2011 Şubat Anneleri

valla ilk zamandan beri canım hamsi istiyor ama bulamadık rüyalarıma giriyor.hani o kadarda yemem eşim tarbzonlu ya onamı çekmiş ne
hamsi isteyen senmiydin canım ya kaçgündür arıyorum acaba kimdi diye sana bir tarif vereceğim hamsi değil ama tadı çok benziyor

Taze fasulye Kızartması

Malzemeler :

* 500 gr.fasulye
* 5 çorba kaşığı mısır unu
* tuz,
Kızartmak için:
* az sıvıyağ

Hazırlanışı :

fasulyeleri temizleyip az tuzlu suda haşlayın sonra süzün . Üzerine tuz istersen karabiber(ben koymuyorum) ve mısır ununu ekleyerek karıştırın. Daha sonra fasulyeleri az yağlanmış tavaya hamsi gibi dizerek iki taraflı pişirin.

inan hem tipi hamsiye benziyor hemde tadı :)
en azından nefsin körelir canım ben 2 gün önce yaptım çok lezzetli oluyor ama yağı çok koyma azalırsa eklersin
afiyet olsun

sudenur benimde canım bugün mercimek köftesi istedi söylemesi ayıp yaptımm ama midemm yanıyordu şimdi daha çokk yanmaya başladı....bir de dediğin gibi sıcakk mahvoluyorummm yaa

nurcum mide bulantımız geçmişte birde kendimize köfte yapmışız haa :)
afiyet olsun canım bebeğe yarasın:D

kuzenimin komşusunun kızında duydumopuyorumnanaktan

anlamıda çok güzelmiş sürmeli ya:)

Taze fasulye Kızartması

Malzemeler :

* 500 gr.fasulye
* 5 çorba kaşığı mısır unu
* tuz,
Kızartmak için:
* az sıvıyağ

Hazırlanışı :

fasulyeleri temizleyip az tuzlu suda haşlayın sonra süzün . Üzerine tuz istersen karabiber(ben koymuyorum) ve mısır ununu ekleyerek karıştırın. Daha sonra fasulyeleri az yağlanmış tavaya hamsi gibi dizerek iki taraflı pişirin.

inan hem tipi hamsiye benziyor hemde tadı :)
en azından nefsin körelir canım ben 2 gün önce yaptım çok lezzetli oluyor ama yağı çok koyma azalırsa eklersin
afiyet olsun

sagol canım en kısa zamnda yapacgım

bende çok g,üzel kolay bir battaniye örnegi var sandıkta yarın çıkarıp resmini göstereyim size .belki begenirsiniz yeni başlayan bile yapar.lif ipinden yapılıyor.bebek için tüylü ipler kullanılmıyormuş

ayy çok meraklandım benim kızımın 10 kadar battaniyesi var ama hiç örgü battaniyemiz yoktu:(
Ama ben lif yapmayı beceremiyorum inşallah onu beceririm:bbo:

ayy çok meraklandım benim kızımın 10 kadar battaniyesi var ama hiç örgü battaniyemiz yoktu:(
Ama ben lif yapmayı beceremiyorum inşallah onu beceririm:bbo:

çokmuş battaniyesi maşllah yetmezmi canım.penyemi diğerleri bence yeterli senin için başka şeyler yap birazda

çokmuş battaniyesi maşllah yetmezmi canım.penyemi diğerleri bence yeterli senin için başka şeyler yap birazda

2 tane annem 1 tane kayınvalidem 1 de arkadaşım getirdi.Kızkardeşimin çocuklarından kalma 2 tane aldım.Gerisinide biz almışız işte:D

yaa herşeyide ablasından kalma olsun istemiyorum ama :(

evet ya ben kızıma annemin bana ördüğü yeleği girdirdim annem saklamış çok duygulanıyor insan.onu bende sakladım oda bebeğine giydirsin diye.
ilk ayakkabısını birkaç parça eşyasını sakladım.
hepsini saklamak mümkün değil.zaten çoğunuda verdim ihtiyacı olanlara.

Back