Günaydın hanımlar... Uzun süre uğrayamadım buraya... Şimdi bakıyorum da herkes 13. haftalara falan gelmiş bile Maaşallah.
Ben geçenlerde biraz hazımsızlık sıkıntısı falan yaşadım,baya kötü oldum ve randevumdan önce gitmek zorunda kaldım doktora.Hazır gitmişken ikili test için kan verdim ve ense kalınlığı ölçüldü.
Ense kalınlığını ölçtükten sonra doktor "Elhamdürillah çok iyi" dedi.Minişim 6cm'e yaklaşmış.
Henüz cinsiyet konusunda bir yorum yapılamadı.Bu gittiğimde kendi doktorum izinde olduğu için başka doktor baktı.Şimdi 13 Ağustosta kendi doktorumla randevum var belki bir tahminde bulunur.
Bunlar dışında çok şükür hamilelik iyi geçiyor... Mide bulantısı falan hiç olmadı bende.Sadece iştah azalması oldu fakat o da yeni yeni düzelmeye başladı...
Göbişlerden bahsetmişsiniz ben zaten göbişli hamiş kaldığım için zaten hafif hamiş gibiydim kaydirigubbakcemile3
Şimdilerde biraz daha belirginleşmeye başladı.Bebişim sağlıklı olsun,iyi olsun benim göbüşüm de kobacan olsun inşallah...
Bu arada kızlar artık çatlakları önlemek için bişeyler yapmaya başlamak lazım...ben Sebamed'in bir duş yağı var onu çok önerdiler ondan aldım.Birde Dalin'in jel bebe yağını aldım... Bakalım şimdilik bunlarla nemlendirme yapacağım.