Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamsi isteyen senmiydin canım ya kaçgündür arıyorum acaba kimdi diye sana bir tarif vereceğim hamsi değil ama tadı çok benziyorvalla ilk zamandan beri canım hamsi istiyor ama bulamadık rüyalarıma giriyor.hani o kadarda yemem eşim tarbzonlu ya onamı çekmiş ne
kızlar birde hamile manavı var biliyormusunuz ne ilginç herşey ticaret
sudenur benimde canım bugün mercimek köftesi istedi söylemesi ayıp yaptımm ama midemm yanıyordu şimdi daha çokk yanmaya başladı....bir de dediğin gibi sıcakk mahvoluyorummm yaa
kuzenimin komşusunun kızında duydumopuyorumnanaktan
Taze fasulye Kızartması
Malzemeler :
* 500 gr.fasulye
* 5 çorba kaşığı mısır unu
* tuz,
Kızartmak için:
* az sıvıyağ
Hazırlanışı :
fasulyeleri temizleyip az tuzlu suda haşlayın sonra süzün . Üzerine tuz istersen karabiber(ben koymuyorum) ve mısır ununu ekleyerek karıştırın. Daha sonra fasulyeleri az yağlanmış tavaya hamsi gibi dizerek iki taraflı pişirin.
inan hem tipi hamsiye benziyor hemde tadı :)
en azından nefsin körelir canım ben 2 gün önce yaptım çok lezzetli oluyor ama yağı çok koyma azalırsa eklersin
afiyet olsun
bende çok g,üzel kolay bir battaniye örnegi var sandıkta yarın çıkarıp resmini göstereyim size .belki begenirsiniz yeni başlayan bile yapar.lif ipinden yapılıyor.bebek için tüylü ipler kullanılmıyormuş
ayy çok meraklandım benim kızımın 10 kadar battaniyesi var ama hiç örgü battaniyemiz yoktu
Ama ben lif yapmayı beceremiyorum inşallah onu beceririm:bbo:
çokmuş battaniyesi maşllah yetmezmi canım.penyemi diğerleri bence yeterli senin için başka şeyler yap birazda