Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzel anne adayları,nasılsınız bu sabah ben dün akşam çok kötüydüm kızlar,sol ayağıma yukardan başlayarak bir kramp girdi bütün gece hareket edemedim.Sürekli yattım,temizliğin cezasıydı sanırım,karnım çok ağrıdı birde sola yattım geçmedi sağa yattım daha çok ağrıdı çok sancılı bir geceydi ama çok şükür bu daha iyiyim.
günaydın canım iyiyz bakalım bugün sanki hamile değilmişim gibi uyandım hiç acıkmadı midem bulanmadı inşalah bi sıkıntısı yokdur bebeğimin merak ediyorum bu arada dün bi bebek patiiği yaptım çok şeöker oldu şimdide dediğim battan.yeye başladım bakalım nasıl olucak:)
herkese günaydın arkadaşlar
listeyi yapan arkadaşım çok teşekkür ederim eklemişsin
bu arada yaşım 27-kilo 65
bebğimin cinsiyeti erkek
ilk bebişimiz:)
çağlayan çiçek bende bu geceyi çok kötü geçirdim
dönerken kasılma oluyor karnımda
haftaya kontr var hayırlısı inş
günaydın arkadaşlar.kötü olmanı üzüldüm canım.akşam bende çok kötüydüm bütün gece uyuyamadım bugün işe gelmeyecektim ama ileride daha çok ihtiyacım olur diye izine gelmek zorunda kaldım.benim bu mide bulantılarım neden hala geçmiyor anlamadım yaa:uhm:
Günaydın canım,dün akşam gene kötü zamanlar geçirmişiz hep beraber :))
Uyku problemi bendede oluyor,helede wc'ye kalkmak çok zor geliyor gece yarısı.Mide bulantısı için biraz daha dişini sıkmam lazım canım.3.ay bittikten sonra genelde geçiyor benim geçti ama sen yediklerine dikkat et fazla yağlı olmasınlar onlarında etkisi olur
Canım meyve bile rahatsız ediyor midemi artık.işyerinde mide bulantısı çekmek çok zor oluyor yerimden rahat rahat bile kalkamıyorum:bbo:doktorum işyerine çok yakın artık midem bulanıyor diye gitmeye utanıyorum:kedi:annem bende 9 ay boyunca çekmiş ona çektiysem yandım
İşini sıkı tutuyorsun yani.Yap canım yap valla en güzel hatıra kalacak onlar senden bebişine,ben daha başlayamadım bir türlü örgü ye bir battaniyeye başladım 2 sıra ördüm kaldım.Kafamda belirliyemiyorum daha birşey çalışınca eve gidince yapmakta zor geliyor açıkçası sıcaklarda :))
ne güzel yaa bebişlerinizi çok şanslı kızlar.ben hiç bişi bilmiyorum hiç örgü yapmadım:hulya:
Annene çektiysen gerçekten yandın canım benim bir arkadaşımda 9 ay çekmişti üstelik o fabrikada sürekli ayakta çalışıyordu biz gene iyiyiz beyaz leblebi yesene o biraz bastırır ilk zamanlar bende şirkette çok kötüydüm sürekli istifra ediyordum birde o bile göze batıyordu düşün yani.Birde sen bankadasın seninki dahada zor insanlar içinde allah yardımcın olsun canım
aynen canım ya.beyaz leblebiyi denemiştim aslında.tekrar bir denemem lazım.gerçekten bankada çok zor oluyor.masama hamileyim tabelası koymak istiyorumsırnaşık şey.insanlara kolay geliyor çekmeyen anlamıyormuş valla.bebeişim bir doğsun ısırcam poposunu bu yaptıkları için opuyorumnanaktan
Bende çok basit bir şekilde biliyorum canım,kendime örsem bir tane senin bebişin içinde yaparım bir tane,ama daha başlayamadım bile :))
Dikkat Hamile Var :lepi::lepi:
Çok hoş olur valla müdürlerin seni kovalasın ondan sonra bankadan,ayy allah yardım etsin bize o kadar sıcak ki burası çalışamıyorum bile allahtan işler gevşekte rahatım
herkes huzursuz bi gece geçirmiş demekki biz hala düzelemedik lavabonun orda uyuyacam bu gidişle eşim hergece ordan kaldırıyo beni bide sabah işe gelmesi cabası ne zaman düzelicez biz yaaa
herkes huzursuz bi gece geçirmiş demekki biz hala düzelemedik lavabonun orda uyuyacam bu gidişle eşim hergece ordan kaldırıyo beni bide sabah işe gelmesi cabası ne zaman düzelicez biz yaaa
bende rahatım hem burayı yazıyorum hem müşterilerle konuşuyorumsırnaşık şey.yavaş yavaş şişmeye başladım yakında belli olur hamile olduğum heralde.otobüste filan yer vermiyoalr şimdi:sm_confused:
Günaydın güzel anne adayları,nasılsınız bu sabah ben dün akşam çok kötüydüm kızlar,sol ayağıma yukardan başlayarak bir kramp girdi bütün gece hareket edemedim.Sürekli yattım,temizliğin cezasıydı sanırım,karnım çok ağrıdı birde sola yattım geçmedi sağa yattım daha çok ağrıdı çok sancılı bir geceydi ama çok şükür bu daha iyiyim.
bende rahatım hem burayı yazıyorum hem müşterilerle konuşuyorumsırnaşık şey.yavaş yavaş şişmeye başladım yakında belli olur hamile olduğum heralde.otobüste filan yer vermiyoalr şimdi:sm_confused: