bir çok kişi gibi.ilk zamanlar kalp atışını duyacakmıyız diye heyecan ve korku içinde bekledik.daha sonra kasığımda ve karnımda ağrı oluştu acaba bi sorun mu var diye dr aradık.normal dedi.bi kaç hafta sonra karın ağrım geçti yine telaşa düştüm.acaba bişey mi oldu da karnım ağrımıyor diye.tatilde olduğumuzdan dolayı başak dr gittik gayet iyi dedi:)

şimdi ki tellaşımda benim annem ve babam amca çocukları.kardeşlerim daha yaşına gelmeden vefat etmiş.akraba ewliliği oldugundan dolayı.bu durumu kendi dr anlattım.4. aydan sonra amiyosentez yapabiliriz dedi.eşimle benim aramda akrabalık yok.bizde bi hastalıkta yok.benim anne ve babamın bu durumu benim bebişimin sağlığını etkiler mi acaba?önümüzdeki hafta ikili tarama var.her gece rüyamda bebişin ense kalınlığı ölçülüyor.çok sıkıntılıyım yaa.eşim kızıyor.elimizde olan bi durum yok diyor.herkese soruyorum böyle bir durumla karşılaşan var mı diye?eşim bunada kızıyor.oda merak içinde.

ooffff çok uzun oldu.bu konu aklıma geldikçe gözlerim doluyor ağlamak istemiyorum yaa.
neyse herkese hayırlı günler

benim yapıpta kullandığım bu canım.Bunuda çizelge kısmına ekliyorsun[/QUOTE]

-------------------------
yardımın için teşekkür ederim çağlayan çiçek, oldu :)

kızlar merhaba.sizleri uzun zamandır takip ediyorum ama ilk defa yorum yazıyorum.öncelikle allah herkese hayırlı ewlat nasip etsin.
11+1 deyim.ilk haftalar çok sıkıntı çektim.1 paket krakerle beslendim.10 günde 1,5 kilo verdim.şuan mide bulantılarım geçti.yemk düzenim fena değil.ailemin yanndayım.annem saolsun yapıo yemekleri:)
çok evhamlıym bir çok kişi gibi.ilk zamanlar kalp atışını duyacakmıyız diye heyecan ve korku içinde bekledik.daha sonra kasığımda ve karnımda ağrı oluştu acaba bi sorun mu var diye dr aradık.normal dedi.bi kaç hafta sonra karın ağrım geçti yine telaşa düştüm.acaba bişey mi oldu da karnım ağrımıyor diye.tatilde olduğumuzdan dolayı başak dr gittik gayet iyi dedi:)

şimdi ki tellaşımda benim annem ve babam amca çocukları.kardeşlerim daha yaşına gelmeden vefat etmiş.akraba ewliliği oldugundan dolayı.bu durumu kendi dr anlattım.4. aydan sonra amiyosentez yapabiliriz dedi.eşimle benim aramda akrabalık yok.bizde bi hastalıkta yok.benim anne ve babamın bu durumu benim bebişimin sağlığını etkiler mi acaba?önümüzdeki hafta ikili tarama var.her gece rüyamda bebişin ense kalınlığı ölçülüyor.çok sıkıntılıyım yaa.eşim kızıyor.elimizde olan bi durum yok diyor.herkese soruyorum böyle bir durumla karşılaşan var mı diye?eşim bunada kızıyor.oda merak içinde.

ooffff çok uzun oldu.bu konu aklıma geldikçe gözlerim doluyor ağlamak istemiyorum yaa.

Hoşgeldin canım aramıza,bence çok fazla sıkıntı yapıp kendini ve bebişini üzme,dr.ilk gittiğinde zaten sana,bazı hastalıkların olup olmadığını soruyor.Eğer annende ve babanda her hangi bir hastalık yoksa sendede yoktur.Çok kendini yıpratma bu konu için biliyorum söylemesi kolay ama bol bol dua et ve olumlu şeyler düşünmeye çalış,içindeki minişinde bu durumdan etkilenmesin ki sağlıklı dünyaya

benim yapıpta kullandığım bu canım.Bunuda çizelge kısmına ekliyorsun

-------------------------
yardımın için teşekkür ederim çağlayan çiçek, oldu :)[/QUOTE]

Rica ederim canım,Sağlıkla gelsin inş.miniş :))

hoş geldin dilek. bence de fazla canını sıkma fazla evham ve stres yapmamaya çalış. sonucta daha erken olsa da ilerde de annenin tüm stresini yavrun da karnında hissedecektir. rahat olmaya çalış ve doktorunu iyi seçtiysen ona güven. tabiki her hamile kadın mutlaka bir çok soru soruyor kendisine, bende de olmuyor değil ama eşimle de konuşarak kendimi rahatlatıyorum. üstelik eşinle de akraba evliliğin yokmuş kendine fazla sıkıntı yapma.

