Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım,senin kimin annesi olduğunu tanıyamamıştım bak resim gelince çıkardım seni.:)) Saol yardımcıların için allah minişinede uzun ömürler versin canım,çok tatlı bir bebiş![]()
bende çok g,üzel kolay bir battaniye örnegi var sandıkta yarın çıkarıp resmini göstereyim size .belki begenirsiniz yeni başlayan bile yapar.lif ipinden yapılıyor.bebek için tüylü ipler kullanılmıyormuş
sizdemi evden baglanyorsunuz ev hanımı oluca
kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz ama sizden bi ricam var heleki şu hassas dönemde ne olur yemek isimleri vermeyim belki canı isteyen yapamayan yada alamayan olabilir lütfen yanlış anlamayın beni olurmu
evet bencede bahsedilmesin.. kaydirigubbakcemile5
kızlar yeni foto ekledim
...maşallah sürmeli, yakışmış hamilelik. ne güzel büyümüş göbişin (ve bebişinopuyorumnanaktan)
nefis için yapılıyor bebekmi istiyor ne bu bebeklerde ilginç şeyler istiyor valla.çiğ köfte ayfa turşu suyu hiç yemediğimiz şeyler hani canım çekse normal zamanda üşenirim.
Slm kızlar bende 11+5 hamileyim. Foruma yeni yazıyorum ama takip ediyorum. Umarım hepimiz meleklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. Size bi sorum olucaktı şu tickerlar var ya lilypie adresinden de tickerfactoryden de denedim yapmayı yapıştırıyorum hata verio neden olabilir? Kaç saattir uğraşıyorum.Hala yapamadım.:1no2:Sebebi ne olabilir?
Çok yazmışsınız :)
Şöyle bir göz gezdirdim. Çiçekcim gözünaydın :)
Sürmeli kesin olarak ilk ögrenen sensin canım. Tebrikler :)
sayfalar çook hızlı ilerliyo yetişmek mümkün değil :)maşallah ne çok sohbet etmişsiniz:)
çağlayançiçek ve shark sonuçlarınızın iyi çıkmasına çook sevindim.hadi hayırlı olsun rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inş.darısıda bizlere inş.
sürmeli canım gözün aydın kızın olacakmış.maşallah ismide çook güzelmiş.ismi ile yaşar inş canım.
ay arkadaşlar bebişlerimizn cinsiyetlerini hayırlısıyla öğrensekte bebek şekeri,bebek şekeri sepeti hazırlasakkk ben çokk heyecanlanıyorummmmmmmmm hepsini kendim yapmak istiyorumm....ya arkadaşlar battaniye falan almışsınız bebişlerinize annemle eşim bana hiç bişi aldırmıyorarkadaşımm almışş bi kaç parça bişi msn den gösterdi bi başka arkadaşımda battaniey modeli beğenmişş bana gösterdi bende bittiimm ama ördürmek için cinsiyetini beklio...kız olursa pembe erkek olursa açık mavi ördürcekmiş:)bende yapmak istiomm bişilerrr
olur canım ya bide ona bakayım olmadı iki tane yaparım çünkü sürekli yatıyorum bunaldım böylelikle vakit geçiriyorum ilkn kez bebek yeleği yaptım mesela süper oldu bebişim sağlıkla doğarda giyer inşallah:)
Slm kızlar bende 11+5 hamileyim. Foruma yeni yazıyorum ama takip ediyorum. Umarım hepimiz meleklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız. Size bi sorum olucaktı şu tickerlar var ya lilypie adresinden de tickerfactoryden de denedim yapmayı yapıştırıyorum hata verio neden olabilir? Kaç saattir uğraşıyorum.Hala yapamadım.:1no2:Sebebi ne olabilir?
Bu arada listeyi kim tutuyor bilmiyorum ama beni de eklerse sevinirim.
sat 14 mayıs
tahmini doğum tarihi 18 şubat
Yaş 25
hamile kalınan kilo 54
teşekkürler şimdiden.
Bu arada evridiki Hoşbulduka.s
selam kizlar, bugun anca girebildim, biraz okudum ama bugun cooook yazmissiniz hepsini okuyamadim
Surmeli: tebrikler bebegin kalp atisi icin, birde gobisin cok tatli :)
caglayan ve shark in test sonuclari ne oldu? bulamadim biraz aradim ama..
bende sabah glukozyuklemesine gidecegim, hayirlisi bakalim
Günaydın güzel anne adayları,nasılsınız bu sabah ben dün akşam çok kötüydüm kızlar,sol ayağıma yukardan başlayarak bir kramp girdi bütün gece hareket edemedim.Sürekli yattım,temizliğin cezasıydı sanırım,karnım çok ağrıdı birde sola yattım geçmedi sağa yattım daha çok ağrıdı çok sancılı bir geceydi ama çok şükür bu daha iyiyim.