hoşgeldin canım aramıza.öncelikli allah hepimizin bebeğine sağlık sıhhat nasip etsin.konu hakkında bir bilgim yok.ama sen hep iyiyi düşünkü iyi olsun.aklına kötü şeyler getirme.öncelikle herşey allahtan.seni çok iyi anlıyorum hamileliğimin başlangıçlarında benimde zor geçiyordu.kanamam olmuştu böyle durumlarda insan karamsarlığa düşüyor ama kendini toparla,güçlü ol.şöyle telkin et kendini.bak allah hepimize dünyalar tatlısı bir bebek nasip ett.bir mucize yarattı,çok insan var dışarlarda bizim yerimizde olmak isteyen,çocuk sahibi olmak için yapmadıkları şey kalmayan...biz içlerinde en şanslı olanlarıyız.böyle düşün mutlu ol ki bebişinde seninle birlikte mutlu olsun.umarım herşey normaldir canım.bebişinle güzel günler geçirirsin inşallah..

Akşamüstü mahmurluğumu çöktü kızlar ya..Nazar değdi topiğe :))
Ben çok acıktım saat 6 olsada eve gidip yemek yesem :)) Bu aralar hep açımda hiç doymuyor bu midem :))

Kızlar birşey sorucam ben süt içemiyorum diye dün akşam nesquik aldım onunla içtim sabah.Bundan sonrada sabah ve akşam öyle içiyim diyorum diğer türlü kokuyor çünkü bebeğe bir zararı olur mu ?

Kızlar nereye kayboldunuz bakıyım kimseden ses soluk çıkmıyor :))

kızlar birşey soracağım. ben biraz kilolu olduğum için henüz pek bir karın çıkmadı, tabi heyecanla çıksın istiyorum artık :)) gerçi kıyafetler daraldı ve karnım sanki iki gündür biraz daha öne doğru sertleşti ve pantolnumun düğmesini açık bırakmak zorundayım (bir lastik ile tutturuyorum) fakat bir hamiş arkadaşım daha var benden 1 ay önde onda 3 aylıkken tabi birde zayıf olduğu için maaşallah acaip bir göbiş vardı :)) bana bakan ya amma da şişko diyordur ya da bu kadın kesin 6 aylık diyorlardır diye düiünüyorum.

şişkinlikte var tabi artık daha çok lifli şeyler tüketerek gidermeye çalışıyorum ama ne yaparsam yapayım bir öğünde azıcık birşey yiyeyim hemen şişiyorum.

sizde durum nasıl?

kızlarrrr hepinize merhaba opuyorumnanaktan nazar değmesin muhabbetinize de gözlerim yoruldu kaçırdığım sayfaları okucam diye :1: 2 gündür misafirim vardı giremedim de.
güzel haberlerle dönen anneleri tebrik ediyorum darısı başıma diyorum zemuszemus
ilk bebeğimi kaybetmiştim ben benneyaptımki inşallah bunu kucağıma almak nasip olur.hepimiz için aynısını diliyorum Allahtan. yarın doktor kontrolümüz var.2li test olcak. dua edin kızlar.inş yüzümüz güler bu sefer :CüvCüv:

Kızlar birşey sorucam ben süt içemiyorum diye dün akşam nesquik aldım onunla içtim sabah.Bundan sonrada sabah ve akşam öyle içiyim diyorum diğer türlü kokuyor çünkü bebeğe bir zararı olur mu ?

ayyy bende de aynı sorun var aslında daha çok ben laktoza karşı dayanıksızım. bende diğer süt ürünleri ile telafi etmeye çalışıyorum. bol ayran içiyorum, peynir, yoğurt ve şu aralar pek tatlı şeylere canım istemese de arada bir sütlü tatlı da yiyorum. zararı olmaz nesquick'in fakat yağı alınmış ve şekersiz kakao tozu (ya da bitter olanları) sütle kendin karıştırırsan bence daha sağlıklı, çünkü nesquick te bence çok fazla şeker var.

kızlarrrr hepinize merhaba opuyorumnanaktan nazar değmesin muhabbetinize de gözlerim yoruldu kaçırdığım sayfaları okucam diye :1: 2 gündür misafirim vardı giremedim de.
güzel haberlerle dönen anneleri tebrik ediyorum darısı başıma diyorum zemuszemus
ilk bebeğimi kaybetmiştim ben benneyaptımki inşallah bunu kucağıma almak nasip olur.hepimiz için aynısını diliyorum Allahtan. yarın doktor kontrolümüz var.2li test olcak. dua edin kızlar.inş yüzümüz güler bu sefer :CüvCüv:

inşallah hayırlısı ile hepimize nasip olsun.

yok canım ya sanmıyorum.ben de tiksindim iyice sütten.sütlü tatlı yapıyorum bol bol.bir de bazılarına iğrenç gelebilir ama bir kase yoğurda vişne reçelinin tanelerinden koyup yiyorum arada kaydirigubbakcemile3

Back